Frau draga, da, jako sam sretna i na neki nacin ponosna sto je bljucko intelektualno napredniji za mjesece.
Tea i ostale cure, da, dijetd
Aymee
Frau draga, da, jako sam sretna i na neki nacin ponosna sto je bljucko intelektualno napredniji za mjesece.
Tea i ostale cure, da, dijetd
Dijete bi "trebalo" udvostruciti pt do 6 mj. Ja kao beba to nisam. Ako sam dobila mjesdcno 400g bilo je odlicno. Rodjena sa 3950 a sa 3 mj imala 4300. Nisam jela, bila 6 tj u bolnici zbog komplikacija nakon poroda itd., pa sam opet odrasla u normalnu osobu. Nekad mislim da se danas previse analiziraju bebe, koliko, sto i zasto..
Aymee
Sretan majcin dan!!
Ayme, moja cura nije ni poduplala tezinu sa 6 mj, nije ni utrostrucila tezinu sa god dana.. Ali je pedica bila zadovoljna jer je konstantno pratila svoj rast i nije od toga odskakala.. Tako da su ti prosjeci upravo to, prosjek. Netko dobije 2 kg i mj dana, netko 500g a prosjek je 1250g..
Sretan majcin dan svim mamicama!!! Mi smo evo svrljali u gostima cijeli dan i sad se pece picek da mama prezivi 😉 malena je uzivala! Bili i u setnji u maksicu, sad nam neda mira, hoce se dijete druziti 😀
Lijepa nam je ova nedjelja!
url=https://lilypie.com]
Sretan nam majčin dan
Aymee, kao sto sam ti i ranije pisala i moja i dalje bljuca.
Sretan nam majčin dan
Aymee, kao sto sam ti i ranije pisala i moja i dalje bljuca.
Uh, al sad gledam, vi ste nam jos mali. Ja bum ovih dana krenula s dohranom (pisala se s Teom u drugoj grupi) pa cu vidjeti kako ce to ici. Iako mislim da ce malac sve voljeti papati, 😉
Aymee
Uh jedva cekam i ja dohranu, da pravimo sve te fine kasice
Budem pitala sto prvo
Pitanje jedno, da li vi imate problema s nokticima i ogreboticama po licu?
Sortiraj odgovore
Najstariji