Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    04. Svibanj 2018. 15:10

Mirjanos, za bebu je dobro da nekad provodi vrijeme sama sa sobom.. ja ju ostavim ujutro nakon dojenja u sobi, upalim monitor i pustim da se sama uspava 😁 i uspije!!! Gotovo svako jutro!

url=https://lilypie.com]

Orangina
    04. Svibanj 2018. 16:26

Cure bila sam opet kod ginekologa i sve je u redu, krvarenje moze potrajati zbog pilula i tableta za stitnjacu, dok se hormoni ne uravnoteze. Zeljezo mi je super, tako da mozda samo tlak varira...

Moj mali preko dana slabo spava pa ga stavljam u baby gym, kad to dosadi onda u kolica da me gleda pa mu pjevam, plesem dok radim u kuhinji. U kreveticu moze lezati maks.5 min. Gleda u medu pa mu dosadi 😂 

Spremamo se u Hrvatsku upravo, neznam kakav ce biti, do sad se najduze vozio 3h

• Frau_Mund6
    04. Svibanj 2018. 16:41

Orangina, bitno da si napravila pregled 😊 sad si mirnija. 
    Kako putujes? Avionom? 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    04. Svibanj 2018. 17:42

Orangina

Cure bila sam opet kod ginekologa i sve je u redu, krvarenje moze potrajati zbog pilula i tableta za stitnjacu, dok se hormoni ne uravnoteze. Zeljezo mi je super, tako da mozda samo tlak varira…

Moj mali preko dana slabo spava pa ga stavljam u baby gym, kad to dosadi onda u kolica da me gleda pa mu pjevam, plesem dok radim u kuhinji. U kreveticu moze lezati maks.5 min. Gleda u medu pa mu dosadi 😂

Spremamo se u Hrvatsku upravo, neznam kakav ce biti, do sad se najduze vozio 3h

Drago mi je da je sve ok. A to sto malik malo nana mi je poznato.. Sad zna povremeno zaspati igrajuci se u gym-u. Ni ne skuzim kad je zadrijemao.. 

Aymee

Mela
    04. Svibanj 2018. 19:12

Vidim sve nam bebice preko dana slabije spavaju 

ina90
    04. Svibanj 2018. 19:26

Cure meni treba pomoć iskusnih mamica...znaci danas mi je cura opet cijeli dan u nekoj temperaturi najveca izmjerena 37.7...ako ne spava onda je jako razdražljiva i place i samo se nosa...nezeli niti sisati dok je budna nego joj kad zaspe uvalim i onda pojede....nosic čist...usta puna sline...vodila je u pedijatrice pluća,grlo,uho sve čisto da dođem ujutro vadit krv...neznam dali su mogući zubici..Nisam pametna boli je a nemogu joj pomoć i ja cijeli dan plačem s njom...sorry na dugom postu...moram se negdi izjadati

Orangina
    04. Svibanj 2018. 20:59

Putujemo autom, vozit cemo se cijelu noc u nadi da ce prespavati put, stajanje za cicanje i presvlacenje...

@Aymee tvoj bar zadrijema malo, moj daje na znanje cijelom susjedstvu da mu se spava 😂 Mozda tvojem dosadi gledat u igracke haha! 
    Joj da mi je znati kako umoriti bebaca i da sam spava

@Ina neznam koliko je stara ali mogu biti zubi jer puna beba odbija jesti kad ih boli.
    Jesi probala masirati desni ili dati nesto hladno da glode i vidit dali pomaze? 

dea32
    04. Svibanj 2018. 21:56

Mirjanos, moj se tako zagleda samo u mene 😂
    Stavim mu baby gym na tepih u boravku, sve moguce suskave igracke pa bude neko vrijeme. Pa malo u viper pored mene, malo u nosiljku i tako se izmjenjujemo. U zadnje vrijeme nesto slabije spava, pripisujem to zubima, jer nemam nicem drugom.
    Ina, mogu biti zubici. Ima li otecene desni? Ako mislis da ju boli, slobodno joj das pola cepica da lakse odspava (pola doze prema kilazi, uzevsi u obzir da ide 10-15 mg/kg). Znaju odbijati jesti zbog boli, ti joj samo nudi cesce, mozda jednom i popusti.
    Orangina, samo polako. Znam da je poanta da beba spava jer je noc ali neka se malo rastegne na sjedalu svakih 2-3h, nikako ne duze vozit od toga.. 
    Mene je mali danas ugrizao kad je sisao, zvijezdice sam vidla  Ja vrisnem a on se odvali smijati..

• Aymee
    04. Svibanj 2018. 22:54

Orangina

Putujemo autom, vozit cemo se cijelu noc u nadi da ce prespavati put, stajanje za cicanje i presvlacenje…

@Aymee tvoj bar zadrijema malo, moj daje na znanje cijelom susjedstvu da mu se spava 😂 Mozda tvojem dosadi gledat u igracke haha!
    Joj da mi je znati kako umoriti bebaca i da sam spava

@Ina neznam koliko je stara ali mogu biti zubi jer puna beba odbija jesti kad ih boli.
    Jesi probala masirati desni ili dati nesto hladno da glode i vidit dali pomaze?

Oh draga, cijela zgrada zna kad mu se spava a ne moze zaspati. Dosadim mu i ja pa nekad okrene glavu od mene, zgrabi tetricu i zadrijema.. prava mala mamina budalica.. a imao je i on dana kad bi od 6h do 20h jedva spojio sat vremena.. a i dana kad bi spavao 4h u komadu a nije noc. Al mu je veceras napeto buditi se stalno.. Cudan je jako.. valjda bude sada spavao.. 

Aymee

ina90
    04. Svibanj 2018. 23:00

Ima 4ipo mjeseca i oko 9 kg...mazala sam joj desne gelom...neznam ni ja vise temp.cijeli dan oko 37.5-37.9 sad sam je i tusirala pa ako ne skinem temp.dat cu joj cepic mislim da po njenoj kilazi mogu malo vise od pola...ruke su joj stalno u ustima i užasno slini na usta ali nevidim da se bas nešto događa tj.da je pobijelilo meso ili tako nešto...u svakom slučaju vodim je ujutro vaditi krv ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.