Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    02. Prosinac 2019. 13:55

Beba

Jutro mamice,nije nas bilo neko vrijeme,pratila sam ali nisam imala nešto pametno za pisati.
    Pepillu HB da je sve u redu, mogu zamisliti strah koji ste prošli.
    Mi smo jučer imali epizodu gušenja,pola sata sam se poslije tresla i odmah išla gledati video o prvoj pomoći pri gušenju,o Bože!
    Šta vi dajete bebicama kao međuobrok? Ja bila uvela jogurt ali nakon njega nije htio bocu,pa sam ga izbacila.

Ajoj, zagrcnuo se hranom? 😯
    Ja kao medjuobrok dajem voce, one hipp na cuclanje, neki keks, ili pak jogurt. Ali ako vidi da netko jede dodje pa uzica malo i nasega

Beba
    02. Prosinac 2019. 14:15

Cvjetic12 skroz čudna situacija,i to je već 2x da se desilo,jeo je ručak,sve smiksano i kao počne mu se dizat,ali i dalje otvara usta da želi još,i onda se počne gušiti,bude sav crven i onako lovi zrak,ja ga uzmem nagnem sa glavom prema dole pa se ispovraća. Ne kužim zašto se to događa jer hrana nije ni gusta niti ima komadiće. Ja sam tražila neke kekse bez šećera ali nisam našla,samo onaj smoki od Lina. A oni muffini šta ste spominjale? Ima neko recept? Mi još nismo jaje uveli pa ne znam da li ide.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

ancikaM
    02. Prosinac 2019. 15:50

Moj je dosta kompliciran sto se tice hrane, jucer je jeo palacinke i kifle sa sirom, rucak nije htio 🙄 danas ista prica, samo sirni namaz i kruh...za meduobrok banana i jogurt, hipp rizini keksici, a sto se krokija tice Lino kroki su dosta tvrdi, mi kupujemo neke Gusto, ima ih u Mulleru i odlicni su 😜

Beba
    02. Prosinac 2019. 17:41

Hvala cure za ideje, zaboravila sam napisati ja svom znam dat i jabuku ispečenu u pećnici i pospem malo cimeta još,to baš voli.

DANTE

_svjesna
    02. Prosinac 2019. 19:24

Ja jos ne dajem medjuobroke, ima tri obroka i cicu, za veceru i dalje razbijam glavu sta cu, a sad i za medjuobroke nemam pojma sta bih. Zima pa jako los izbor voca, stalno vrtim isto, jabuke, banane, kruske, suhe sljive i ponekad sumsko voce ali ne voli kiselo. Sta jos ima da bih mogla dati? 😢

cvijetic12
    02. Prosinac 2019. 19:53

Nama je dorucak vocka s zobenima, rucak sto i mi jedemo a vecera keksolino, od njega mi bolje spava, ponekad bude i dukatela ili nesto, nemam ni ja bas ideje pa rotiramo malo kako se sta sjetim 🤷‍♀️
    Nama je ovaj mjesec rodjendan pa smo u pripremama oko toga.

mmama2
    03. Prosinac 2019. 09:02

S pojede zalogajic, dva od rucka naseg i to je to🙈 jucer sam napravila griz sa jabukom i cimetom, na vodi, za veceru mu, nije ni liznuo, kamoli pojeo, ali su se ovi veliki potukli koji ce pojest🤣

Beba
    03. Prosinac 2019. 09:27

Mi ujutro zobene sa jabukom i bananom ili griz u istoj kombinaciji,ili pirov griz,rižine pahuljice ili jogurt sa vocnom kašicom.
    Ručak još kuham odvojeno bude ili palenta ili riža ili krumpir sa povrćem ,od mesa piletina ili oslić
    Večeru sam ukinula jer onda neće bocu,a jedno 2 tjedna je jeo jogurt za večeru.
    Isto stalno isto vrtim.

DANTE

• Petra05
    03. Prosinac 2019. 10:50

Mi imamo 3 obroka, i rucak uvijek isti kao i dorucak 😂 poludim vise od planiranja sta cu i kako, al nema bas nekog izbora
    Izvodite li bebe po vjetru, mislim na buru/jugo?

Mama5
    03. Prosinac 2019. 10:58

Moja ujutro ne zeli voce, ona je za konkretno 😂 s obzirom da ona ne jede kasice nemam joj kako podvaliti zobene s vocem🤷‍♀️ napravim nekad one kao keksice sa ribanom jabukom i zobenim ali to na kraju ja sve pojedem🙄
    Za rucak jede s nama, jedino ako je bas nesto sto ona jos ne moze onda joj posebno skuham, za veceru isto kemijam nekad muffine, nekad palacinke, nekad kruha i namaza, zadnjih dana malo probrljavi keksolino ili cokolino. Voce jede ovako između obroka ili kako koga vidi🤷‍♀️
    Samo eto njene kolicine obroka su i dalje male, ne jede ona puno, par zalogaja, jedino ujutro zna bolje pojest,a cica uvijek, prije ili poslije obroka kao desert ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.