Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    12. Srpanj 2018. 21:38

Dea, koliko lose vam je lice? Ja mu sad nekako "odrzavam" 2 puta Dexyane i 2 do 3 puta Dermaliboure. Jer mu sad nema toliko pristica nego suho. Luda sam od toga, 😫

Aymee

dea32
    12. Srpanj 2018. 22:13

Aymee

Dea, koliko lose vam je lice? Ja mu sad nekako "odrzavam" 2 puta Dexyane i 2 do 3 puta Dermaliboure. Jer mu sad nema toliko pristica nego suho. Luda sam od toga, 😫

Poprilicno.. Ne u onoj mjeri kao prije 2 tjedna ali ide ka tome. S tim da ga uzasno svrbi, jucer si je na jednoj strani izgrebao do krvi, doduse ne veliko ali ono.. A noktici ne mogu biti vise odrezani nego sto jesu.
    S tim da se danas probudio crven po cijelom licu i oko usana, meni lici na alergijski osip, ali ne mogu povezati sa nicim na sto bi reagirao, nista novo nismo koristili. Sad cu ukinut i sebi gel za tusiranje, koristi cu njegov jer stvarno ne znam na sto bi mogao reagirati. A najgore je to sto nije ni puna 2 tjedna proslo od mazanja korticem. I na donjem kapku desnog oka u kutu ima crveno kao da mu se jacmenac radi..
    Trenutno smo na Eubosu 3x dnevno i Biodermi 2x dnevno.. D3 i probiotik mu dajem i dalje.. 
    I sad me na uspavljivanju ugrizao 2x, pa kad sam mu makla cicu vise nije ni probao..

• Aymee
    12. Srpanj 2018. 22:42

dea32

Aymee

Poprilicno.. Ne u onoj mjeri kao prije 2 tjedna ali ide ka tome. S tim da ga uzasno svrbi, jucer si je na jednoj strani izgrebao do krvi, doduse ne veliko ali ono.. A noktici ne mogu biti vise odrezani nego sto jesu.
    S tim da se danas probudio crven po cijelom licu i oko usana, meni lici na alergijski osip, ali ne mogu povezati sa nicim na sto bi reagirao, nista novo nismo koristili. Sad cu ukinut i sebi gel za tusiranje, koristi cu njegov jer stvarno ne znam na sto bi mogao reagirati. A najgore je to sto nije ni puna 2 tjedna proslo od mazanja korticem. I na donjem kapku desnog oka u kutu ima crveno kao da mu se jacmenac radi..
    Trenutno smo na Eubosu 3x dnevno i Biodermi 2x dnevno.. D3 i probiotik mu dajem i dalje..
    I sad me na uspavljivanju ugrizao 2x, pa kad sam mu makla cicu vise nije ni probao..

O kvragu i kjarcu, nama dosad nije bilo nikad tako. Grebe se po cijelom tijelu ali nije nam to nikad vlazilo i rane jake stvaralo. Ja sam razmisljala i o alternativi. Navodno postoji neki travar u Karlovcu.  Pun mi kufer ovih "brendiranih" krema a nemaju ucinka. I ja dajem oboje, d3 i biogaiu, ali ne znam koliko to djeluje.. mog malca zasad ne svrbi do krvi osim u ludim fazama kad glavu izrezbari. Aj pokusat cu sutra ga slikati.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    12. Srpanj 2018. 23:59

-Tea-

Frau_Mund6

Dijana, bome velik decko 😉
    Tea, i ja imam te probleme.. kakvo je to lijecenje? Laser i ipl su isto zar ne? Slazwm se da treba ici kod onog tko zna rukovat s time. Bila sam na ipl prije puno godina i skinuli su mi dio toga ali sam odustala zbog para.. jos uvijek imam rupa gdje nema dlaka ali opet moram sve brijat.
    Lasersko uklanjanje dlačicapostupak je kod kojeg se koristi specifična valna duljina lasera kojim se oštećuju folikule dlačica i sprečava novi rast dlačica. Riječ laser zapravo je akronim koji označava „Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation“, tj. „pojačanje svjetlosti poticanjem emisije zračenja.

Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL)drugačije je od lasera u tome što koristi visokonaponskosvjetlo koje sadrži više valnih duljina, a ne jednu jedinstvenu zraku. Metoda uklanjanja dlačica intenzivnim pulsirajućim svjetlom pomoću svjetlosnih pulseva cilja melanin u folikuli dlačice. Melanin apsorbira svjetlo, što oštećuje folikulu i sprečava novi rast.

Hahaha Tea, mozda je tebi to jasno 😉 ali ja i dalje ne kuzim neku razliku, osim jedne ili vise zraka svjetla 😁 mozda sam previse riskirala ali bila sam na iplu i nis mi nije bilo 😀 pomoglo je, kako je bolilo i bilo skupo.... isla sam i preko onih super jeftinih stranica di nije imalo efekta..  navodno je fora da mora bolit, jer przi dlaku. Sami aparati imaju odreden broj impulsa koji mogu iskoristit, a kad ih ispucaju onda se prijave na te jeftine stranice i rade ispod cijene ali aparat samo svijetli a od przenja nista... tako ekipa trosi lovu a efekta nigdje. 
    Ovo sto si pisala mi zvuci interesantno! Javi dojmove, bas me zanima kako je ispalo... mozda se i ja s vremenom odlucim. Sad mi se iskreno neda s tim baviti. Ali imam problema i na bradi, urastaju mi dlake pod kozom i to se vidi pod povecalom kao tanka linija, toliko se izmasakriram da je izvadim da imam krastu po 10 dana. Dragi ne vjeruje dok mu ne pokazem dlaku.. zna biti i 1 cm duga. On naravno nista ne vidi kad mu pokazujem. 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    13. Srpanj 2018. 00:03

Aymee, super za poklon! Trebale bi si priustit s vremea na vrijeme nesto! Pa makar sitnicu... onak da se dobro osjecamo! Lova ionak ode na gluposti  kojih nismo svjesni 😉 
    Dea, zao mi malca, tako je sladak i veseo!!!! Jedna od Lote 😚 

-Tea-
    13. Srpanj 2018. 06:16

Frau_Mund6Hahaha Tea, mozda je tebi to jasno 😉 ali ja i dalje ne kuzim neku razliku, osim jedne ili vise zraka svjetla 😁 mozda sam previse riskirala ali bila sam na iplu i nis mi nije bilo 😀 pomoglo je, kako je bolilo i bilo skupo.... isla sam i preko onih super jeftinih stranica di nije imalo efekta.. navodno je fora da mora bolit, jer przi dlaku. Sami aparati imaju odreden broj impulsa koji mogu iskoristit, a kad ih ispucaju onda se prijave na te jeftine stranice i rade ispod cijene ali aparat samo svijetli a od przenja nista... tako ekipa trosi lovu a efekta nigdje.

Ovo sto si pisala mi zvuci interesantno! Javi dojmove, bas me zanima kako je ispalo… mozda se i ja s vremenom odlucim. Sad mi se iskreno neda s tim baviti. Ali imam problema i na bradi, urastaju mi dlake pod kozom i to se vidi pod povecalom kao tanka linija, toliko se izmasakriram da je izvadim da imam krastu po 10 dana. Dragi ne vjeruje dok mu ne pokazem dlaku.. zna biti i 1 cm duga. On naravno nista ne vidi kad mu pokazujem.

Mangle, uglavnom i nemaju ljudi problema, al kakav sam baksuz, bas meni ce se desit neko sranje...
    Moja sestra upravo prolazi kroz tretmane ipl-a i prezadovoljna je... Meni je bikini zona bas sjebana, u biti tocno linija kuda prolaze gacice... Na bradi imam par komada koje rijesim pincetom i ne rade mi sranja.(bar nisu za sad)...
    Jucrr sam zapocela tretman ljecenja pa cemo vidit jako ide. Ako te zanima, mogu ti nazive tih preparata napisati..

dea32
    13. Srpanj 2018. 06:58

Aymee

dea32

Aymee

O kvragu i kjarcu, nama dosad nije bilo nikad tako. Grebe se po cijelom tijelu ali nije nam to nikad vlazilo i rane jake stvaralo. Ja sam razmisljala i o alternativi. Navodno postoji neki travar u Karlovcu. Pun mi kufer ovih "brendiranih" krema a nemaju ucinka. I ja dajem oboje, d3 i biogaiu, ali ne znam koliko to djeluje.. mog malca zasad ne svrbi do krvi osim u ludim fazama kad glavu izrezbari. Aj pokusat cu sutra ga slikati..

Ja sam nekako skepticna prema tim 'home made' kremama jer svi stave kortikosteroide iako ne bi smjeli i ne kazu da su stavili. A ti mazes jer je super krema i dugorocno malac moze imat problema..
    Frau i mi Loti saljemo puse 

-Tea-
    13. Srpanj 2018. 07:37

Jutro cure!! :) Sta kuhate danas?? Evo, ja pijem drugu kavu i razmisljam al neznam sta bih kuhala danas... Jucer za rucak musaka, za veceru lazanje... Jutros sam dragom spela piketinu za marendu, al sad neznam sta za rucak napravit.... Treba mi neka ideeeejaaa! 

• Frau_Mund6
    13. Srpanj 2018. 08:06

Tea, sad se ionako necu bavit s tim 😊 idem  na more, godisnji, opustanje... budes mi pisala u toku! Ako pomogne pa cu mozda i ja isprobat. Bilo bi super da uspije samo od kremica 😉 meni je s tim dosta losa situacija, cak sam jednom bila na operaciji... tak da znam o cemu pricas.. a gacice mosim one bez rubova da me nigdje ne zuljaju... 
    Dea, treba malo vjere ukljucit! Mislim da u prirodi ima puno vise opcija nego sto smo ih svjesni. Kortici obicno rade na principu trenutnog pomaganja pa stvar kasnije pogorsaju... 
    Rucak, mislim da cu danas slanutak na juhu napravit, mozda s porilukom. Moj dragi sva sreca ne treba meso uz to!!! 

• Frau_Mund6
    13. Srpanj 2018. 08:27

Tea, imam jos jedno pitamje. Kako si znala da si ponovno trudna? 😁 mi se ne stitimo i jucer mi je palo na pamet da mogu zatrusnit a da to niti ne znam. Nemam mengu ciji je izostanak prvi znak trudnoce... ne mislim da sam trudna, vec samo pitam 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.