Evo nas s cijepljenja, dobro smo podnijeli cjepivo ovaj put 😄 8700g i 70cm 😊
Pozdrav cure! :) Evo, mi nismo imali problema s navijackim ludilom,(inace u nasem selu nema bas mladih pa se nije slavilo i pucalo) jer nas tata ne prati nogomet.. Upalili tv kad se igrao prvi produzetak pa smo pustili taj kanal na tv-u cisto da vidimo kako ce zavrsiti...
Nisam se javljala je sam bila u guzvi malo...
Jucer sam posjetila privatnog dermatologa zbog problema uraslih dlacica nakon brijanja na preponama, s kojim se borim godinama i napokon krecem u rjesavanje... Prvo mi slijedi lijecenje, a na jesen idem na lasersko uklanjanje pa koliko god da kostalo.. Takodjer, napravila mi je pregled svih madeza i na jesen idem na uklanjanje nekih po vratu koji mi smetaju ( nisu madezi neko kao neke mrvice koje mi zapinju ta odjecu)... Konacno da nesto za sebe napravim...
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! :) Evo, mi nismo imali problema s navijackim ludilom,(inace u nasem selu nema bas mladih pa se nije slavilo i pucalo) jer nas tata ne prati nogomet.. Upalili tv kad se igrao prvi produzetak pa smo pustili taj kanal na tv-u cisto da vidimo kako ce zavrsiti…
Nisam se javljala je sam bila u guzvi malo…
Jucer sam posjetila privatnog dermatologa zbog problema uraslih dlacica nakon brijanja na preponama, s kojim se borim godinama i napokon krecem u rjesavanje… Prvo mi slijedi lijecenje, a na jesen idem na lasersko uklanjanje pa koliko god da kostalo.. Takodjer, napravila mi je pregled svih madeza i na jesen idem na uklanjanje nekih po vratu koji mi smetaju ( nisu madezi neko kao neke mrvice koje mi zapinju ta odjecu)… Konacno da nesto za sebe napravim…
Mozda bi ti jeftinije bilo nabavit ipl uredaj, mozda na nekom popustu..
Momak i pol. Bravo!
Pozdrav cure! :) Evo, mi nismo imali problema s navijackim ludilom,(inace u nasem selu nema bas mladih pa se nije slavilo i pucalo) jer nas tata ne prati nogomet.. Upalili tv kad se igrao prvi produzetak pa smo pustili taj kanal na tv-u cisto da vidimo kako ce zavrsiti…
Nisam se javljala je sam bila u guzvi malo…
Jucer sam posjetila privatnog dermatologa zbog problema uraslih dlacica nakon brijanja na preponama, s kojim se borim godinama i napokon krecem u rjesavanje… Prvo mi slijedi lijecenje, a na jesen idem na lasersko uklanjanje pa koliko god da kostalo.. Takodjer, napravila mi je pregled svih madeza i na jesen idem na uklanjanje nekih po vratu koji mi smetaju ( nisu madezi neko kao neke mrvice koje mi zapinju ta odjecu)… Konacno da nesto za sebe napravim…
Mozda bi ti jeftinije bilo nabavit ipl uredaj, mozda na nekom popustu..
Slazem se, ali ipak mislim da s tim uredjajem treba rukovati netko strucan... I kod IPL-a su moguce opekline, rane i slicno... Pa se nebih htjela unakaziti kad o tome bas neznam previse. Pustit cu se u ruke obrazovanog strucnjaka.. A takav savjet mi je dala i moja dermatologica. Da pazim di idem i ko rukuje aparatom...
Odlicno je to! 😘
Aymee
Dijana, bome velik decko 😉
Tea, i ja imam te probleme.. kakvo je to lijecenje? Laser i ipl su isto zar ne? Slazwm se da treba ici kod onog tko zna rukovat s time. Bila sam na ipl prije puno godina i skinuli su mi dio toga ali sam odustala zbog para.. jos uvijek imam rupa gdje nema dlaka ali opet moram sve brijat.
Tea, i ja imam te probleme.. kakvo je to lijecenje? Laser i ipl su isto zar ne? Slazwm se da treba ici kod onog tko zna rukovat s time. Bila sam na ipl prije puno godina i skinuli su mi dio toga ali sam odustala zbog para.. jos uvijek imam rupa gdje nema dlaka ali opet moram sve brijat.
Lasersko uklanjanje dlačica postupak je kod kojeg se koristi specifična valna duljina lasera kojim se oštećuju folikule dlačica i sprečava novi rast dlačica. Riječ laser zapravo je akronim koji označava „Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation“, tj. „pojačanje svjetlosti poticanjem emisije zračenja.
Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) drugačije je od lasera u tome što koristi visokonaponskosvjetlo koje sadrži više valnih duljina, a ne jednu jedinstvenu zraku. Metoda uklanjanja dlačica intenzivnim pulsirajućim svjetlom pomoću svjetlosnih pulseva cilja melanin u folikuli dlačice. Melanin apsorbira svjetlo, što oštećuje folikulu i sprečava novi rast.
Dala mi je nekakvu "suspenziju" koja se nanese na mokru kozu, pusti se 5 min i onda se ispere. Tako 10 dana, a ako mi to ne pomogne (jer ima i jacih i slabijih upalnih procesa) onda idem na neki jaci losion isto 10 dana, ali 2 puta dnevno. Pa cemo vidjet... Nadam se da cu uspijeti...
Ma svega cu se odrec, al cu si konacno priustit laser... S obzirom da odjecu kupujem jednom u par godina, torbice i cipele ne nosim, starke nosim dok ih ne oderem, kozmeticarima,frizerima,manikerima i ostalima ne idem i ne trosim lovu na to, ali za ovo hocu... Mislim da sam si zasluzila!!
Al kaze mi dragi, ma ako treba kredit cu dignut samo da negledam vise kako se patis s tim sranjima...
A nama je, sudeci po crvenilu na guzi, krenuo drugi zub. Onaj osip sam samo s tim povezala..
Tea, podrzavam te, napravi nesto samo za sebe. Ja sam, do ovog malog cuda, "ulagala" u sebe. Od kad je on dosao, samo o njemu mislim. Neki dan sam od pametne osobe dobila unaprijed poklon za rodjendan. Bonove u Yves Rocheu. To moram na sebe potrositi. Da je u DM, Muller itd vec bi malome nesto kupila..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji