Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    15. Listopad 2019. 10:11

ja sam uclanjena u grupu i ponekad nešto pogledam, ali da pretjeruju, pretjeruju, pa tko se tako hrani i tko gleda, evo pročitam ne špinat ako nije ubran prije 2h, meni je to malo too much, pa poslije ne sol, ne šećer, ne sok nikad ni u ludilu, šta ja znam ja osobno se toga ne držim i sad mu dajem u svaku bocu mlijeka malo keksolina ili nekog drugog lina jer samo mlijeko ne želi 

cvijetic12
    15. Listopad 2019. 10:32

Petra hvala na savjetu, pogledat cu i ova tvoja iako su mi malo paprena cijena jer smo vec kupili Smart trike koji ce koristit cim bude manje spavala pa mi se ne daju novci jos i za to 😌.
    Sto se tice grupe, ono nisu normalne zene, a niti su normalne te koje ih prate u stopu. Vecina beba krece u jaslice s 12mj i tamo jedu sol, secer, vegetu i sl. 
    Prije ce si beba tako unistit organizam ako naglo pocne sve to konzumirati.
    Slazem se da trebaju jesti zdravo, ali Hipp kasica, Plazma keks, domaca juha s malo soli..itd.. im nece sigurno nastetiti. 
    I zanima me ti fanatici koji djeci trpaju sve to extra zdravo dali i oni to jedu ili sebe tove cokoladama 🙄
    Evo meni prijateljica strogo prati grupu, ja ju ne mogu slusati, ta nigdje ne izlazi jer kuha doma rucak, veceru..sve po grupi 🧐😳
    Meni je u toj grupi bio vrh kad je jedna zena htjela doma posaditi svoje banane da beba ne jede kupovne 😂😂😂😂

• Petra05
    15. Listopad 2019. 10:44

Da, ja sam se mislila izmedu toga i kolica, ali kako mi on u to jos ne moze sjesti, nije mi se isplatilo, kolica su mi bila potrebnija jer s prijasnjima nisam mogla u ducan uci a da ne porusim sve 🙈
    I apsolutno se slazem sa svime, sta je previse, previse je, ponasanje kao da ce djete ubiti casa soka ili malo soli, sta sve jedu u vrticu, ne kuzim kako one tamo, jedanput sam procitala da cak nose svoje da ne bi pojele nedaj boze snitu kruha i pastete 😂

• Enna010
    15. Listopad 2019. 11:05

Cuj da posadi banane pa ja ne vjerujem mogla je i papaju usput😂😂😂  ne znam meni jeste grupa pomogla u mnogo stvari jer sam sa kuhanjem na Vi😅 ali neke stvari bas previse forsiraju. Ajd razumijem adminke koje se ponavljaju sa naucenim odgovorima ali nedavno zena pise kao beba joj ima neku slavu eto ziva ne zna sta ce popodne jer nema termos posudu da skuhano ponese sta ce dati djetetu da jede i prava pometnja ne daj Boze da neko napise kupi kasicu 

cvijetic12
    15. Listopad 2019. 11:12

Enna010

Cuj da posadi banane pa ja ne vjerujem mogla je i papaju usput😂😂😂 ne znam meni jeste grupa pomogla u mnogo stvari jer sam sa kuhanjem na Vi😅 ali neke stvari bas previse forsiraju. Ajd razumijem adminke koje se ponavljaju sa naucenim odgovorima ali nedavno zena pise kao beba joj ima neku slavu eto ziva ne zna sta ce popodne jer nema termos posudu da skuhano ponese sta ce dati djetetu da jede i prava pometnja ne daj Boze da neko napise kupi kasicu

Da, to za proslavu sam i ja vidjela, strasno 😆😆
    Inace, hipp stavlja proizvode koje sami uzgajaju, stoga je onda bolja banana iz Hippa nego iz Plodina, ali njima dokazat je nemoguce, jednaki su mi kao i oni protivnici cjepiva.

• Petra05
    15. Listopad 2019. 11:18

Moj mali za dorucak uvijek jede hipp ili alnatura kasice koje su 100% voce i zitarice bez dodataka i mali ih obozava, pojede sve uvijek, za rucak mu kuham i puno manje pojede 😂

Zvonkica
    15. Listopad 2019. 11:18

Pa bas to, neki klinci sa tocno godinu dana krecu u vrtic...pa mu po meni i to moze cak i otezat adaptaciju jer dobije skroz neku drugu hranu nego na sto je navikut...
    I to sa cjelodnevnim nakuhavanjem..pa bolje sa djetetom otici na zrak ili bilo gdje da nije izolirano nego da doma cubi dok mama samo nakuhava 🤦🤦

mmama2
    15. Listopad 2019. 11:21

Mmmmm meni je grupa ok kao takva jer iz svake takve grupe si uzmem sto mi pase, a ignoriram kaj mi je bedasto.. Ali generalni kuzim sto zele reci i napraviti jer temelji zdrave prehrane se grade od malena, a znamo da i danas bebama sa 3 mj daju graha i kobase jer smatraju to normalnim jer su i one tako, i dok se ne promjeni neki sveopci stavovi i ne dode do nekog klika u ljudima u glavi bebe ce jesti sranja, a posljedice ce se javit za 30, 40 godina 🤷‍♀️🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    15. Listopad 2019. 11:25

Evo proslo vadenje krvi, malac nije glas pustio, bas mu bilo zanimljivo 😁 ipak smo otisli u dom zdravlja, ali malo kasnije da izbjegnemo guzvu i kad smo dosli bilo je 3 ljudi ispred nas, tako da sam super zadoviljna kako je proslo 😁

Beba
    15. Listopad 2019. 12:15

Ja ne znam o kojoj grupi pričate ,iskreno nisam ni tražila takve savjete,nekako mi sama logika nalaže šta djetetu davati a šta ne. Meni recimo nije logično davati neke chia sjemenke,papaje i sl šta nije karakteristično za naše podneblje,ali opet dajem mu bananu koja također nije 🤷. Šećer mu neću davati prije godine dana jer imamo u obitelji predispozicije za dijabetes i najradije bi da ga nikad ne jede,ali znam da to nije realno.U početku sam mu davala samo Hippove kašice jer sam morala raditi- bila je sezona,sad kuham. Ne treba u ničemu pretjerivati.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.