Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teddy Bear
    02. Lipanj 2018. 09:21

Dobro jutro,ugrijalo vec jutros rano. Mi smo se bome naspavali,cura je sinoc zaspala oko 22h i dojila je tek u 4.30h te jutros do 7.45h spavala. Naravno da se starija curka prije ustala i po dnevnom hodala😆.
    Nosic je jos slinav,poludi kad ujutro cuje usisivac,ali sta cu kad najbolje izvuce🙄.
    Nego,zadnjih dana nesto mi po danu sve krace doji,par minuta i gotova,ne brinem se jer su joj pelene pune i ima redovne stolice,i dobra,vesela,ne place,spava,ali mi neobicno,stalno nudim ali nece,posiki koliko joj je valjda dovoljno,sve kontam ugrijalo pa da ne bude zedna. Sad su joj 4 i pol mjeseca.
    Smijesne su nam ove bebice.😍

dea32
    02. Lipanj 2018. 09:42

Aymee bas je uzivao ko prasac. On se sa 3 mj okrenuo sa leda na trbuh pa nakon 2-3 tjedna sa trbuha na leda, bas onako da je sam krenuo. Inace bi se samo prevrnuo slucajno. Sad se drzi u polozaju na boku i ljulja, odrzava ravnotezu sa nogama. Kad pozeli samo se izokrene. Zna prici cijeli bracni krevet uzduz i poprijeko, jos kako se povlaci rukama i puze, taj cas je u sekinom kinderbetu koji je spojen za nas krevet.

Prekjucer sam mu dala polovicu tresnje, drzala prstima a on je cuclao. Uspio je pocuclat sok i meso tresnje, u rukama mi je samo kozica ostala  i onda bio ljut sto mu ne dam vise. Pojeo je tako 4 tresnje. Za pocetak dovoljno. Jabuka mu se ne svida. Ja sam tako i sa curom krenula, komadicima hrane, bez tablica i davanja 3 dana za redom..
    Dijana, pred kraj kupanja mu znam povuci koliko ide. Ne zelim forsirat da mu pukne pa ga pece i boli. Ionako u dobi od 2-3 god krenu sami istrazivat i povlacit, rijesit ce to sami.
    Frau, super da je guza rijesena. Ocito morski zrak godi curi..

dea32
    02. Lipanj 2018. 09:51

Teddy, tako i moj mali zna kratko dojiti. Pretpostavljam da je zedan pa mu treba to vodenije mlijeko na pocetku. A i veci su i jaci pa im krace treba da se najedu. Samo nudi cesce i bit ce sve ok.. 
    Mela kako ste vi? Kako dojka?

• Aymee
    02. Lipanj 2018. 10:05

Ma ovaj moj preplazi cijele puzle vrteci se pa ga nadjem na parketu, pa na trbuhu ali valjda jos nije skuzio kako da se vrati. A njegov mu krevetic mali nocu, 😋 Sto se dohrane tice, ja sam s pocetka isla s postepenim uvodjenjem namirnica jer je to kao ispravno. Na kraju sam odustala kad sam skuzila da prvi dan nije htio jabuku al je zato drugi dan smazao cijelu i da je bilo jos, jos bi pojeo.. s tim da mu ja voce kuham radi probavice, mislim da je tako lakse probavljivo.. 

Aymee

dea32
    02. Lipanj 2018. 10:26

Ja moram oprat te puzzle pa stavit na pod. Do sad mu nisam stavljala jer je non stop imao lice u ranama, pa ga nisam stavljala na pod toliko.. Cura je od 3,5 mj bila na podu, kad je naucila puzat, obavezno bi dosla do ruba tih puzzli i grizla rubove. S tim da bi bila na parketu naravno, ne na njima.

dea32
    02. Lipanj 2018. 10:28

Ja prokuham ono sto ne znam podrijetlo i pretpostavim da je tretirano. Voce domace dajem sirovo

-Tea-
    02. Lipanj 2018. 11:38

Dijana221

-Tea-

Dijana221

Curke koje imate deckice, jel prevlacite kozicu?

Meni je ped.jos sa prvim rekla da prevlacimo samo lagano. Nikakvo forsiranje. S vremwnom da ce ave sjest na svoje mjesto. Evo, ima godinu i skoro 4 mj.i jos uvijek neide skroz, al vidi se napredan i ped. kaze da je sve ok i da tako polako nastavimo. Pa to prakticiram i sa malim. Pomalo i na lagano, pa koliko ide ide! :)

Tako je i meni patronazna rekla.. Jesi otpocetka ili si sacekala par mjeseci?

Rekla je odmah da pocnemo da se on navikne… 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    02. Lipanj 2018. 12:30

Evo ovako sam ga nasla po noci, noge kroz ogradu, glava na dekici. Jedan dan je iz krevetica dosao do sredine naseg kreveta, hvala Bogu imam jastuke na kraju kreveta.
    Radi sklekove, trbusnjake, ljulja se i zeli se oslanjati na noge. 

Prije 3 dana se cijepio i pregled s 4 mjeseca, 7,2kg i 66cm. Od cijepiva je sav klonuo, stalno mu se spava, danas je vec super.

Komentirat cu kasnije vase dogodovstine ☺ Ali zapamtila sam da se uziva na moru (ljubomorna!) i Mela ima upalu cice, drz se draga, masiraj pod toplim tusem, curici daj da cika i proci ce! 

• Aymee
    02. Lipanj 2018. 13:58

Orangina

Evo ovako sam ga nasla po noci, noge kroz ogradu, glava na dekici. Jedan dan je iz krevetica dosao do sredine naseg kreveta, hvala Bogu imam jastuke na kraju kreveta.
    Radi sklekove, trbusnjake, ljulja se i zeli se oslanjati na noge.

Prije 3 dana se cijepio i pregled s 4 mjeseca, 7,2kg i 66cm. Od cijepiva je sav klonuo, stalno mu se spava, danas je vec super.

Komentirat cu kasnije vase dogodovstine ☺ Ali zapamtila sam da se uziva na moru (ljubomorna!) i Mela ima upalu cice, drz se draga, masiraj pod toplim tusem, curici daj da cika i proci ce!

Ajme kako je sladak.. A i moram reci da je moj s 4 mj na pregledu bio samo mrvu tezi, nekih 30, 40 gr, ista duzina.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    02. Lipanj 2018. 15:29

Orangina, presladak je! Buco mali 😉 tak ce i moja biti ako nastavi toliko papati 😁 
    Mi jos nismo nogice umocili u more... bas sam tuzna zbog toga... ujutro kad idemo van nije mi dovoljno vruce, sredinom dana smo doma, a sad se naoblacilo pa nikako da odem na kupanje! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.