Polovni ergo vs. nova Dolisa(šivalica ima na fejsu svoju stranicu)??!!
Ako imas od koga probaj obje. Dolisa je meni zakon, ali ovisi o kakvoj se gradi radi itd
url=https://lilypie.com]
Super, bas me zanima kako to izgleda kad se posjednu ☺️
Kako da znam da su blizu tome?
A stavljate li ih da sjede uz potporu jastucima? Moj ni tako ne zna, pada naprijed 😂
Moji S danas poceo jesti🎉🎉 i to moju hranu, iz mog tanjura i nikako drugačije.. Gotovi smo sa pizdarijama, od sada jede sto i mi, kada i mi samo bez začina
Super, bas me zanima kako to izgleda kad se posjednu ☺️
Kako da znam da su blizu tome?
A stavljate li ih da sjede uz potporu jastucima? Moj ni tako ne zna, pada naprijed 😂
Ona je meni stalno ali stalno na podu, i samo se iz puzeceg polozaja povuce na nazad i hop na guzicu, par puta je pala na iza ali sad je već usavrsila pa se stalno dize. Nisam je nikada stavljala samu da sjedi niti ju ogradivala.
Neznam dali je uzbudena od dogadaja ovih dana ili je nesto drugo ali evo 2h smo se uspavljivali 💆♂️💆♂️
Mislim da cu joj uvesti veceru jer mi bas djeluje kao da joj mlijeko nije dosta s obzirom na tempo...
Mama 2 bravo 👌👌👌 sigurno je nesto slasno bilo za rucak 😊😊
A di nam je Petra?
Sigurno uziva u blagodatima baka servisa ☺☺☺
Bravo za posjedanje. Kolko vam je trajalo od onog pokusavanja do toga da se bas digne tj sjedne.. Moji vec neko vrijeme na pola puta i fali mu bas onaj zadnji klik samo da se prebaci na dupe ali nikako da skuzi🤣🤣
Jeli smo šalšu🤣🤣
A di nam je Petra?
Hahaha ma imala sam nekih briga ovih dana pa eto nisam sudjelovala, a baka servis je bio srijedu navever i cijeli cetvrtak zbog blagdana 😂, tako da je sinoc subota bila radna 😂
Bravo za posjedanje, i ja cekam taj trenutak i za napokon pojedenu hranu, moj gospodin hoce kupovne kasice, a kad ja spremim 0 bodova, ocito mi hoce nesto poruciti
I da pitam je li se kome beba pokusava dignut na noge sa eto ni punih 7mj tj uspio je jedanput i bome drzao se par sekundi 😮
A di nam je Petra?
Hahaha ma imala sam nekih briga ovih dana pa eto nisam sudjelovala, a baka servis je bio srijedu navever i cijeli cetvrtak zbog blagdana 😂, tako da je sinoc subota bila radna 😂
Bravo za posjedanje, i ja cekam taj trenutak i za napokon pojedenu hranu, moj gospodin hoce kupovne kasice, a kad ja spremim 0 bodova, ocito mi hoce nesto poruciti
I da pitam je li se kome beba pokusava dignut na noge sa eto ni punih 7mj tj uspio je jedanput i bome drzao se par sekundi 😮
Moj se prvi puta dignuo na noge par dana prije navrsenih 7 mj, klimavo i na kratko, ali sam se dignuo 😁 sad ima 7 i pol mj i dize se uz sve sto moze uhvatiti, ali mu se jako klize po parketu i stalno pada pa mu planiram kupit papucice 😁 ugl sad imam oci i na ledima jer nema mira ni sekunde, osim kad spava, a sve se bojim sto ce bit kad krene hodat uz namjestaj 😑
Evo moj jutros ja na vrsta on stoji na nogama i tako on hvata vrtuljak i drzi se bas dosta dugo
Meni to djeluje prerano, ali ja ga nicim nisam poticala, sam se dignuo, a sjediti nema pojma 😂
Barem nismo jedini, ja ni kad spava jer on msn napravi 150km okrecuci se stalno u snu
Sortiraj odgovore
Najstariji