Ma nije ni meni napeto bas po kisi, a i nemam navlaku.
Lakse bit doma i jest cokoladu 😋
Evo pojela obilnu veceru, i od 19i30 se nacicava, jednom zaspala pa se probudila nakon 10 minuta.. 😤😤
Bok zene, ma u istom smo sosu otprilike sto se tice nespavanja, i ovi dani su mi bas nekako teski, saznala sam da mi tata mora na operaciju, cekamo nalaz da vidimo da li je tumor zlocudan ili dobrocudan pa vam ne moram pricati kako se osjecam. Ne zelim vas bacati u depru jer ce sve biti u redu kako god rana je faza, samo da vam kazem da su sve to nase slatke muke s bebacima i da ima puno gorih stvari, ususkajte se s vasim bebicama pod dekice i budite sretne jer je sve ok. ❤️ Ja znam da hocu ubuduce i da se vise necu opterecavati.
Bok zene, ma u istom smo sosu otprilike sto se tice nespavanja, i ovi dani su mi bas nekako teski, saznala sam da mi tata mora na operaciju, cekamo nalaz da vidimo da li je tumor zlocudan ili dobrocudan pa vam ne moram pricati kako se osjecam. Ne zelim vas bacati u depru jer ce sve biti u redu kako god rana je faza, samo da vam kazem da su sve to nase slatke muke s bebacima i da ima puno gorih stvari, ususkajte se s vasim bebicama pod dekice i budite sretne jer je sve ok. ❤️ Ja znam da hocu ubuduce i da se vise necu opterecavati.
Grlim❤️
url=https://lilypie.com]
Nadam se da ce nazali biti dobri ♥️
Moj je mene brzo vratija u stvarnost da se ne nadam onom spavanju od 9 do 6, nocas imam osjecaj da je bio budan svakih pola sata vjerovatno i je 🙄
Svjesna, vjerujem da ce sve biti ok, kao sta si i napisala, rana je faza tako da vjerujem da ce sve biti u redu 🙏🙏. Forum posjecujem ujutro uz orvu kavu i navecer prije spavanja tako da po meni ne operecuues nikoga, sve mi se tu jadamo jedna drugoj ali i podijelimo ono lijepo sta dozivimo uz nase bebace 💕
I koliko god nam puta na dan (i noc 😅) dignu zivac naravno da ih volimo najvise i da cemo se jednog dana smijati ovim padovima i zubicima 🙂🙂
Moja je nocas bila mirnija, kad je dojila je bas bass grizla cicu jer ju bas ocito muci taj zubic, ali vec po iskustvu znam da kad dodje do faze grizenja da je zub skoro vani 🤫
Svjesna drz te se ❤️
Moj maleni sad pak ima upalu uha, i opet mu se nes cuje u prsima, bili sinoc na hitnoj jer se nikako nije mogao smirit i zaspat....bas ga je snaslo jadnog...ne znam kaj opce ocekivat do kraja zime..nadam se da se nece nastavit ovim tempom jer mi se to opce ne svida 🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji