Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    06. Svibanj 2018. 00:29

Cure bok!

Ja sam bila ljuta na dragoga jer stalno bi isao negdje a nas ostavio doma. I onda je odlucio da mene nagovori da idem s malom i njim. 

Tako da smo bili jucer na muskom druzenju kod frenda, a danas u gradu u pivnici (nepusackoj) I malena nije plakala!!!

Jucer je bila budna i gledala sve oko sebe, a danas je spavala.... i malo gledala...

Ja nisam mogla vjerovati kako je bila dobra...

Sada samo hodam okolo s njom 😂😂😂

• Dijana221
    06. Svibanj 2018. 09:39

Dobro jutro!
    Mi smo prije par dana imali kontrolni UZV glavice i sve je u redu, on je jednostavno malo krupnija bebica i to sve raste proporcionalno jedno drugome.. 23. je napunio 3mj i ima 7200g i 63,5cm :)
    Mi relativno dobro spavamo, s dva budenja za dojenje, s tim da nekad malo teze zaspe nakon toga, ali imamo sad vec neke svoje metode pa se brzo i uspavamo.. 
    Guza je bolje, problem je bio u pelenama i vratili smo se na Pampers i ostajemo vjerni zasad samo Pampersu :)) 

• Dijana221
    06. Svibanj 2018. 09:43

Tea0801

Frau_Mund6

Tea, ti si neka super mama 😁 toliko zivih stvorenja i jos svi muski 😂😂😂😂 svaka ti cast!! Mora da je veselo!

Super je to sta su svi zdravi!! A za ostalo je lako!! :) :)
    Daaaa, veselo je.svski dan! :) Jedan je gladan, jedan je zedan, kjdan bi se igrao, jednom treba promijenit pelenu, jedan grebe sapom po staklu hoce u kucu, jedan mijauce jer ga ganja pas pa se sakrio na balkonu… U akciji sam od 5.30 do 23! (sad je dragi na G.O. pa ko prasica spavam do 8!!!!!!!)

Ee nema mi nista gore nego kad mi kazu da djeca i zivotinje ne idu zajedno, dokazano je da su djeca koja odrastaju uz zivotinje sretnija, odgovornija i drustvenija :) Tea tebi je stvarno veselo!! 

• Dijana221
    06. Svibanj 2018. 09:47

Mirjanos

Frau, ne mogu povezati. Zvala sam telefoncic. Kazu da mozda je mladi luk kriv te je pojacao problem. Veceras je opet vristala. Veceras je bilo u valovima…kao naleti bola. Najdnom dodje vristi i prode i opet. Ja ju nunam, tjesim… grlim…ful sam se koncetrirala samo ga ju tjesim….

Nadam se da ce brzo proci…

Mirjanos slazem se s Aymee, probaj dati dragomu da ju smiri, ja sam isto tako par puta jer bi se i ja unervozila i napravila stvar samo jos gorom.. Kad bi ga dala njemu smirio bi se odmah. Osjete oni sve. Ako sam se u ista uvjerila onda je to u onu teoriju sretna mama - sretna beba, nervozna mama - nervozna beba. Zao mi je sto se malena muci, nadam se da ce se situacija popraviti cim prije.. 

• AnjaR333
    06. Svibanj 2018. 09:54

Mame bok! Nadam se da mi mozete pomoci. Imam bebicu, 14og ce 4 mj. Nakon poroda sam imala jako velikih problema, sve se zakompliciralo pa sam opet zsvrsila u bolnici. Zbog svega mi je brzo nestalo mlijeka i sad bi htjela prodati elektricnu Avent izdajalicu koja me u bolnici spasila samo ne znam da li postoji bas neka tema za takve stvari? 

-Tea-
    06. Svibanj 2018. 11:05

Dijana221

Tea0801

Frau_Mund6

Tea, ti si neka super mama 😁 toliko zivih stvorenja i jos svi muski 😂😂😂😂 svaka ti cast!! Mora da je veselo!

Daaaa, veselo je.svski dan! :) Jedan je gladan, jedan je zedan, kjdan bi se igrao, jednom treba promijenit pelenu, jedan grebe sapom po staklu hoce u kucu, jedan mijauce jer ga ganja pas pa se sakrio na balkonu… U akciji sam od 5.30 do 23! (sad je dragi na G.O. pa ko prasica spavam do 8!!!!!!!)

Ee nema mi nista gore nego kad mi kazu da djeca i zivotinje ne idu zajedno, dokazano je da su djeca koja odrastaju uz zivotinje sretnija, odgovornija i drustvenija :) Tea tebi je stvarno veselo!!

Ma moj stariji samo ceka da izadjemo van i da gladi pse i igra se s njima ili naganja naše golubove kad ih pustimo na letenje.. A psi su bas njezni divovi (njemacke doge od 50-60 kg) i ful paze da ga ne bace ili udare repom.. Djeca+zivotinje=sreca!!!!! :) :) :)

url=https://lilypie.com]

ina90
    06. Svibanj 2018. 11:41

Frau da prije mjesec dana je bila prehladena i imala malu temperaturu i nos joj je bija pun sekreta i doktorica koja ju je pregledala odmah joj je dala antibiotik bez vađenja krvi iako je bila obična prehlada...antibiotik je u obliku sirupa njoj nije bija problem popit ga nego je jako gust i onda bi je nadrazio i znala ga je povratiti zajedno sa slinom...a sad jadna slini na usta,nos,okice joj suze ruke stalno u ustima i temp.do 38 evo već treći dan,a vadili smo krv ne prikazuje nikakvu upalu...mislim da se njoj i prehlada i zubi spojili...kad vidim da joj bas nespusta niti malo temp.dam joj pola čepića i odmah je jadna bolje volje veseli se igra i smije onda opet sve ispočetka😥nadam se da ce temperatura pustit nas sutra ako ne idemo opet u dr.

• Aymee
    06. Svibanj 2018. 14:44

Mirjanos

Cure bok!

Ja sam bila ljuta na dragoga jer stalno bi isao negdje a nas ostavio doma. I onda je odlucio da mene nagovori da idem s malom i njim.

Tako da smo bili jucer na muskom druzenju kod frenda, a danas u gradu u pivnici (nepusackoj) I malena nije plakala!!!

Jucer je bila budna i gledala sve oko sebe, a danas je spavala…. i malo gledala…

Ja nisam mogla vjerovati kako je bila dobra…

Sada samo hodam okolo s njom 😂😂😂

Draga, ne petljam se, ali da malena nije plakala jer si ti bila ljuta? Ja kad sam ljuta na dragoga mali se jako unervozi.. 

Aymee

• Dijana221
    06. Svibanj 2018. 16:37

Tea0801

Dijana221

Tea0801

Frau_Mund6

Ma moj stariji samo ceka da izadjemo van i da gladi pse i igra se s njima ili naganja naše golubove kad ih pustimo na letenje.. A psi su bas njezni divovi (njemacke doge od 50-60 kg) i ful paze da ga ne bace ili udare repom.. Djeca+zivotinje=sreca!!!!! :) :) :)

Nas isto sad vec ne da nikome da se priblizi malome :) ma psi su najveci covjekovi prijatelji :))) 

-Tea-
    06. Svibanj 2018. 19:56

Dijana221

Tea0801

Dijana221

Tea0801

Frau_Mund6

Nas isto sad vec ne da nikome da se priblizi malome :) ma psi su najveci covjekovi prijatelji :)))

Da da,nikog blizu kolica nepustaju dok ne dozvolimo… Zenka cuva mene i manjega, a muzjak dragog i starijeg… i ne micu se metar od kolica… najbolji bodyguardi!!!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.