Curke, jeste nabavile hranilice? Jel nuzno potrebna ili? 😊
Ja ju imam jos od sestre i njenih klinaca, meni je bila super kad je krenula sjediti cura, nju bi stavila unutra i kad sam kuhala, bila je vezana pa sam bila sigurna da nece ispast. Ima i jeftinijih, npr Ikea ima za cca 100 kn novu, najobicniju hranilicu..
Ne posjedam ga, osim kad jede ga drzim na krilu nagnutog nad stol. Iako se posjeo par puta, jos ne sjedi pravilno. I umjesto da vjezba sjedenje, frajer dopuze do kreveta i ustaje na noge,ne moram ni rec da nije stabilan. Ne mogu ga vise sekunde ostavit samog nigdje..
Aaa cure bas super da ste se nasle, Frau koga iduceg posjecujes 😀...?
Mi imamo hranilicu, ali ju jos ne koristim, ili mi sjedi u krilu ili u kolicima na sjedecem polozaju.
Ne ucim ga posjedati, nekada ga iz lezeceg polozaja povucem za rucice u sjedeci polozaj. Za sad puže dobrano unatrag...
Ja kafenisem, stan u teskom kaosu, a danas putujemo, samo opusteno - govorim sebi cijelo jutro...
Mela, mi cemo isto sad poceti sa kasicama pa gledam da li bi kupovala.. Ne posjedam ga, ali se on sam dize u sjedeci polozaj i to dosta cesto.
Dea, Ikea nam je daleko, a ovdje su sve bas dosta skupe. Jedino da narucim preko interneta, ne znam koliko se isplati..
Vicky, samo opusteno, sve se to stigne! Gdje idete?
Ne znam koliko bi bila dostava, pretpostavljam da si vise od 100 km udaljena.. Mozda ako ti netko blizak ide za zg da usput kupi i doveze ti..
Vicky, bas ne znam tko mi je sljedeci 😁 bacajte lokacije pa se polovimo... Idem u dalmaciju uskoro, ali dalmatinke nam vise nema na forumu 😂😂😂😂
Mi smo se malo nahladili, malena kaslje 😑 ne prejako, ali kaslje... ovdje je hladnije negu u zgu, ne znam jel jucerasnja kava bila okidac ili spavanje u kratkom bodiju.. skine carapice po noci i otkrije se.. a pidamica mi se cini pretopla.
url=https://lilypie.com]
Vicky, bas ne znam tko mi je sljedeci 😁 bacajte lokacije pa se polovimo… Idem u dalmaciju uskoro, ali dalmatinke nam vise nema na forumu 😂😂😂😂
Mi smo se malo nahladili, malena kaslje 😑 ne prejako, ali kaslje… ovdje je hladnije negu u zgu, ne znam jel jucerasnja kava bila okidac ili spavanje u kratkom bodiju.. skine carapice po noci i otkrije se.. a pidamica mi se cini pretopla.
Ako kojim sluucajem dodes u vinkovce ili vukovar javi se 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji