Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    30. Lipanj 2018. 10:27

VickyChristina

Cure koje su vam se dude varalice pokazale najbolje, nuk, avent…?
    Aymee super da se sve stabiliziralo 👌

Imali smo avent 0-6 mj, sad imamo nuk 6-18 mj. Prihvatio obje

-Tea-
    30. Lipanj 2018. 11:06

Mi imamo Avent 0-6  za oba klinca... Stariji ove vece nece niti pogledati...

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    30. Lipanj 2018. 13:35

Evo, mi se spremamo poslije rucka djir na more!! :) Konacno sunce i nema vjetra!! 
    Bit ce nam veselo sa ova nasa 2 mala divljaka... 

• Mirjanos
    30. Lipanj 2018. 15:42

Curke bok! Ja sam bila s malom u dalmaciji (poslije omisa) i bila je super... vrijeme nas nije posluzilo -bura, ali bitno da je ona bila dobra.

Vidim da vas muce guze i koza...kako sam prije napisala Dei, mozete probati prokuhavat vodu i procjediti kroz damast gazu... to sam cula da pomaze...

Ja inace koristim bademovo za kupanje, ali nekada i kupku becutan, nemam problema s kozom.

Dude moja malecka ne zeli.... 

• Mirjanos
    30. Lipanj 2018. 15:54

P.s., mene isijas i dalje zeza pila sam par dana 3x400mg , sada smanjila na 2x400...grozno

Za razliku od nase Teje, ja doma radim samo nuzno....stan loshe izgleda😂😂😂

• Aymee
    30. Lipanj 2018. 18:20

Moj mali je sve dude prihvatio, ali Avent mu je najbolje "sjeo".... Danas smo se druzili s bebom od 2 mjeseca i frendicin mali se toliko smijao ovom blesanu mom da se ona nije mogla nacuditi.. kaze da je inace tako dobre volje samo ujutro.. Mi guzu sanirali, jos pokoja tockica al dobro je. Lice mu sad dosta dobro izgleda no cim je blize nekoj prasinici odmah mu izbaci. A ne mogu sve posvuda drzati sterilnim. Ali makar ga ne svrbi pa ne cese. 

Aymee

• Dijana221
    30. Lipanj 2018. 19:50

VickyChristina

Cure koje su vam se dude varalice pokazale najbolje, nuk, avent…?
    Aymee super da se sve stabiliziralo 👌

Moj mali niti jednu nije prihvatio tako da smo prestali pokusavati odavno 😂

• Mirjanos
    30. Lipanj 2018. 20:33

@Orangina, ja sam isto imala aplikaciju i 2mobitela...

Onda sam kupila kameru v380 na eBayu za 20$ i super je! Znaci kamera je u sobi, a ti na mobitel gledas...punoooo se bolje vidi... nego kada je kamera drugi mob.

-Tea-
    30. Lipanj 2018. 20:33

Mi se vratili s mora. Maleni je ipak istao sa babom jer je cijepljen prije nepuna 3 dana pa nije bas dobro da ide na sunce... A stariji se nauzivao ko prase. Kad bismo ga vadili van iz mora bi plakao i htio jos!!  :) Nadamo se da idemo i sutra!!!

Sta se tice kupki za klince, sa starijim sam koristila Mustelu za osjetljivu kozu(je skupa ali vrijedi svake kune!!)  jer od bilo cega drugog bi se osuo... Bilo kakva ulja meni "ne leze"za kupanje jer uopce nemam osjecaj da mi je dijete cisto nakon toga... Starijeg sam oko prvog rodjendana okupala Johnsonom  i vise nema reakcije pa njega koristimo i dalje. Maleni takodjer Johnson jer se nije pokazalo da mu smeta..

• Frau_Mund6
    01. Srpanj 2018. 11:12

Dpbro jutro svima! Mi se danas spremamo na put 😉 proletoilo nam ovih 10ak dana...
    Mirjanos, vi ste se vec vratili? Ovo za isijas bas zvuci grozno... mozda nebi bilo lose pregledat, ne zelim strasit ali frend mi je nedavno otkrio komplikacije i operoran je..  
    Moja nije htjela dudu pa je nisno mi silili... sad smo se navikli bez nje 😊 
    A ciscenje, ma ni ja nisam kao Tea 😂😂😂😂 navikla sam na losije uvjete 😁 ne znam kad bi stigla svaki dan oprat pod i wc 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.