Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    19. Srpanj 2018. 10:10

Jutro cure! 
    Dea, drzim fige da Mustela pomogne. Iako sam iznenadjena da ti ju nisu ponudili u ljekarni.. ja ju zato nisam ni spominjala jer sam mislila da su ti ju sigurno ponudili.
    Frau, bravo za kupanje, nadam se da cu i ja ovih dana.
    Cure koje ste krenule s dohranom, zelim vam puno slatkih trenutaka (nadam se da ste zastitile zidove, podove, sebe....) 
    Mi imamo hranilicu, PerPerego Siesta koja ima tzv nulti polozaj.. nije ravna ali je negdje kao viper i podesiv naslon a i po visini. I na kotacice je pa se znamo glupirati s njom po stanu, 🤣😋 mi smo ju dobili na poklon, ne bi ju inace kupila jer je malo too much.. 

Aymee

-Tea-
    19. Srpanj 2018. 10:59

Ja maloga hranim za sad u kolicima. Imamo kosaru koja se moze podignuti iz ravnog polozaja u "kosi".
    S obzirom da lijepo jede, ne prcka oko sebe ni po sebi, nemamo problema za sad... A za kasnije imamo Bertonne hranilicu (naslijedila od seke) koja isto ima vise polozaja, ali sa starijim smo ju koristili kad je vec bio veci jer je i on jeo bez problema u kolicima...

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    19. Srpanj 2018. 11:08

Mi isto imamo hranilicu sa nultim polozajem, tako da na jesen krecemo s njom 😉 
    Tea, tvoja suse kolica stvarno isplatila 😁 

• Mirjanos
    19. Srpanj 2018. 12:53

Dea, Mustela jako cesto bude na popustu 30% u farmaciji i mandis pharm. 
    Prati njih...

Nadam se kako ce pomoci. Znam da sam to vec spominjala, ali jesi li probala ga prati s prokuhanom vodom? To je tlaka...ali cula sam kako je to pomoglo jednoj bebici...

• Mirjanos
    19. Srpanj 2018. 12:56

I P.s. u DMu je sada popust 15% na kupnju iznad 200 kn do 22.7. Mozes i tamo ici kupiti (u neki veci DM koji ima taj dio asortimana)

-Tea-
    19. Srpanj 2018. 13:00

Frau_Mund6

Mi isto imamo hranilicu sa nultim polozajem, tako da na jesen krecemo s njom 😉
    Tea, tvoja suse kolica stvarno isplatila 😁

Daaa, ova kolica su legendarna, pogotovo kosara!! Izdrzala malu od seke, starijeg farabuta i sad i malog jos koji dan jer jedva stane unutra po duzini... :)  Onaj sportski nastavak mi se nikako nesvidja jer je nestabilan... Ali za kasnije imamo jos jedna kolica Chicco stara 17 g koja su jos od starijeg sina od dragog prezivjela!!!!!! A ko nova su bila dok ih moj stariji nije preuzeo...

• VickyChristina
    19. Srpanj 2018. 14:06

😂😂😂 nasmijaa me...javi se, da padne jos jedna s klokan liste 😂😂

• VickyChristina
    19. Srpanj 2018. 14:11

Ne znam zasto mi ne hvata citirani text 🤨, ovo sam se na Frau nadovezala...
    Dea, drzimo fige za Mustelu
    Ja bas gustam na moru, tako mi je promjena trebala i super je dosla, malcu sam samo noge potoćala 

• Frau_Mund6
    19. Srpanj 2018. 14:59

Vicky, stigla si 😉 i meni promhena super dode... uskoro cemo u dalmaciju 😉  cujemo se!!!
    Tea, ti imas jane kolica, koliko se sjecam..  mi smo prezadovoljni 😉 vec neko vrijeme koristimo sportski dio i nemam nikakvih zamjerki. Doduse ne okrece se jos... a kad krene vezat cu je 😁

• Aymee
    19. Srpanj 2018. 17:40

Mi lijepo jedemo.. ali.. mi osim zlicom jedemo i rukama.. a nerijetko nam se dogodi i da kihnemo punim ustima.. a volimo se igrati prsticima pa ih guramo u usta pa nas zasvrbi oko, uho, glava.. 🤣

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.