Dea tvoj ima zubice? Uvijek me zanimalo kako s dojenjem kad dodu zubi, zelim dojit sto duze...
@Aymee da mu nije mozda juzina? Ili puni mjesec..osjetljivi bebaci na sve Haha
Ina, mislila sam da das za bolove pola doze cepica. Znaci ima 9 kg, puna doza bi bila 90 mg, ti das 45 mg, odnosno pola cepica od 80 mg. To joj nece srusiti previse temperaturu a pomoci ce kod bolova. Na 37,6 ako das cijelu dozu mozes srusiti temp ispod 36.
Orangina, nema jos zubice ali stisne sa celjusti. Ja sam curu dojila skoro 2 god, prvi zubic je dobila sa 6 mj. Probala je i ona ugristi ali bi joj ozbiljnim glasom rekla ne, da me boli i da nece dobiti vise cicu. Tad bi joj dala opet i ako bi opet ugrizla, makla bi je sa cice. Nakon nekog vremena ponudila opet uz upozorenje da cu je opet uzeti ako me ugrize. Za 2 dana vise nije grizla, nije ni pokusavala.
Dobro jutro cure, kako ste spavali? Mi smo imali pravi tulum.. 😫 Stalno se budio, plakao, jeo na rate, prdio, ma uzas jedan.. Ona budjenja nocu vjerojatno nisu vezana uz tv.. da li se ne moze namjestiti, da li ga zubi muce, pojma nemam.. Preko dana je bas bio ok..
Aymee
Dobro jutro cure, kako ste spavali? Mi smo imali pravi tulum.. 😫 Stalno se budio, plakao, jeo na rate, prdio, ma uzas jedan.. Ona budjenja nocu vjerojatno nisu vezana uz tv.. da li se ne moze namjestiti, da li ga zubi muce, pojma nemam.. Preko dana je bas bio ok..
Helou! :) A moguce je da ga muce zubici pa se zali… a i ove lude promjene vremena utjecu na klince…
Mohi su ok spavali. Stariji od 22-8.30, a mali 20.30-23, od 23-04 i od 04-08 h. Sad su oboje budni od 8.30 i rade šou!! :)
url=https://lilypie.com]
Mi smo ovu noc relativno dobro odspavali, za razliku od proslih 3 noci..
Evo i nas...vadili smo krv...izgleda da je opet pokupila nekakvu virusnu prehladu...ali bar je ovaj put bez antibiotika...nadam se da ćemo je brzo riješiti....
Ja kad god tako krene ludilo od noci mislim da sam nesto krivo napravila.. A u biti, svaki dan sve isto. Dodje valjda i njima ludi dan, samo se ja valjda trebam naviknuti..
Aymee
Ja kad god tako krene ludilo od noci mislim da sam nesto krivo napravila.. A u biti, svaki dan sve isto. Dodje valjda i njima ludi dan, samo se ja valjda trebam naviknuti..
Draga, nemas potrebe sebe kriviti. Sve te faze su za njih normalna pojava. Najcesce se javljaju faza za fazom, pa krenu zubi, pa opet neka druga faza, pa opet zubi i vrtis se u krug. Tek trebaju krenuti separacijski strah, regresije sna, nocni terori i sl.. Sve je to dio sazrijevanja i na to ne mozemo bas puno utjecati.
Draga, nemas potrebe sebe kriviti. Sve te faze su za njih normalna pojava. Najcesce se javljaju faza za fazom, pa krenu zubi, pa opet neka druga faza, pa opet zubi i vrtis se u krug. Tek trebaju krenuti separacijski strah, regresije sna, nocni terori i sl.. Sve je to dio sazrijevanja i na to ne mozemo bas puno utjecati.
Znam da nema potrebe, ali nekako je to jace od mene.. Vjecito pitanje, sto napraviti da mu bude bolje..
Aymee
Pozdrav cure!! Evo mi dobro spavamo!! U 5 sam budila bebplinu i nije bila u stanju jesti... onda smo se opet budile oko 6 😂😂😂😂 ispravak beba spava a mama dezura 😁
Danas smo bile kod dermatologa, veli da po njemu nema neke bolje terapije i da nastavimo s tim sta imamo. Mozemo malo rojazola ubacit... ugl, on tvrdi da ce proci sa stolicom... s tim da ce doci toplije vrijeme, more, kupanje i sve to ce ubrzat stvar.
Ukljucila sam kamilicu jucer i puno je bolje vec danas.. sad cu s tim nastavit 😉
Ina, bas mi je zao za virizu, iako je laksa varijanta, jer prolazi s vremenom.. vec ste odradili antibiotik?!?! Kako to bebe uzimaju? Mi smo prehladeni... svako presvlacenje joj cistim i nosic, nadam se da ce brzo proci.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji