Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackToBlack
    19. Kolovoz 2019. 10:06

Moja vodu samo na žličicu pa probaj tak radje, ja sam isto nakupovala svakakvih flašica al nist

_svjesna
    19. Kolovoz 2019. 11:36

Evo moj je prihvatio mam bocicu i sisac, dakle avent nece ni u kom slucaju, valjda mu ne godi oblik i mora se pomuciti. Tako da mi sad popije i do 100ml vode na dan, a i u voznji hoce moje izdojeno. Vidjet cemo do kada 😬

_svjesna
    19. Kolovoz 2019. 11:57

Btw, danas smo bili kod pedijatrice, spomenula sam da ne kaki po 4,5 dana, kaze da mu dajem sokic bistri od jabuke. Dajete li vi, ima li efekta?

mmama2
    19. Kolovoz 2019. 13:38

_svjesna

Btw, danas smo bili kod pedijatrice, spomenula sam da ne kaki po 4,5 dana, kaze da mu dajem sokic bistri od jabuke. Dajete li vi, ima li efekta?

Ne, nikakve sokove..  Rade mu daj samo cicu koji dan da se izregulira 

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    19. Kolovoz 2019. 13:50

Mi koristimo mam tamo negdi od 4mj zivota..za vodu i posebnu veliku za mliko..ja san pree zadovoljna s njima...koristila san i avent i nuk i tomy t...sve mi je to bez veze osim dr.brauns koje sam radi grcica uzela i to smo prva 4mj.od 4mj do danas smo mam i stvarno su mi odlicne bocice..

url=https://lilypie.com]

• BackToBlack
    19. Kolovoz 2019. 14:02

Mam su super flasice jer se mogu sterilizirat u mikrovalki za 3 minute

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 14:06

_svjesna

Ja sam malom davala vodu u kojoj sam jabuke kuhala. Bude stvarno fino, kao sok od jabuke, ali nema nikakvih dodataka. Nije ih baš zgodno učiti na sokove, al kad mi u početki nije htio vodu....
    A za kakati su općenito super jabuke, šljive i kruške.
    Mrkva i riža (što jako često svi dajemo) zatvaraju, pa uz njih svakako dodati nešto masno, u početku koju kapljicu kvalitetnog suncokretovog ili maslinovog ulja, kasnije može malo maslaca

_svjesna
    19. Kolovoz 2019. 15:11

Ma nisam bila odusevljena savjetom iskreno, nisam mu do sada davala sokice. Stalno dajem kruske, jabuke, rizu nisma uvela.
    Pokusam mu dati vodu u kojoj cu kuhati suhe sljive i jabuku ;)
    Ana, drago mi je malac prica mama, ovaj samo prica ba-ba hahahaha rodis, namucis se i on opet ne zove mamu 😁

cvijetic12
    19. Kolovoz 2019. 16:58

_svjesna

Ma nisam bila odusevljena savjetom iskreno, nisam mu do sada davala sokice. Stalno dajem kruske, jabuke, rizu nisma uvela.
    Pokusam mu dati vodu u kojoj cu kuhati suhe sljive i jabuku ;)
    Ana, drago mi je malac prica mama, ovaj samo prica ba-ba hahahaha rodis, namucis se i on opet ne zove mamu 😁

Svjesna, moja je naucila Ma Ma, i Me Me, kako god, opet zove mene 😅 i sad kad ju hocu uvalit muzu ne mgou jer ona zove Ma Maaa 🤪🤪🤪 

MareiKate
    19. Kolovoz 2019. 17:31

Moja viče mama već mjesec i pol negdje, al to nije ono pravo mama nego ona to tak bezveze ponavlja... Zapravo mislim da je sad zadnjih tjedana skužila da tako doziva, ali nema pojma da sam ja mama 😂 tako da ja neću imati nikakav gušt u pravom mama jer ona to brblja za bezveze i skroz olako 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.