Moj zna bljucnut kupovnu kasicu kad mu dam nakon nekog vremena, valjda mu previse, ali skroz malo i rijetko se to desi..
Mi nocas nismo spavali..ja cijelo vrijeme mislim kak je moj bebac u skoku i lose spava a kad ono njemu cetvorka izlazi, napipala...muz i ja legli u pol 12, a sou poceo u pol 1...vristi, dere se, nista ne pomaze, ni cika, ni kod nas kad sam ga stavila u krevet, nosala, ma nista...na kraju mu morali dati sirup, ali dali mu manju dozu nego sto je predvidena za njegovu kilazu jer sa starijim je i to palilo..i smirio se...ali samo 2 sata ga to drzalo i opet sve ispocetka, nikako ga smirit, na kraju se smirio mom muzu na prsima na kaucu pred jutro i taman da cemo malo odspavat i stariji se budi i bas jutros ranije nego sto se inace budi 😒 al ajde..kolko god da se manji derao, jos ne vjerujem da braceka ni jednom nije probudio, ni pomakao se nije 😅 al mi smo ko zombiji😵
I dalje ne kuzim kako jedu hljeb i neke mafine, polpete, ja se ne usudim dati to nema sanse. 😭
Kad zobene ne smiksam i ostanu krupnije ima refleks povracanja, ne znam sta bih rekla, ali on jede sve sto skuham tako da nemam brige. Voljela bih nekad dati nesto tako brzo u rucicu da se zabavi ali osim dude s vocem nista nisam pokusala. Kako im dajete makarone?
Skuzit ces na bebi, neki su spremniji prije za komadice neki kasnije...
Ja ih dobro skuham i usitnim i pomijesam s ostatkom klope i to je to..
I moj opet jede sta skuham, ostavim vise tekucine od kuhanja, mislim da mu je bilo presuho pa nije htio..
I dalje ne kuzim kako jedu hljeb i neke mafine, polpete, ja se ne usudim dati to nema sanse. 😭
Kad zobene ne smiksam i ostanu krupnije ima refleks povracanja, ne znam sta bih rekla, ali on jede sve sto skuham tako da nemam brige. Voljela bih nekad dati nesto tako brzo u rucicu da se zabavi ali osim dude s vocem nista nisam pokusala. Kako im dajete makarone?
Skuzit ces na bebi, neki su spremniji prije za komadice neki kasnije…
Ja ih dobro skuham i usitnim i pomijesam s ostatkom klope i to je to..
I moj opet jede sta skuham, ostavim vise tekucine od kuhanja, mislim da mu je bilo presuho pa nije htio..
Ja na pola i stavim suga a ako nekad ovako dam samo da gricka dam cjeli u ruku...ne bojim se jede on i one rizine stiropole od hippa u ruku i zvace komad kruha isto...dosta je pazljiv i ono pet zubica ipak ima neku funkcijj...
url=https://lilypie.com]
I S je recimo poceo jesti, dakle mora biti komad hrane i on to zvace i gricka i brlja, a pojede od tipa 3 mahune jednu😅😅 ali ajde, poceo je💪💪 veselim se tome u pelenama 🤣 nikakav oblik kasice ne zeli ni blizu, njemu se npr uzasno povrca na taj oblik hrane, komadice tako tako, dok je bas veci komad onda mu prode da pojede
Ja isto dajem komadice j to je jedino sta prihvaca. Nisu to neke kolicine, al bolje ista nego nista.
Jucer je dobila komad teletine (kuhane na pari) j to ona zvace. Ne znam, pratim ju pa me nije strah. I mislim da je bolje da sada razvije refleks izbacivanja.
Ima dva zuba, al nekako s njima sve sazvace.
Davala bi ja i kasice da zeli, al sta kad nece.
Ja isto dajem komadice j to je jedino sta prihvaca. Nisu to neke kolicine, al bolje ista nego nista.
Jucer je dobila komad teletine (kuhane na pari) j to ona zvace. Ne znam, pratim ju pa me nije strah. I mislim da je bolje da sada razvije refleks izbacivanja.
Ima dva zuba, al nekako s njima sve sazvace.
Davala bi ja i kasice da zeli, al sta kad nece.
Tako!
Jesu i vase bebe opsjednute loptama? 😜😜
Moja se samo s njima igra, kao pas, doslovno 😆😆
Daaa, ima onaj pun bazencic sa plaze onih malih loptica, po cijeli dan roni medju lopticama kao Sheldon hahahahaa ako ste gledale onu scenu, bazinga 😁😁😁
Loptice mi svugdje po stanu, umalo vrat da ne slomim svakog dana. Uh proci ce i ta faza, valjda. Vec je triput lupio glavu.
A ne znam, to je ocito od djeteta do djeteta, ja sam se u pocetku jako bojala i ono nisam disala dok bi tako ona strpala veci komad npr. sljive, ali onda bi ju pratila i skuzila sam da ona sama cim joj je veci komad hrane u ustima ga ispljune. Sad vec bas zna, isto ispljune ako je previse uzela ali naravno ne skidam pogled s nje.Tijesto sam joj probala dat prije mjesec dana nije nikako htjela,a danas joj dala makoron u ruku i tako je slatko pojela, drzi ona i sama desnima otkine i mljacka dok ne proguta i onda uzme jos.
Ja ne znam kako joj dati zobene kad kasa miksana vise ne dolazi u obzir, uopce zlicu ne zeli vidjet blizu hranilice🤷♀️
Nasla sam na onoj fb grupi jedan jednostavan recept gdje smiksaju (rucno) zobene s bananom, ja probala i s jabukom naribanom i oblikuju u loptice, stave na pek papir i peku u pecnici i ispadnu keksici koji opce nisu losi (za bebe i klince, meni tak tak)...samo sam zeznula stvar kaj sam to malo predebelo napravila, bolje tanje pa da bude malo hrskavije a ne gnjecavo 😉
A ne znam, to je ocito od djeteta do djeteta, ja sam se u pocetku jako bojala i ono nisam disala dok bi tako ona strpala veci komad npr. sljive, ali onda bi ju pratila i skuzila sam da ona sama cim joj je veci komad hrane u ustima ga ispljune. Sad vec bas zna, isto ispljune ako je previse uzela ali naravno ne skidam pogled s nje.Tijesto sam joj probala dat prije mjesec dana nije nikako htjela,a danas joj dala makoron u ruku i tako je slatko pojela, drzi ona i sama desnima otkine i mljacka dok ne proguta i onda uzme jos.
Ja ne znam kako joj dati zobene kad kasa miksana vise ne dolazi u obzir, uopce zlicu ne zeli vidjet blizu hranilice🤷♀️
Nasla sam na onoj fb grupi jedan jednostavan recept gdje smiksaju (rucno) zobene s bananom, ja probala i s jabukom naribanom i oblikuju u loptice, stave na pek papir i peku u pecnici i ispadnu keksici koji opce nisu losi (za bebe i klince, meni tak tak)…samo sam zeznula stvar kaj sam to malo predebelo napravila, bolje tanje pa da bude malo hrskavije a ne gnjecavo 😉
Jao ja sam nasla neke palacinke s bananom i jajetom..jutros napravila, uzasne su, nisu joj se svidjele,a bome ni meni 😱😄
Probat cu onda kekse 🙈 inace Plazmu voli, to joj dam vani kad cendra...
A loptice sakupljamo i pun ih je stan svih velicina, preslatka mi je snjima, voli i balone, ali oni puknu pa se ozljedi 😟
Inace mali obozava nogomet i sad me muz zeza da ce i mala za nogometom biti luda 😺😅
Sortiraj odgovore
Najstariji