Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    06. Svibanj 2018. 20:44

Aymee

Mirjanos

Cure bok!

Ja sam bila ljuta na dragoga jer stalno bi isao negdje a nas ostavio doma. I onda je odlucio da mene nagovori da idem s malom i njim.

Tako da smo bili jucer na muskom druzenju kod frenda, a danas u gradu u pivnici (nepusackoj) I malena nije plakala!!!

Jucer je bila budna i gledala sve oko sebe, a danas je spavala…. i malo gledala…

Ja nisam mogla vjerovati kako je bila dobra…

Sada samo hodam okolo s njom 😂😂😂

Draga, ne petljam se, ali da malena nije plakala jer si ti bila ljuta? Ja kad sam ljuta na dragoga mali se jako unervozi..

Heheje ma nije. Tada kada je bilo najgore, on ju je nosao... 

Sada kada sam sigurnija u sebe (ne panicarim) onda ju nosam samo ja... da ju ne uznemirim promjenom...i evo danas sam ju uspjela smiriti nakon 20ak min. Zaspala je opet se probudila, odmah u plac i opet sam je uspjela umiriti nakon 20ak min.

Ide na bolje... ali ne zelim se veseliti unaprijed.

• Dijana221
    06. Svibanj 2018. 21:28

Nadamo se da ce biti bolje!

• Frau_Mund6
    06. Svibanj 2018. 22:29

Mirjanos, put pod noge, bice si joj dosadila 😂😂😂😂 njima je zanimljivo sve novo, pa eto otkrivaj nova mjesta 😁 
    Dijana, super za pregled 😉 samo nek beba napreduje!! 
    Ina, nadam se da ce proci uskoro, strpljenje je spas... 
    Tea ❤ sta drugo reci!!! Svaka ti cast!!! 
    Mi ispuhujemo nos kod svakog previjanja, mazemo guzu.. stavljamo obloge od kamilice... sve i svasta 😁 
    Dragi se razbolio, grlo.. pa je briga oko bebe iskljucivo moja.. sve me vec pomalo boli, ali kad mi je tako dobro sve mogu i podnjeti. Uz sve tegobe koje su je pogodile, ljubavica se stalno.smije, veseli, igra  😍 ma divna je!!!! Skuzila je da joj ciscenje nosa pomaze pa se prestala bunit!! 😉 

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    07. Svibanj 2018. 00:15

Curke kada se zena ocisti od hormona? Tj. Kada dodu u normalu?

I jos nesto, mala gura rukice u usta zadnjih tjedan dana...ali sada ful intenzivno... koja su vasa iskustva? Jel to faza, zubici? Jos.je mala za zubice, ali koliko onda traje ta faza?

-Tea-
    07. Svibanj 2018. 06:15

Mirjanos

I jos nesto, mala gura rukice u usta zadnjih tjedan dana…ali sada ful intenzivno… koja su vasa iskustva? Jel to faza, zubici? Jos.je mala za zubice, ali koliko onda traje ta faza?

I moj zadnjih dana trpanstalno rukice u usta… Nemora znacit da su zubici. Taki oni "otkrivaju" stvari oko sebe, pocevsi od ruku… A moze biti i zubic… Mojoj necakinji prvi izbio sa nepuna 3 mjeseca! 

• Dijana221
    07. Svibanj 2018. 07:04

Moj isto non stop ruke u usta, najjace bude kad obe pokusava strpati obe sake 😂😂😂

• Aymee
    07. Svibanj 2018. 07:21

Mirjanos

I jos nesto, mala gura rukice u usta zadnjih tjedan dana…ali sada ful intenzivno… koja su vasa iskustva? Jel to faza, zubici? Jos.je mala za zubice, ali koliko onda traje ta faza?

Zene se nikad ne ociste od hormona, hahahahaha, 😂😂😂 ja sam se u "normalu" vratila nakon 3 mjeseca. A malena ce sad sve vise gurati rukice i igrati se a to ce trajati, trajati i nece prestati, hahahaha.. moj sad sve sto mu dodje pod ruku gura u usta.. 

Aymee

dea32
    07. Svibanj 2018. 09:45

Aymee

Zene se nikad ne ociste od hormona, hahahahaha, 😂😂😂 ja sam se u "normalu" vratila nakon 3 mjeseca. A malena ce sad sve vise gurati rukice i igrati se a to ce trajati, trajati i nece prestati, hahahaha.. moj sad sve sto mu dodje pod ruku gura u usta..

Aymee bas si me nasmijala.. 
    Kazu da je onih 40 dana babinja vrijeme oporavka. A sad ne znam na sto tocno mislis. Na promjene raspolozenja, dobivanje ciklusa ili nesto trece? Jer i za ciklus se hormoni moraju ustabiliti i doc na ono ranije, sto se kod dojilja jos malo odulji iako ne mora biti pravilo. Razdoblje od 6 mj iza poroda jos uvijek se dovodi u svezu sa postporodajnom depresijom..
    Guranje ruku u usta je znak oralne faze koja je normlna u njihovom razvoju. Moj mali gura ruke od mj i pol starosti pa jos nema naznake za zube. Isto tako neke bebe znaju dobiti prvi zub sa 8 mj ili kasnije a guraju ruke od 2 mj. Doduse, ima i onih koji prvi zub dobe sa 3 mj, nek se i rode sa zubom.. Nema pravila
    Mirjanos drago mi je da ide na bolje sa plakanjem.
    Nama je dermatitis opet u akutnoj fazi, bas ruzno izgleda, lice mu je u ranama i vlazi non stop. Da ne pricam kak sve mucice po krevetu pokupi na to.. 

• Frau_Mund6
    07. Svibanj 2018. 10:02

Jutro!! Mi smo bili kod pedijatrice, sad je na 5400 i 59cm. 😉 raste 😀 
    Prehlada je i dalje tu, ali grlo i usi su cisti. Stavila ju je na inhalaciju, bila je super mirna i odradila do kraja. 😊 
    Moja isto zvace prste, saku.... a 6a zubice su mi rekli da najcesce krenu oko 3eg mjeseca a izbiju oko 6og. Tako da im treba vremena. A mislim zubici moraju doci, to je normalno. 

• Frau_Mund6
    07. Svibanj 2018. 10:03

Dea , bas mi je zap tvog malca!!! Jesi probala otici po jos koje misljenje? To sa kozom je zezunta stvar, moras naletit na ono sto mu pase... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.