A di nam je Petra?
Sigurno uziva u blagodatima baka servisa ☺☺☺
Hahaha ma imala sam nekih briga ovih dana pa eto nisam sudjelovala, a baka servis je bio srijedu navever i cijeli cetvrtak zbog blagdana 😂, tako da je sinoc subota bila radna 😂
Bravo za posjedanje, i ja cekam taj trenutak i za napokon pojedenu hranu, moj gospodin hoce kupovne kasice, a kad ja spremim 0 bodova, ocito mi hoce nesto poruciti
I da pitam je li se kome beba pokusava dignut na noge sa eto ni punih 7mj tj uspio je jedanput i bome drzao se par sekundi 😮
Moj se prvi puta dignuo na noge par dana prije navrsenih 7 mj, klimavo i na kratko, ali sam se dignuo 😁 sad ima 7 i pol mj i dize se uz sve sto moze uhvatiti, ali mu se jako klize po parketu i stalno pada pa mu planiram kupit papucice 😁 ugl sad imam oci i na ledima jer nema mira ni sekunde, osim kad spava, a sve se bojim sto ce bit kad krene hodat uz namjestaj 😑
Rade neka bude doma bos, imas one carapice sa protukližecim cepicima. Cim duze i vise bosi, to bolje za njih
url=https://lilypie.com]
A di nam je Petra?
Bravo za posjedanje. Kolko vam je trajalo od onog pokusavanja do toga da se bas digne tj sjedne.. Moji vec neko vrijeme na pola puta i fali mu bas onaj zadnji klik samo da se prebaci na dupe ali nikako da skuzi🤣🤣
Jeli smo šalšu🤣🤣
Jedno 2-3 tjedna, mozda i manje je trebalo da pravilno skuzi.
Samo za usporedbu, sin je propuzao tek s 8mj, a ona evo vec se dize s 8mj. Svaka beba je drugacija.
Mama, je bilo kakve reakcije na salsu? Ja danas spremam pastu s tikvicama, mozda joj dam da proba
Klize i na njima, inace mu se jako znoje nogice pa kad puze bos samo struze po parketu i napravio si je ranice na palcevima od silnog puzanja i dizanja 😑 jucer je samo prije podne barem 10 puta pao i udario glavom 😑 doslovno piskim s otvorenim vratima, to traje 2 min, gledam ga i pricam mu, ali ne, nema on mira i mora se penjati na stol i eto 🤣
Klize i na njima, inace mu se jako znoje nogice pa kad puze bos samo struze po parketu i napravio si je ranice na palcevima od silnog puzanja i dizanja 😑 jucer je samo prije podne barem 10 puta pao i udario glavom 😑 doslovno piskim s otvorenim vratima, to traje 2 min, gledam ga i pricam mu, ali ne, nema on mira i mora se penjati na stol i eto 🤣
Stavi ga u vrtic kad moras nesto obaviti...
Ajoj mis❤️
A di nam je Petra?
Bravo za posjedanje. Kolko vam je trajalo od onog pokusavanja do toga da se bas digne tj sjedne.. Moji vec neko vrijeme na pola puta i fali mu bas onaj zadnji klik samo da se prebaci na dupe ali nikako da skuzi🤣🤣
Jeli smo šalšu🤣🤣
Samo za usporedbu, sin je propuzao tek s 8mj, a ona evo vec se dize s 8mj. Svaka beba je drugacija.
Mama, je bilo kakve reakcije na salsu? Ja danas spremam pastu s tikvicama, mozda joj dam da proba
Nije, poslije je liznuo i sladoleda malo od vanilije, isto nista🤣🤣
A di nam je Petra?
Jeli smo šalšu🤣🤣
Nije, poslije je liznuo i sladoleda malo od vanilije, isto nista🤣🤣
👌👌👌
Samo se nemoj "pohvaliti" u onoj grupi na fb, socijalnu bu ti poslale 🤪
Evo da se javim nosic je punoooo bolje od jucer ....nocas mi je spavao superrr..od 22do4h.....prije smo cistili fizioloskom i usisavac i izvukla san zelenu slinicu..prolazii...bitno da nije vise zacepljeno...zene moje ono je bilo komaaa....hvala vam na savjetima cistili smo nosu i kupili smo agua mariss sad je punoo bolje...IMAM PITANJCE....kako se ne susrecem nigdi sa slicnom situacijom a ja se 3mj susrecem s tim..i narucena san bass mom ginicu u 9mj.pa cu znat tocno...KRVARENJE IZMEDU CIKLUSA..nije trudnoca 3mj za redom mi seovo dogada..znaci citala san kao ovulacijsko krvarenje ono sejavlja na nekoj polovini ciklusa...s tim dami je zadnja mega dosla na 23dana..nikad mi nije tako rano dolazila obicno 28/29dana...saddd ako imate slicnog iskusta dajete napisitedi god kazem gledaju me cudno a citam po netu da dosta zena to ima i ta moze znacit hormonalni poremecaj..😱🤔....skuzajte na dugom posto ali tila san poblize objasnit situaciju...🤗
Evo da se javim nosic je punoooo bolje od jucer ….nocas mi je spavao superrr..od 22do4h…..prije smo cistili fizioloskom i usisavac i izvukla san zelenu slinicu..prolazii…bitno da nije vise zacepljeno…zene moje ono je bilo komaaa….hvala vam na savjetima cistili smo nosu i kupili smo agua mariss sad je punoo bolje…IMAM PITANJCE….kako se ne susrecem nigdi sa slicnom situacijom a ja se 3mj susrecem s tim..i narucena san bass mom ginicu u 9mj.pa cu znat tocno…KRVARENJE IZMEDU CIKLUSA..nije trudnoca 3mj za redom mi seovo dogada..znaci citala san kao ovulacijsko krvarenje ono sejavlja na nekoj polovini ciklusa…s tim dami je zadnja mega dosla na 23dana..nikad mi nije tako rano dolazila obicno 28/29dana…saddd ako imate slicnog iskusta dajete napisitedi god kazem gledaju me cudno a citam po netu da dosta zena to ima i ta moze znacit hormonalni poremecaj..😱🤔….skuzajte na dugom posto ali tila san poblize objasnit situaciju…🤗
Ja sam to imala, par dana prije same menge.
Cak sam vadila i progesteron (privatno) i on mi je kao ispao ok. Moj gin me nije slao na neke pretrage, nego mi je dao duhpastone, zaboravih kak su se pile, mislim do 14 do 20 i nekog dana ciklusa. To sam pila par mjeseci i za to vrijeme nisam imala problema, onda sam ostala trudna, pa za dalje nemam pojma jel bi ostala na tabletama duze ili kak ide.
Evo da se javim nosic je punoooo bolje od jucer ….nocas mi je spavao superrr..od 22do4h…..prije smo cistili fizioloskom i usisavac i izvukla san zelenu slinicu..prolazii…bitno da nije vise zacepljeno…zene moje ono je bilo komaaa….hvala vam na savjetima cistili smo nosu i kupili smo agua mariss sad je punoo bolje…IMAM PITANJCE….kako se ne susrecem nigdi sa slicnom situacijom a ja se 3mj susrecem s tim..i narucena san bass mom ginicu u 9mj.pa cu znat tocno…KRVARENJE IZMEDU CIKLUSA..nije trudnoca 3mj za redom mi seovo dogada..znaci citala san kao ovulacijsko krvarenje ono sejavlja na nekoj polovini ciklusa…s tim dami je zadnja mega dosla na 23dana..nikad mi nije tako rano dolazila obicno 28/29dana…saddd ako imate slicnog iskusta dajete napisitedi god kazem gledaju me cudno a citam po netu da dosta zena to ima i ta moze znacit hormonalni poremecaj..😱🤔….skuzajte na dugom posto ali tila san poblize objasnit situaciju…🤗
Ja sam to imala, par dana prije same menge.
Cak sam vadila i progesteron (privatno) i on mi je kao ispao ok. Moj gin me nije slao na neke pretrage, nego mi je dao duhpastone, zaboravih kak su se pile, mislim do 14 do 20 i nekog dana ciklusa. To sam pila par mjeseci i za to vrijeme nisam imala problema, onda sam ostala trudna, pa za dalje nemam pojma jel bi ostala na tabletama duze ili kak ide.
Ahaaa aj eto nisan jedina..di god pitam svi se cude i gledaju me u cudu..tocno mi nekako i neugodno reko pa uvuk kod mene neka cuda koja nema niko...a ti si isla privatno vadit taj hormon jel??hvala ti na podjelhenom iskustvu..bas san zbunjena jer evo od nikog cut kakvu ric jedino nekakve inf na netu....
Sortiraj odgovore
Najstariji