Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    12. Svibanj 2018. 23:47

Frau draga, da, jako sam sretna i na neki nacin ponosna sto je bljucko intelektualno napredniji za mjesece. 
    Tea i ostale cure, da, dijetd

Aymee

• Aymee
    12. Svibanj 2018. 23:52

Aymee

Frau draga, da, jako sam sretna i na neki nacin ponosna sto je bljucko intelektualno napredniji za mjesece.
    Tea i ostale cure, da, dijetd

Dijete bi "trebalo" udvostruciti pt do 6 mj. Ja kao beba to nisam. Ako sam dobila mjesdcno 400g bilo je odlicno. Rodjena sa 3950 a sa 3 mj imala 4300. Nisam jela, bila 6 tj u bolnici zbog komplikacija nakon poroda itd., pa sam opet odrasla u normalnu osobu. Nekad mislim da se danas previse analiziraju bebe, koliko, sto i zasto..

Aymee

• Dijana221
    13. Svibanj 2018. 12:52

Mame, sretan vam Majcin dan! 💖🌹🍷

dea32
    13. Svibanj 2018. 14:40

Sretan majcin dan!!
    Ayme, moja cura nije ni poduplala tezinu sa 6 mj, nije ni utrostrucila tezinu sa god dana.. Ali je pedica bila zadovoljna jer je konstantno pratila svoj rast i nije od toga odskakala.. Tako da su ti prosjeci upravo to, prosjek. Netko dobije 2 kg i mj dana, netko 500g a prosjek je 1250g..

• Aymee
    13. Svibanj 2018. 15:22

Sretan vam majcin dan, zene, kraljice, klokanice! 😍

Aymee

• Frau_Mund6
    13. Svibanj 2018. 16:19

Sretan majcin dan svim mamicama!!! Mi smo evo svrljali u gostima cijeli dan i sad se pece picek da mama prezivi 😉 malena je uzivala! Bili i u setnji u maksicu, sad nam neda mira, hoce se dijete druziti 😀
    Lijepa nam je ova nedjelja! 

url=https://lilypie.com]

Mela
    13. Svibanj 2018. 16:59

Sretan nam majčin dan 
    Aymee, kao sto sam ti i ranije pisala i moja i dalje bljuca. 

• Aymee
    13. Svibanj 2018. 17:07

Mela

Sretan nam majčin dan
    Aymee, kao sto sam ti i ranije pisala i moja i dalje bljuca.

Uh, al sad gledam, vi ste nam jos mali. Ja bum ovih dana krenula s dohranom (pisala se s Teom u drugoj grupi) pa cu vidjeti kako ce to ici. Iako mislim da ce malac sve voljeti papati, 😉

Aymee

Mela
    13. Svibanj 2018. 17:35

Uh jedva cekam i ja dohranu, da pravimo sve te fine kasice 
    Budem pitala sto prvo 

Mela
    13. Svibanj 2018. 17:37

Pitanje jedno, da li vi imate problema s nokticima i ogreboticama po licu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.