Opada li vama kosa? Meni ocajno,mislim inace mi u ovo doba godine,ali sad pogotovo. Ne znam smijem li kakve tabletice uzimati kako dojim?
http://www.receptizabebe.com/2014/08/hrana-za-bebe-od-6-do-9-mjeseci.html?m=1
Aymee
Ima sigurno jos stranica, bila do nedavno stranica: moja papica ali je nema vise.
Ina, probaj mrkvu par dana pa ako bude bez reakcije, mijesaj mrkvu i tikvicu, pa ubaci rizu, proso, heljdu. Ja danas kuhala mrkvu, dodala jabuku, ispasirala i dodala skuhanu prosenu krupicu.
Aymee
Dea,sve si upravu. Samo neka stekne imunitet,zao mi samo sto na obicne prehlade reagira temperaturicom,mozda je i bolje tako,mora se organizam izboriti. A starija seka je cudo mamino,ta ima imunitet ekstra,jos nije neka od voca i povrca,sve na silu jede ali ocito njoj dovoljno,ima nje,ona je dosta visoka i teska,izgleda kao da u prvi razred skole ide😆,ali zato meso,ribu,jaja,slatkise tamani u svako doba.
Drago mi je da je Noi bolje lice,citala sam po portalima kako dermatitise lijece i homeopatijom,ne znam tvoj stav o tome,jedino sto sam sa starijom probala jesi bile bobice kad su joj zubici nicali,ne mogu tvrditi da nije pomagalo.
Teddy, kakve bobice?
Osanit ili chamomila granule,bobice kako vec. U ljekarnoj prije 4 god uzimala,kao i one gelove za zubice,gangigel baby mi je bio dobar i jos neki na bazi kamilice.
E, super, to cu zapisati.
Aymee
Opada li vama kosa? Meni ocajno,mislim inace mi u ovo doba godine,ali sad pogotovo. Ne znam smijem li kakve tabletice uzimati kako dojim?
Teddy normalno je da poslije poroda pojacano ispada. Tokom trudnoce zbog hormona kosa ne ispada u mjeri kojoj i inace. Pa dok razina hormona padne poslije poroda sa njom otpada kosa koja se zadrzala tokom trudnoce. Nama se cini puno zato sto je odjednom, ali ta kolicina kose bi ionako ispala ali u vecem vremenskom razdoblju. Tako da to nije zabrinjavajuce..
Ja imam kratku kosu, pocela je ispadat prije 2 mj. Znao je bit pun odvod, rucnik i svaki put kad bi rukom prosla po kosi ostalo je puno izmedu prstiju. Sad se to krenulo smanjivati i ne ispada vise toliko..
Za tablete iskreno ne znam koje mogu uz dojenje a da su za to.
Jutro cure, kako ste spavali? Mi ok, 20.30 do 1.30 pa do 5.45h pa opet do 7h.. i ne znam koja mu je fora odrijemati prije obroka. Zaspao u 9h u kolicima i spava ko pjasac.. ne znam kako kod vas, ali ovaj moj ima neki ludi ritam spavanja po danu..
Aymee
Jutro..
Moj spava od 20h-7h, uz 2-3 budenja. A preko dana kako kad, najcesce zaspi oko 8.30-9h, pa oko podne, oko 15h, 18-18.30. al ovo zadnje je kratko. Sve ovisi dal idemo negdje il smo doma i kakvog je raspolozenja. Nekad spava pola sata, nekad nakon 1,5h trazi cicat pa nastavi jos malo..
Mi smo jucer uredivali vrt, pa je beba bila prepustena baki.. bar je tako bilo planirano 😂😂😂😂 na kraju su obje isle s nama u vrt, jer se malena nije dala smirit bez mame. Cak se i posvadala s bakom 😁 gurala ju rukicama i vristala cim ju je primila...
Zaspala je oko 21 do jutra u 8. Izmedu sam ju probudila 3x za dojenje i nastavila je dalje 😉 sad je isto usnula tu u parku, nadam se na malo duze. Jucer je spavala mozda 1-1.5h kroz cijeli dan, ali zato odradi noc 😉
url=https://lilypie.com]
Maoji oboje za sada spavaju ok. Stariji odrapi od 21.30, 22 do 7,8,9 ujutro, kako kad. A mali zaspi oko 8.30 i do 8 ujutro i ima 2-3 buđenja za bocu. (mene digne jednom jer kasno legnem i rano se budim)
Za sad-super! :)
url=https://lilypie.com]
Ovaj moj cesto zaspe tek kad smo negdje u djiru na sat, sat i pol a doma nikad ne zaspe nakon hranjenja nego prije. Ako i zaspe to je na 45 min..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji