Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    20. Srpanj 2018. 21:04

Aymee

Cure, ja ne znam kako vi, ali mene ove godine ubija sparina. Nikad mi dosad nije ovako smetala. Ili je ljeto generalno sparno pa zato ne trpim. Uglavnom, inace se jako znojim, ali ove godine posebno. Luuudim.. u gradu nema daska vjetra i to me ubija..

Mozda je jos vise do izrazaja doslo zbog hormona..
    Meni je isto koma, jos kad mi se ova moja dva priljepka zalijepe za mene naizmjence budem mokra da se presvlacim po 4 puta dnevno. Hvala Bogu pa mi je kratka kosa i nije ju problem svaki dan oprati..
    Nama je upravo pala kisa, grmilo je uzasno i ohladilo je dosta. Bas sam sa muzem pricala kako je vec skoro 8 mj, a uopce nemam dojam da je ljeto. Bude 3-4 dana toplo pa 2 dana hladnije zbog kise i opet ispocetka..

• Aymee
    20. Srpanj 2018. 21:43

dea32

Aymee

Cure, ja ne znam kako vi, ali mene ove godine ubija sparina. Nikad mi dosad nije ovako smetala. Ili je ljeto generalno sparno pa zato ne trpim. Uglavnom, inace se jako znojim, ali ove godine posebno. Luuudim.. u gradu nema daska vjetra i to me ubija..

Mozda je jos vise do izrazaja doslo zbog hormona..
    Meni je isto koma, jos kad mi se ova moja dva priljepka zalijepe za mene naizmjence budem mokra da se presvlacim po 4 puta dnevno. Hvala Bogu pa mi je kratka kosa i nije ju problem svaki dan oprati..
    Nama je upravo pala kisa, grmilo je uzasno i ohladilo je dosta. Bas sam sa muzem pricala kako je vec skoro 8 mj, a uopce nemam dojam da je ljeto. Bude 3-4 dana toplo pa 2 dana hladnije zbog kise i opet ispocetka..

Bome ni ja ove godine nemam pojma da je ljeto, jos se nisam okupala. A da se lijepi za mene, strasno, pogotovo kad idemo spavati popodne (on duze spava a i ja ubijem oko)... zalijepi se na mene, ledja na moja prsa, ruka preko njega a druga mu iznad glave. Probudi se toliko znojan i mokar da se oboje presvlačimo. Ali, ako tako spava, cim maknem ruku, budi se, 😒

Aymee

• Frau_Mund6
    20. Srpanj 2018. 22:05

Meni i nije toliko vruce iako dpjim. Vele da onda hormoni najvise rade... danas je u zraku sparina, trebala bi kao kisa past veceras da malo ohladi. 
    L nije htjela stavat danas oa smo u beko doba prisilno legle i zaspala je uz mene. Par puta se probudila, prebacila sam ruku na nju da se nemoze micat i pravila se da spavam. Uspjelo je!!! 😂😂😂😂 vise ne znam kojim tehnikama da se sluzim 😁 

url=https://lilypie.com]

Mela
    20. Srpanj 2018. 22:24

Aymee nisi jedina. Užasno kako i meni smeta sparina. Najgore je posle dojenja, obje smo za kupanja 
    Ne znam da li su zubići ili skok ili sto vec, ali ona meni stalno traži cicu. Samo na njoj moze zaspati, samo je ona moze smiriti, samo ona je najbolji prijatelj. Nervozna je strasno, malo se poigra i opet kenka. Izadjemo malo u šetnju, kolica ADIO hajmo na ruke i brže bolje opet cica. Mene totalno iscrpi. 

• Aymee
    20. Srpanj 2018. 22:34

Iskreno, ne znam sto bi da ga dojim.
    Frau, to s rukom preko ocito funkcionira. Tad mu ne dam da mrda, pjevam mu na uho i mazim malo iznad uha. I zaspe kao klada.. rekla sam ti sto mu pjevam, sram me izgovoriti ali zasada djeluje.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    20. Srpanj 2018. 23:07

Moja se uzivi kad pjevam, to ju jos vise razbudi 😊 jedino dok ju nosim, ljuljam i pjevam... ali sad mi je vec dosta toga. Pa ima 7.5 kg, stvarno previse za takvo uspavljivanje. 

dea32
    21. Srpanj 2018. 07:34

Aymee

Frau, to s rukom preko ocito funkcionira. Tad mu ne dam da mrda, pjevam mu na uho i mazim malo iznad uha. I zaspe kao klada.. rekla sam ti sto mu pjevam, sram me izgovoriti ali zasada djeluje..

Moj sogor je slavonac i pjevao je klincima prave slavonske slavon da ih uspava , a znam i par njih koji su repali-od nasih do Eminema da klinci zaspu  
    Tak da ni ovo tvoje ne moze biti neko veliko iznenadenje..
    Ovo sa glumljenjem spavanja pali kod cure, samo sto se ja uzivim pa i ja zaspim. Malog mazim po glavi kad sisa i lagano pjevam one djecje pjesme za uspavljivanje. Kad je bas umoran nista mu osim cice ne treba..

• Aymee
    21. Srpanj 2018. 08:29

dea32

Aymee

Moj sogor je slavonac i pjevao je klincima prave slavonske slavon da ih uspava, a znam i par njih koji su repali-od nasih do Eminema da klinci zaspu
    Tak da ni ovo tvoje ne moze biti neko veliko iznenadenje..
    Ovo sa glumljenjem spavanja pali kod cure, samo sto se ja uzivim pa i ja zaspim. Malog mazim po glavi kad sisa i lagano pjevam one djecje pjesme za uspavljivanje. Kad je bas umoran nista mu osim cice ne treba..

Ja se isto uzivim pa zaspem i godi mi to, 😋

Aymee

• Frau_Mund6
    21. Srpanj 2018. 09:06

Jutro!! Ja sam jucer s njom zaspala popodne... pa sam do 3 zujala po stanu.. meni to popodnevno spavanje sve poremeti. Sad sam kko zombi

dea32
    21. Srpanj 2018. 09:10

Frau_Mund6

Jutro!! Ja sam jucer s njom zaspala popodne… pa sam do 3 zujala po stanu.. meni to popodnevno spavanje sve poremeti. Sad sam kko zombi

I meni je prije djece jer sam popodne spavala samo kad sam bila beba..
    Ali sad mi fakat dobro dode  jos kad zaspu u isto vrijeme, nema veceg veselja. Sta ces, vesele me male stvari

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.