Joj da, gotovo je.. inace volim nogomet ali ove godine ne znam sto mi je.
Frau, sutra negdje iza 17h kava, hm? 😍
Aymee
Joj da, gotovo je.. inace volim nogomet ali ove godine ne znam sto mi je.
Frau, sutra negdje iza 17h kava, hm? 😍
Samo ako ne bude kisa padala..
Aymee
Orangina, kako sada uspavljujete?
Ne znam za vas, ali moji osjecaji su skroz pomijesani kad ostavim malog.. tren sretna jer imam vrijeme za sebe, tren tuzna jer je bez mene i nikad se ne mogu opustiti..
Tea, slazem se da trebas napraviti nesto za sebe,pogotovo jer ne trosis na nista drugo, priusti si, zasluzila si! Svaka zena si treba priustiti nesto s vremena na vrijeme!
Dea, tako mi je zao malca.. Mogu misliti kakvo je to mucenje 😔 ja bi takoder na tvom mjestu posjetila privatnika, dugo je cekati a jadnicak se muci..
Vicky, meni takodjer. Da mi je jedna noc da mali ne mora sikiti da uzivam u flasi vina i potpunoj tisini 😅
Frau, svaka cast sto zelis odmah jos jedno, ja nakon poroda i svega ostalog nisam sigurna zelim li uopce vise djece tako da se sad dobro pazimo 😅
Mela, ja sam rodila 23.01, mengu dobila 08.03. tjedan dana nakon sto mi je prestalo krvarenje i onda tek 22.06. Pretpostavljam da je to jer dojim pa ce i dalje biti neredovito..
Mi smo sportski tipovi i M i ja, s gustom gledamo sve sportove.
Ni meni jos uvijek nema menge.
Dobro jutro cure! Evo kod nas sunce osvanulo... kava na terasi ☺ uzivanje!!!
Aymee, prognoza je kisa popodne i navecer... i sutra pljuskovi kroz dan. Hoces srijedu?
Dea, nadam se da je liceko bolje! Sta si odlucila? Ides na testiranje?
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure! Evo kod nas sunce osvanulo… kava na terasi ☺ uzivanje!!!
Aymee, prognoza je kisa popodne i navecer… i sutra pljuskovi kroz dan. Hoces srijedu?
Dea, nadam se da je liceko bolje! Sta si odlucila? Ides na testiranje?
A gledala i ja nesto prognozu, pa mi nije jasno to s kisom. Ne bi sri, bday mi je pa.. aj ovako, cujemo se tu oko 16.30h pa cemo vidjeti kakvo je vrijeme. Jer ovdje nikad ne znas.. moze tako?
Aymee
Ali Kolinda je jucer show napravila, ja umirem od smijeha 😂, bas mi nekako zao sto izgubise jer su bili bolji...jbg.
Mela, ja sam mengu dobila nakon 6 mj., iskljucivo dojim, i evo sad cekam drugu. Moja sestra nakon 18 mj. - nakon sto je prestala dojiti 😳
Orangina jucer sam cekala da bas malac ogladni pa sam dala kasicu, jeo je ko sumanut 😂, izgleda da je u tome tajna
Dijana jos malo pa ce Plavac niz grlo 😂😂, leti vrijeme
Dea, nadam se da ste vec bili u breyera, da se stvari pomaknu, mrva mala...
Dobro jutro! 🌞 Kod nas je isto sunce osvanulo pa se pije kava u dvoristu :)
Kako vam se bebaci ponasaju tijekom voznje duze od pola h u sjedalici? Moj mali se unervozi jer mu bude prevruce i onda plac i vriska..
Jeste napravila show, ali osobno meni je ono malo previše za damu na takvoj poziciji kakvu ona obnaša.
Ali dobro, dečkima svaka cast na ovom uspjehu.
Dea, kako nam je Noa? Danas je ludnica u Zagrebu :-)
Dijana, isto. Izdrži 20 tak minuta ili pola sata i onda vriska. Bas nam je mučno bilo gdje putovati.
moram se ubjedjivati s ljudima da dijete nece u autosjedalicu i da se patimo i mi i ona, ali zaista je tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji