Hey klokanice..
Dea, drzim fige da lice konacno prodje a curi mrvi maloj da koljeno zaraste!
Frau, po guglu smo svi jednom nogom u grobu a drugom na kori banane. 😂
Orangina, nije tvoj dlecko izmislio vristanje, ocito su svi takvi.. Moj se okrene s ledja na trbuh al mu obrnuto ne ide pa krene vriska. Isto tako kad ne uspije 6 stvari strpati u usta.
Ina, bravo za malu bucku i 5 zlicica tikvice. Mi vec neko vrijeme probavamo i rezultat je zasad ovakav: mrkva - 1:0 za mene, svidja mu se, nema reakcije, tikvica: 3:0 za njega, dvije zlicice i reakcija: to je bljak, mrkva+tikva: 2:1 za mene, pojede par zlicica, manje se mrsti, jabuka - 3:1 za mene, skuhala cijelu jabuku, jucer jedva dvije zlice a danas je pojeo ostatak, da je bilo jos, vjerojatno bi jos jeo. Zasad vodim, hahahaha
Sad cu krenuti kombinirati sa bezglutenskim zitaricama pa ce mozda i tikva bolje ici..
Aymee
I kod nas je uživanje u gymu pola sata, a onda se unervozi i slijedi nosanje.
Ina bravo za bucku. Odlicno je napredovala.
Daa kako nam je curka?
Aymee Odlicno ti to pripremaš. Zelimo da sto vise vodiš.
Primjetila sam da sada preko noci manje mokri, manje mijenjam pelene nego prije. kako je kod vas?
@Dea opa krenulo puzanje, sad ce biti veselo hehe! Sretno krstenje (ili kako se to vec cestita) i nadam se da ce mu lice proci, stvarno ga dugo muci...
@Ina super napreduje! Netko mi je rekao da bebicama te prve kasice sluze da "upoznaju okuse i teksture", nije im to obrok jos. Pa se mama vise najede kasica nego bebac 😂
@Aymee oprosti zaboravila sam, tvoj ima oko 4mj? Pitam jer me zanima uvodenje kasica prije 6mj.
Koje zitarice se prvo daju?
@Mela dali i manje cica tj.manje se budi za papanje? Ja nekad promijenim jednom po noci a nekad izdrzi do 6-7 ovisno kako se budi i koliko je cicao pred spavanje
Orangina, ja cu po nekom svom nahodjenju prvo bez glutena, tj proso i heljdu. A ovdje ima kupiti od Lina zitna kasica, tj pahuljice, riza-kukuruz-heljda za 4+ mjesec pa i to uz Rizolino od Lina mislim ubaciti. Mi smo prosli 4 i pol mjeseci a pocela sam kad je navrsio 17 tjedana. Malo pomalo i danas mislim da cemo izbaciti mlijecni obrok s tim da cu mu opet nakon 2 i pol, 3 sata ponuditi mlijeko.
Aymee
Danasnji meni za rucak: mrkva, jabuka i prosena krupica.. Javit cu rezultat, hahahaha
Aymee
Ina, bravo za napredak!!! Kako nam se pogledi mijenjaju, ispocetka se veselimo koliko su dobili.. a kasnije, samo da ne dobiju previse 😂😂😂😂
Aymee, opa nisu losi rezultati 😉 obicno im nakon dojenja treba vremena za nove okuse..
Mi cemo probat izgurat sto duze bez kasica, plan je do jeseni... s tim da joj mislim kuhat svjeze namirnice, nekakoi je to prirodnije.. a i sebi sve kuham. Ne vjerujem tim instant proizvodima, tko zna sta je sve unutra.
Mela, moja isto manje piski i kaka. Nocas nije uopce kakala, dok piskila je jednom. Guza se jos jucer upalila, ostali smo bez kreme Desitin, dobit cemo ju ovih dana...
url=https://lilypie.com]
Jutro,evo da prijavim kako je moja bebica sinoc dobila povisenu temp,u biti najvise 38.4 mjereno u guzi,i nosic joj je procurio. Golemo je ovo,znaci svaki put kad joj se nosic zapusi ona dobije na jedan dan temp,ovo je vec 4 put u 4 mjeseca zivota🤔😔. Kad je imala prvi i drugi put sa 2 i 3 mjeseca nalazi su bili super,znaci viroza.
Ja se ovome ne mogu nacuditi jer mi starija kci koja ima 4 godine nije imala svega par puta temp.
Ne odbija dojku,stalno joj nutkam,pratit cemo stanje danas.
Jutro mame!
Moja cura je dobro, samo ponavlja kako je koljeno proslo i kad idemo u vrtic pokazuje mjesto gdje je pala..
Ina, mala ti je mala bombica , samo nek ona papa. Mojoj curi je trebalo jako dugo da iza obroka dohrane ne trazi cicu. Znala je pojesti, trazit jos i onda za desert jos cicu. Toje trajalo dok nije krenulau jaslice, tad nije imala cicu pored pa je tako i prestala traziti.
Moj necak je imao operaciju sa 5 mj, tad je imao 10 kg, samo dojen i izgledao je kao mali sumo hrvac. Sestre i doktori su se namucili da mu ispod tog sala nadu zilu, jadan je sav bio izboden. Pitali sestru jel se ona hrani gmo hranom pa to na malog otislo..
Mela, ja malog presvucem u pola 8 prije spavanja i ima tu pelenu do ujutro kada se probudi u 7h. Ne presvlscim ga po noci. A pelena je puna ovisno o tome koliko trazi cicati. Pokaka se oko 6h, pa pricekamo da se razbudi skroz pa se onda presvlacimo
U biti ne mogu da vjerujem kako joj organizam reagira na svaki pocetak prehlade temperaturom. Znam da se bori organizam sa bestijama na taj nacin,ali opet mi cudno. Sta li nas onda ceka kad bude starija☹
Sortiraj odgovore
Najstariji