Nama gengi gel ne pomaze, ali ja ustrajno mazem 😂
Koliko vase bebe spavaju po danu,moj 2 dana sa 1:30 ujutro smanjio na jedna 45min i popodnevno isto, ali nocu bolje spava 🤷♀️
Koliko vase bebe spavaju po danu,moj 2 dana sa 1:30 ujutro smanjio na jedna 45min i popodnevno isto, ali nocu bolje spava 🤷♀️
Ujutro pol h, i popodne 1,5h do 2..zavisi, nekad je to popodnevno samo pol h pa onda njurga ostatak dana🤷♀️
Evo on tako sad spava ujutro nista i sad je vec nervoza i plac, a ne planiram ga bar prije 13h nosit jer ce mi se odma probudit pa cu do veceri imat borbu
Ujutro pol h, i popodne 1,5h do 2..zavisi, nekad je to popodnevno samo pol h pa onda njurga ostatak dana🤷♀️
Kod nas je isto tako, zadnjih dana nece da zaspe prije 22h, ja i MM zaspemo prije 😅
I nama je sinoc bilo mrvicu bolje, vidjet cemo jel samo sinoc ili ce se nastaviti tim tempom...
Moja je sinoc spavala super, 7 sati u komadu. To se nije desilo sto godina.
Po danu spava ujutro pola sat-45 min, popodne sat i po, dva. E sad, jucer nije spavala popodne i onda je ovako odvalila po noci. Ali sumnjam da je samo zbog toga, valjda je ipak do zubi koji manje smetaju.
S spava 2 do 3 puta, jucer je npr spavao od 10 do 11, pol 12, pa od nekih 14 do 15, 16 nisam tocno gledala, i jos jedno od 19 do 20. Nocno isli oko 22 i spavao je super noc. Danas je jedno spavanje odradio vec, sada ide drugo☺️
url=https://lilypie.com]
Moja je slabo spavala popodne a i sva je nekako grintava, ocito joj opet zub zadaje probleme. A i kisa je pa se doma svi dosadujemo i selimo s kauca na pod kod nje
Ajme uzasno je vrijeme, moj ce poluditi u kuci, nervoza, ne zna ni on sta bi 🙄
Ja idem u setnju i po kisi 🤷🏻♀️ Babe po cesti govore da ce mi se dite razbolit...al briga me
Da bas je vrijeme koma, meni je dosadno, a di nece bit bebacima 😑 ja bi isto po kisi setala, ali em nemam navlaku za kisi, em nisam sposobna ova kisobran kolica gurat jednom rukom dok u drugoj drzim kisobran, to kotaci motaju svaki na svoju stranu, osjecam se ko da vozim traktor 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji