Za dohranu ces naucit raditi 'malog majmuna' od sebe, raditi razne face i sl samo da pojede nesto. Moja H kad krene nabrajati sto ne zeli iz tanjura onda ja njoj kazem da to i Pepa prase papa i njen braco, pa Minnie i Mickey i da su zato tako veliki i sve mogu napraviti pa da i ona mora. Jos najcesce pali iako ne znam koliko dugo ce palit..
Ovo "raditi majmuna" od sebe mi ja jaaako poznato… Ali ne kod hranjenja (moj cim vidi zlicu vice maaaam i otvara usta bez obzira sta je u zlici ,a pogotovo ako to jede tata…) nego kod mjenjanja pelene jer nevoli ležati na stolu i skidati se…
url=https://lilypie.com]
Drage zene zelim vam sretan Majcin dan malo u zaostatku 😛
Prijavljujem neprospavanu noc, malac je samo sisao i glupirao se. Onda je valjda od umora zaspao u 7 i ja skupa s njim. Sad se probudio.
Ne kaka od petka navecer. Zvala pedijatricu i kaze da dojene bebe mogu par dana bit bez kakice?! Navikla sam se da napuni pelenu bar 4x dnevno.
To je sigurno jer je kroz tjedan dobio par puta bocicu!
Drage zene zelim vam sretan Majcin dan malo u zaostatku 😛
Prijavljujem neprospavanu noc, malac je samo sisao i glupirao se. Onda je valjda od umora zaspao u 7 i ja skupa s njim. Sad se probudio.
Ne kaka od petka navecer. Zvala pedijatricu i kaze da dojene bebe mogu par dana bit bez kakice?! Navikla sam se da napuni pelenu bar 4x dnevno.
To je sigurno jer je kroz tjedan dobio par puta bocicu!
Orangina, ne znam puno o dojenju ali znam da i dojenim bebama moze izostati stolica. Frendicina mala, iskljucivo dojena kaka jednom u 3, 4 dana. I to je ok dok se ne muci. Mame s vise iskustva i koje dojite, slobodno me ispravite.
Aymee
Takoder nemam iskustva otprije, ali evo mi dojimo 4 mjeseca vec i malenom bi znala izostati po 2,3 dana stolica, ali se ne bi mucio.. Tako da vjerujem da je to sve okej dok god ih pupica ne muci :)
Orangina, za dojenu bebu je normalno da nema stolicu i po 10 dana (cak kazu do 14 dana) ako je iskljucivo dojena. S obzirom na ove boce dohrane, moguce da ga je malo zatvorilo jer je ad od kravljeg mlijeka i da je malo teze palo na probavu. Jel prducka? Mozes napraviti toplu kupku, masirati trbuh, voziti bicikl, stavit bebu na trbuh da si malo sam izmasira trbuh..
Frau, i kod mene je bolan odnos.
Aymee, i mi smo u stanu. Vanka kisa, a bas smo navikle svaki dan u šetnju.
Kod nas nema kise, bili smo u setnjici jer mala nije htjela spavat jutros pa ju setnja obicno uspava. Danas ju je uspavala na kratko, ali sad je ponovno u krevetu... cudno, jer mamu ovo vrijeme jako uspavljuje 😁 jedva drzim oci otvorene.
Mi imamo nekoliko kakica dnevno, do sad ih je bilo 3.
Valjda ce se to smanjit s vremenom... bioo bi dobro, da nam se guza popravi. Sad je pod kontrolom, ali nikako da se u potpunosti povuce...
Prdio je ali se nije naprezao, masirala sam ga i lezao je na trbuhu, kupali ga..maloprije se malo pokakio sluzavo smede.
Nisam znala da mogu bit 10, 14 dana bez kakice, hvala! 😀
Tko je bio pitao za noktice: njemu moram rezati svaka 3 dana, jer se izgrebe. Ali mora cvrsto spavati jer se neda inace i jedan noktic sam tako raskrvarila.
Za odnos: i kod mene je suha rodnica, a ne mozemo sve kao i prije jer me zna boliti rez. Cini mi se kao da nije elasticno kao prije?
Torba za pelene ili "bebina torba za presvlacenje" - sto sve nosite unutra? Muz se zali da je preteska i puna gluposti i pukla je rucka. To je bila veca zenska torba s dugackom ruckom preko ramena. Sad trebam drugu...
I moj stalno prigovara da nosim gluposti😂😂😂😂 imam nekoliko pelena, dvije tetre, garderobicu za promjenu, kremu, vlazne maramice, blazinica ako naletim na vodu da operem... i papirnate maramice. Sve ovisi na koliko izlazimo.
Sta sve imam u torbi…uf…… Kaze moj dragi -samo mi fale klijesta i cekic…ostalo imam sve…
Nekoliko pelena(2 velicine), rezervna roba za oboje, mini krpice za bljuckanje, velika tetra, termosica s vodom +hrana za maloga, bocica s vodom ili cajem i bocica za hranu za maloga i bocica a vodom za vecega, rezervne dude (nedaj boze bez njih bilo gdje ici!!) vlazne, krema. To je za djecu, a za mene je onaj mali pretinac u kojeg uguram novcanik, mobitel, cigare, kljuceve, papirnate, zvake…
I jos je citava torba. Uzela sam ju u DM-u prije vise od godinu dana i prezadovoljna sam…
Kontrola kukova prosla super, sve je u redu, dr.zadovoljan! :) Za 2 mj.opet. Ovaj dr.Nikolić u Rovinju je stvarno odličan!
Sortiraj odgovore
Najstariji