Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    17. Srpanj 2018. 16:12

Frau, njemu je najvjerojatnije problem suha koza sa smanjenim slojem lipida u sebi.. Bar tako kaze dermatologica..
    S moje strane se generacijama vuce psorijaza pa moguce da je i tu bio te (ne)srece da je pokupio gen..Sad je na redu isprobat valjda sve kreme na trzistu i naci nesto sto ce mu odgovarat. I ostavit svoje 2-3 place za njih..   Ne bi bio problem da nademo nesto da mu pomaze i drzi dalje od dermatitisa i da kosta 500 kn, al dok ne nademo..
    Frau, za tebe je klokanica 'connecting people' 
    Tea, super za malca. Kod moji je oboje 'ne diraj lava dok spava' pa makar to bilo i na podu 

dea32
    17. Srpanj 2018. 16:14

A za ustajanje malca na noge, sad mi je koma jer ga doslovno ne mogu ostaviti ni sekunde na podu. Frajer dopuze do kauca, ljuljalice, stolca itd i dize se na noge i onda slijedi pad na guzu i glavu, ovisno kako se drzi..

dea32
    17. Srpanj 2018. 16:14

Pobjeglo mi.. Cura se ustajala kad je vec sama sjedila, bila jaca i znala past na guzi. On je sad vrazicak i pol..

• Aymee
    17. Srpanj 2018. 16:34

Dea, bravo za malog vraga al jadna ti, 🤣 s jedne strane je dobro da nisu alergije ali s druge je psorijaza grozna (ako je to pokupio).. 
    Frau, da nam je palo na pamet, imala ja mini dekicu i carape u torbi.. 

Aymee

dea32
    17. Srpanj 2018. 16:52

Znam.. Valjda cemo naucit zivjet s tim. Samo da nema toliko losih faza..

-Tea-
    17. Srpanj 2018. 18:06

dea32

Tea, super za malca. Kod moji je oboje 'ne diraj lava dok spava' pa makar to bilo i na podu

Ja oboje preselim bez beda u krevetic. Samo stariji mora cvrsto spavati za "preseljenje"..

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    17. Srpanj 2018. 20:07

Dea, moja teta i baka imaju psorijazu. Koliko  znam ona se najprije javlja na zglobovima i tjemenu, lice dolazi u krajnjoj fazi.. pa se iskreno nadamda nije to. Osim toga mozes napravit i te testove. 
    Jasno mi je da ces potrosit brdo para... samo nwka nesto pomogne... 
    Aymee imala sam ja sve sa sobom 😁 samo sam.mislila da ne treba... nogice joj nisu bile hladne. Mislim da ju to prolazi, ali nista od kupanja ta sada.. 

Mela
    17. Srpanj 2018. 20:24

Dea koja slika, ma bravo nas djecak dragi. Kako brzo vrijeme prolazi, kao da smo jucer pričali o trudnoci i mučninama 

dea32
    17. Srpanj 2018. 20:58

Mela, bas to.. Ko da smo jos jucer bile trudne, a malac vec ima 7,5 mj 
    Frau, znam da psorijaza i atopijski nisu ista stvar, ali problem s kozom je ocito pokupio, a s obzirom da je jos beba stigne se sve promijeniti(iako se nadam da nece i da ce ovo proci).
     Moj ujak je imao po laktovima i stopalima, mamin bratic isto laktovi, sake i tjeme.. A malom je krenulo kao uzasna tjemenica, dok mi je pedica tvrdila da je to uobicajeno da ima tjemenicu, dermatologica je potvrdila da je to bilo u sklopu dermatitisa (tamo im se kao prvo javlja pa se siri dalje) kad sam joj pokazala slike i rekla da je kosa otpala zbog toga..

• Frau_Mund6
    17. Srpanj 2018. 21:28

Dea, nemas bas nekog izbora. Valjda su ti dermatolozi nesto pametniji od nas... jesu li ti dali neku novu kremu na probu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.