Ja sam najprije dala cetvrtinu, kroz par dana polovinu, pa opet polovinu kroz par dana, i onda cijelo, i sve bilo ok. Najvise ga voli sa krompirom i spinatom i tikvicom, nekad dodam malo jogurta bude mu prefino.
Ja bi voljela da moja hoce kasice jer bi joj mogla raditi svakakve kombinacije, ovako je bas tesko, i drobi sve prsticima, ne moram ni pricati kako ona izgleda i sve oko nje nakon jela🤷♀️
A dobro, proci ce i to🤗
Joj dakle isti su.. Nekad mi je muka i pomislit na to da mu moram dat hranu🙄🙄🙄
url=https://lilypie.com]
Dakle, svinjac za njim je kao da je 18ero todlera jelo u mom boravku, on ide obavezno u kadu nakon jela, vadim hranu iz pupka mu, pelene budu pune, robica sa obje strane flekava itd, a on pojeo npr od cijele jabuke, 2 snitice mozda, karikiram🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Takav je meni mali bio, nikad nista pojesti, strasno.
I sad sam sva preplasena kako mi ona lijepo jede da ce doci period kad ce i ona zafrkavati 😱
Sad jede kad je vec veliki ali npr. Kad im dam mandarinu mala pojede brze od njega 😆
Kako dajete jabuku vi mame cije bebe nece kasice?
Ja u muffinima, komada me strah. A sad su jabuke super, pa bi rado da ih ne jede samo u muffinima i palacinkama
Mi danas bili na kontroli i kaze pedijatrica da ovaj tjedan obavimo vadenje krvi jer se to radi s 9 mj, pa me zanima jel bio tko od vas? Jel im vade iz prsta ili? Malo me strah 😑
Mi smo vec par puta vadili krv. Vade im iz prstica. Nije im to bas nesto ugodno ali nije ni strasno. Samo ja uvijek naletim na neku zivcanu staru sestru koja nema zivaca i onda su to uzasi.Zadnji put smo isli i privatno bas da to izbjegnem ali smo opet morali u dom zdravlja..sva sreca pa je bila neka ok sestra.
mi trebamo krv izvaditi isto ovaj tjedan, ali vensku i sad nemam pojma kako će oni to njemu izvaditi, pa ko njemu moze izvaditi krv iz vene, pretpostavljam da ce vensku krv vaditi iz nekog drugog dijela tijela
I nama je pedica savjetovala vadjenje krvi, rutinski, pa cemo ici privatno iz prstica provjeriti, mada su mu vadili vensku u bolnici sa 10 dana kada su bilirubin provjeravali, ali ne bih to ponovila 😭
Mi smo bili na sistematskom ali nas nitko nije slao vaditi krv 🤔
Sjecam se da je Petra hvalila neka kisobran kolica ali sam zaboravila koja, dali su to mozda bila Recaro Easylife? Ili ih netko ima? Ako moze savjet kakva su
Sortiraj odgovore
Najstariji