Moja Ruckeli je puno tanja or ergoa i dr nosiljki, ona ima pojas koji nije onako debel kao kod npr Isare, cijela je od prirodnih materijala, odnosno eko pamuka pa je prozracna ustvari.. Kad je vruce je vruce jbg.. Kada je przilo 40 nosila sam ga u slingu
url=https://lilypie.com]
Opaa veselo nam je , prijavljujem i ja jednu nervoznu bebu(iako se moja takva rodila😂) ako sam dobro upamtila Svjesna tvoja beba nece na bocu?! Nisi jedina ni moja mala nece, niti izdojeno a tek AD, nema sanseee, niti ce vani primiti cicu, u stanju je biti gladna satima, cendrat ce, vristat ce, ali cica samo u krevetu lezecki, koma mi je kad moram nekuda sa starijima i onda mi ona stvara probleme, zato intezivno razmisljam kupiti polovnu nosiljku pa barem vani kad nece vise u kolicima biti da se tak nosi, iako je pitanje dal bi to njoj tak odgovaralo, uff
Mi nosiljku obožavamo. Više smo u njoj nego u kolicima, iako već ima blizu 10 kila dijete. Miran je u njoj, brže se krećemo i super nam je.
Super, koju nosiljku imas? Ja se malo pribojavam zbog kicme, imam skoliozu i iskreno dosta me bole leđa, a opet s druge strane ona je meni ionak stalno na rukamakao full malu sam je nosila u elasticnoj marami i onak nakon pola sata me vec boljela kicma, tako da uopce nisam pametna.
Ergobaby omni 360
I mi imamo tu
Sigurno ima i boljih od ergoa (a i jeftinijih). Ja sam birala popularnu 😑 (ne bih nikome to preporucila nego da lijepo isproba!).
Maloprije mu dam komad jabuke da glodje, vidim godi mu desnima i da sisa sok, ne znam kako ali otkinuo je mali komadic i ne moram vam ni reci da mi je skratio deset godina zivota, poceo se gusiti, zgrabim ga munjevito iz kolica i uspravim udarim po ledjima i ispade djavo. Ma sva se tresem jos uvijek. Pa kakav to onda finger food preporucuju, nigdje veze. Umrla sam i ozivjela. 😭
Moj najveci strah 😱😱😱
Premda moja sve lijepo zvace ja sam panicar i nedam joj komade.
Svaka cast na reakciji, ali inace finger food za jubuku ide kuhana jabuka, dok su maleni jer je kuhana meksa.
Jao cure, pa jabuka je najpoznatiji gušitelj od sve hrane, cak i za odrasle😵😵 kuhsnu, ili bananu ili neko meko voce i povrce raskuhano dajte..
Moja beba je jako veliki zvrk i nemir (da ne kažem živac) ali u nosiljci bude mirna bez greške. Čudno, ali je tako.
Ja sam svojoj već puno toga dala u komadu, zagrcne se, zakašlje i izbaci van. Samo joj dam isključivo u uspravnom položaju... Nemam neki strah, osim ako je netko s nama pa mi taj netko nabija strah 😅
Jabuku sam joj dala cijelu polovinu i ona je to zubićima strugala i sok si pravila. Kad sam skužila da ajde dosta stanjila uzmem joj. A kažem, i kad se zagrcne, iskašlje to van bez greške.
E da, i što se tiče nosiljke, kupi neku rabljenu... Ljudi takve stvari samo isprobaju i rješavaju se jer im ne odgovara...
Vodila sam se logikom da je nekuhana tvrdja i ako je komad veliki da nema sanse da bilo sta lako otkine. Da sam dala kuhanu lakse bi otkinuo komadic ili bi se rasula.
Finger Food jedino onu hrani koju samu mozes zgnječit među prstima. Ajme virujem ti da si pritrnila 😕😕
Ja imam manduca nosiljku i okej mi je skroz, i nije skupa....
Sortiraj odgovore
Najstariji