Svjesna ni moj nije htio na flasicu nikako, s tim da ad nikada nije ni uzimao, nego sam odma dala kravlje, a sad kravlje jede kroz keksolino i cokolino, a tokom dana jede jos i dukatos ili sirni namaz, tako da mislim da mu je to dovoljni mlijecnih proizvoda i dojim samo navecer. Eto mozda da probas tako, osim ako nisi protiv lino proizvoda 🤣 ili probaj gris s mlijekom napravit
I mi unosimo mlijeko na nacine koje ste vi navele, nekako mi blesavo sad joj nudit Ad kad vec moze piti kravlje. Ali evo, na bocu nismo probale.
Svjesna sinoc sam gledala Sheldona s onim lopticama, sjetila sam se tebe kada si pisala kako tvoj malac s lopticama izgleda poput Sheldona, umrla sam od smjeha 🤣🤣
Ja ne bi nudila ad isto, nema potrebe, on ce sisati kada te ima, kada te nema nece, nista mu nece faliti, pogotovo ako imate uvedene mljecne proizvode vec, sir, jogurt itd
url=https://lilypie.com]
Cvijetic ahahahahahahaa, drago mi je da si se nasmijala ☺️
Nisam znala da ste vecina vec dale kravlje, ja sam nekako utuvila u glavu ne prije godine mada fakat oni su vec veliki, ja nekako ne mogu da vjerujem da su vec tako porasli. Pokusat cu dati da vidim reakciju.
Jel dala neka one keksice lino ili babylove, malo su tvrdji ali nekad bi mi dobro dosli da se zabavi, ne usudjujem se dati da se ne pocne daviti??
Cvijetic ahahahahahahaa, drago mi je da si se nasmijala ☺️
Nisam znala da ste vecina vec dale kravlje, ja sam nekako utuvila u glavu ne prije godine mada fakat oni su vec veliki, ja nekako ne mogu da vjerujem da su vec tako porasli. Pokusat cu dati da vidim reakciju.
Jel dala neka one keksice lino ili babylove, malo su tvrdji ali nekad bi mi dobro dosli da se zabavi, ne usudjujem se dati da se ne pocne daviti??
Ja san dala i papa ovako a mozes i u mliko...i fino papa ...dajem mu njih i onaj stiropor tkz rizin isto od hippa..i njega papa bass lipo i voli
url=https://lilypie.com]
Evo samo da se nadovežem na dadilju. Ja sam se u ZG raspitivala, budući da sam mislila da će mi trebat. Uglavnom žena u Podsusedu bi ga čuvala kod sebe doma od 7 do 15, po dogovoru do 16 sati za 1500 kn, od ponedjeljka do petka. To bi meni bilo idealno, ali ide ipak u vrtić. Eto tolko, ako kojoj treba, mislim da imam još kontakt.
Ja sam u dm kupila baby stiropor s jabukom, odlicno je, i ja ih jedem, a njoj namazem jos dukatele na to ponekad.
Mislim da je veci problem naci dadilju kojoj vjerujes i koja ce bebi pasati. Npr, meni je frendica uzela dadilju doma, zena je trazila da se skuha obrik za bebu, ona bi samo podgrijala. Ok, nece bebi kuhat rucak od 5h ali opet 🤨 beba spava 2,3h popodne dok dadilja gleda tv npr.
Moja je meni ponekad znala pokupit robu i sl. Ali meni je vise bio bed da mi je netko u stanu i taj osjecaj da ce mozda zaviriti u moje privatne stvari me izludivao
Ja sam u dm kupila baby stiropor s jabukom, odlicno je, i ja ih jedem, a njoj namazem jos dukatele na to ponekad.
Mislim da je veci problem naci dadilju kojoj vjerujes i koja ce bebi pasati. Npr, meni je frendica uzela dadilju doma, zena je trazila da se skuha obrik za bebu, ona bi samo podgrijala. Ok, nece bebi kuhat rucak od 5h ali opet 🤨 beba spava 2,3h popodne dok dadilja gleda tv npr.
Moja je meni ponekad znala pokupit robu i sl. Ali meni je vise bio bed da mi je netko u stanu i taj osjecaj da ce mozda zaviriti u moje privatne stvari me izludivao
Da, dobro bi došla dadilja kod kuće, ali to što kažeš, da zaviruje u moju/našu privatnost. Kod nas tu u Zagorju (radim u Zg, zato sam se tamo raspitivala) postoje obrti za čuvanje djece. To mi je isto fora, ko vrtić. Čak i općine financiraju. Moj voli plazmu jako.
Joj i meni je to da pustim nekog u kuci, da mi gleda sve, zaviruje u intimu bas mi je onoo haos, u tom slucaju ne bih se nimalo dvoumila postaviti skrivene kamere po kuci da vidim kako mi postupa s djetetom.
Ja cu vjerovatno svekrvu dovoditi tri puta sedmicno, ostale dane cu raditi ili skraceno ili cemo muz i ja se smjenjivati od kuce da radimo posto ponekad mozemo, par mjeseci cemo se pripatiti, pa bar sa godinu i pol dajem ga u jaslice. Sami smo u gradu, moji su daleko, njegovi u gradu blize, svekrva ne radi, fino ce postupati s njim, jedino sto bi vecinu vremena zivjela s nama, ne mogu je traziti da putuje svaki dan izvjesno je da ce morati nekad i spavati tu, vidjet cemo. 🥴
Joj i meni je to da pustim nekog u kuci, da mi gleda sve, zaviruje u intimu bas mi je onoo haos, u tom slucaju ne bih se nimalo dvoumila postaviti skrivene kamere po kuci da vidim kako mi postupa s djetetom.
Ja cu vjerovatno svekrvu dovoditi tri puta sedmicno, ostale dane cu raditi ili skraceno ili cemo muz i ja se smjenjivati od kuce da radimo posto ponekad mozemo, par mjeseci cemo se pripatiti, pa bar sa godinu i pol dajem ga u jaslice. Sami smo u gradu, moji su daleko, njegovi u gradu blize, svekrva ne radi, fino ce postupati s njim, jedino sto bi vecinu vremena zivjela s nama, ne mogu je traziti da putuje svaki dan izvjesno je da ce morati nekad i spavati tu, vidjet cemo. 🥴
Moja svekrva "nikad nema vremena", pričuva ga dok usisam na brzinu, a kat iznad mene je. Doslovno sam jednom otrčala do dućana na 10 min kad ga je čuvala u stanu i ZNAM da potajno ulazi i švrlja, a di neće netko nepoznati.
Sortiraj odgovore
Najstariji