Ja se bojim da ce moj stalno bacati cijeli bor na sebe
Stavi bor na balkon, ili na poviseno. Evo, neznam. Ili ga okiti bar na Badnji tako da se manje zivciras 😆
Nigdje povisenog da on ne moze dohvatiti, mislim da cu nakraju samo na prozor kao sto sam rekla u obliku bora svjecice, bar cu biti mirna
Ovo me podsjeca na kako je grinch ukrao bozic 😂
Bas grinch 🤣 mi binisto htijeli bor, ali vec vidim na sta ce to licit, a opet s druge strane bozic je, pa moramo nesto imat, da dijete zna sta se dogada 😁 nesto cemo vec iskombinirat...ali pravi bozic cemo imat na selu kod bake i dide, a ovo kod nas u stanu ce biti tek toliko malo da nesto bude okiceno
Zvonkica, Sanja28 i neznam jel jos netko ovdje po dobi blizu nama, imate li i dalje 2 dnevna sna ili samo jedan, popodnevni?
Joooj bor, ja se isto premisljam oko toga, voljela bih ga imati, a opet kad ovaj manji krene na njega, a sigurno hoce, onda znam da ce i stariji obvezno isto krenuti na bor, sad je bas u nekoj groznoj ljubomornoj fazi i taj terrible two je u punom zamahu tak da sam na mukama 😅
Kaj se spavanja tice, ja velim da ima 1 i pol spavanac..ima taj jedan glavni spavanac a ovaj ostatak kako uspije uhavtiti, u autu, kolicima ili ga doma nakratko uspavam pa probudim jer ipak mu jos treba sna a nekak mi se ne da forsirati i razvlaciti da spava samo jednom, a dva su mu definitivno previse, navecer ne bi nikad onda zaspao 😁
Zvonkica, Sanja28i neznam jel jos netko ovdje po dobi blizu nama, imate li i dalje 2 dnevna sna ili samo jedan, popodnevni?
Moja cura sutra puni 11 mjeseci i dosad smo imali 2 kraća sna od pola sata, ali u zadnjih 10 dana radimo na tome da je drzim duze budnom oko 12.30 zaspe i tad mi odspava skoro 2 sata i to je zapravo idealno, jer ja stignem puno napravit za to vrijeme a opet mi zaspe u 8 navecer sto je odlično 😀😁
Zvonkica, Sanja28i neznam jel jos netko ovdje po dobi blizu nama, imate li i dalje 2 dnevna sna ili samo jedan,
Mi imamo još uvijek neki put i 3. Ujutro oko 10, pa oko 14 i oko 18. A od 21 je spavanje uz budenje po noći, koje ne mogu ni nazvat budenjem, već mrmljanjem i ako je bio preumoran za veceru, onda jede u polusnu oko ponoći. A buđenje je u pol 8 ujutro. S tim da neki put ovo u 18 spavanje preskočimo.
Zvonkica, Sanja28i neznam jel jos netko ovdje po dobi blizu nama, imate li i dalje 2 dnevna sna ili samo jedan,
Mi imamo još uvijek neki put i 3. Ujutro oko 10, pa oko 14 i oko 18. A od 21 je spavanje uz budenje po noći, koje ne mogu ni nazvat budenjem, već mrmljanjem i ako je bio preumoran za veceru, onda jede u polusnu oko ponoći. A buđenje je u pol 8 ujutro. S tim da neki put ovo u 18 spavanje preskočimo.
I spava po sat vremena u prosjeku po danu.
Zvonkica, Sanja28i neznam jel jos netko ovdje po dobi blizu nama, imate li i dalje 2 dnevna sna ili samo jedan, popodnevni?
Moja cura sutra puni 11 mjeseci i dosad smo imali 2 kraća sna od pola sata, ali u zadnjih 10 dana radimo na tome da je drzim duze budnom oko 12.30 zaspe i tad mi odspava skoro 2 sata i to je zapravo idealno, jer ja stignem puno napravit za to vrijeme a opet mi zaspe u 8 navecer sto je odlično 😀😁
U kolko ti se ujutro budi? Onda uspije duze u komadu biti budna...moji decki obojica su bas spavalice, u smislu da im je potreban dnevni san i da ne mogu funkcionirati ako ne odspavaju odredeni fond sati..s time da ovaj stariji se uvijek budio i usred dnevnog spavanja pa ga je trebalo ususkavati, i jos danas muku mucimo s tim ali sve je bolje, tak da uvijek moram biti na oprezu ili leci uz njega sto je sad uz manjega postalo dosta komplicirano ako ne spavaju u isto vrijeme..😏
Moj se zadnjih par dana budi oko pol 8, 8 ujutro sto je super i jedva izdrzi do podneva, tako da kad vidim da je umoran odmah ga stavim spavat...i odspava 2, 2 i pol sata...tako da ako bi spavao krace onda bi imao i 2 spavanca.
Sortiraj odgovore
Najstariji