Mi smo mislim već 2x vadili krv, uvijek iz vene ,najnormalnije smo to obavili,više plače na cijepljenju. Sestre budu ok kad ga vide tako malog i mi imamo samo pozitivna iskustva.
url=https://lilypie.com]
DANTE
I mi smo imali pregled ali nam nisu nista spominjali vadjenje krvi mozda ga odvedem sama za svaki slucaj. Znam da ne preporucuju na onoj grupi na fejsu ali ja sam danas dala bebcu onaj hippov multi grain meni se stvarno cini sastav ok samo zitarice nikakvog secera nista i super mi je to papao za veceru a iskreno meni dobra varijanta kada mi nestane inspiracije. Dajete li vi ista slicno? Recimo u onoj knjizi dnevnik bebe marte zena uvijek za veceru samo to daje pa si mislim da nije velika fula😋
Ja dajem instant hipp sa 7 zitarica kad ostanem bez voca, napravim joj to sa suhin marelicama i pojede, prije sam znala i hipp rizine pahuljice, njoj je fino
Moji nitko nikada nije vadio krv u vezi zeljeza ili preventivno ovako, no jedan 🤷♀️🤷♀️
url=https://lilypie.com]
Mi smo bili na sistematskom ali nas nitko nije slao vaditi krv 🤔
Sjecam se da je Petrahvalila neka kisobran kolica ali sam zaboravila koja, dali su to mozda bila Recaro Easylife? Ili ih netko ima? Ako moze savjet kakva su
Mast m2 kolica
I sad kako ih vec koristimo neko vrijeme, odlicna, svaka preporuka, vozam ih stalno po sljunku, pijesku, neravnom betonu i kao i prvi dan su, malome su isto udobna
Imas ih naruciti u svijet beba za 2.000kn, eto po meni jedini minus je cijena
I da recaro sam isto gledala, ali ona ti imaju samo sjedeci polozaj, ne mogu se spustati, pa sam odustala od njih, iako moj nr spava u kolicima, ali eto
I da recaro sam isto gledala, ali ona ti imaju samo sjedeci polozaj, ne mogu se spustati, pa sam odustala od njih, iako moj nr spava u kolicima, ali eto
E to sam sinoc gledala u web shopu i to me bas brine jer ona spava u kolicima, i brine me to sta sva ta kisobran kolica gledaju prema svijetu 🤔😞
Ni nasa ped ne salje na vadenje krvi preventivno, vec samo ako su bolesni ako smatra da je potrebno...
Ja svom znam dati ponekad kupovne kasice, ne cesto, ali obvezno ih imam u rezervi, i nekad ako na vrijeme mu ne skuham rucak a on gladan dam mu rizin kreker da zvace dok ja zgotovim klopu..
Ali inace kaj se tice te fb grupe, ne znam jel oni pretjeruju ili sam ja luda ili kaj...zadnje kaj sam vidla tam da ne treba ni nakon godine dana davat sol, samo povremeno, pa povecevat, zbog bubrega jel...ja sam starijem nakon godine dana pocela davat normalno hranu kao i nama i sve ok, kao i sa hrpom druge djece, evo malom isto jos sve posebno kuham, bez zacina, al on za mjesec dana puni godinu dana i mislim ga prilagodit nama vezano uz hranu...pa zar mu tako ta sol moze nastetiti..mi itako ne jedemo nes slano, sve umjereno....po njima ni kruh im ne bi trebali davati...🤦🤷💆
E to sam sinoc gledala u web shopu i to me bas brine jer ona spava u kolicima, i brine me to sta sva ta kisobran kolica gledaju prema svijetu 🤔😞
onda recaro otpiši jer ti u njima može samo sjediti, ja sam skroz zadovoljna sa mastom, jako cvrsta kola imaju zbog toga sam ih i uzela i spuštaju se u 3 razine, sjedeci, polusjedeci i ležeći, a da ćeš naci neka da nisu okrenuta prema vanka, cisto sumnjam, moj nema sanse da bi volio da ga prema sebi okrenem
Sortiraj odgovore
Najstariji