Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    15. Kolovoz 2019. 21:41

_svjesna

MeriM joooj ista situacija, danas je nepodnosljiv, ne mogu da prepoznam svoje dijete, nista ne zeli da radi osim da ga nosim i da spava, ma samo sto se probudi opet bi spavao, ne kuzim. Zaspi i probudi se opet ubrzo i sve tako u krug. Samo se trlja po licu i po nosu kao da ga svrbi a nigdje nista na vidiku.
    Ovdje sam pricala da cu da izdajam povremeno kad idemo vani, medjutim moje dijete nece flasicu izgleda, izdojeno mu dam i samo si njome masira desni. U stanju je gladovati po 5 sati ali na flasicu nece jesti. Nemam pojma sta cu, osudjena sam na kucu do daljnjeg.

Kako pije vodu?
    Probaj mu staviti mlijeko u bocu iz koje pije vodu?

_svjesna
    15. Kolovoz 2019. 22:10

Nisam se toga sjetila, pokusati cu u kljunasicu ali i iz nje vodu brljavi, i isto tako samo glodje, ne pije mi puno vode btw, ne znam sta cu, stolica izostaje po par dana, i kad je bude cvrsta je i oskudna. Jede super, ne dajem nista sto zatvara. Danas sam mu probiotik ukljucila. Jer ne smijem dalje uvoditi nove namirnice dok mu se probava ne regulira. Meso jos nije probao. 

mmama2
    15. Kolovoz 2019. 23:46

_svjesna

MeriM joooj ista situacija, danas je nepodnosljiv, ne mogu da prepoznam svoje dijete, nista ne zeli da radi osim da ga nosim i da spava, ma samo sto se probudi opet bi spavao, ne kuzim. Zaspi i probudi se opet ubrzo i sve tako u krug. Samo se trlja po licu i po nosu kao da ga svrbi a nigdje nista na vidiku.
    Ovdje sam pricala da cu da izdajam povremeno kad idemo vani, medjutim moje dijete nece flasicu izgleda, izdojeno mu dam i samo si njome masira desni. U stanju je gladovati po 5 sati ali na flasicu nece jesti. Nemam pojma sta cu, osudjena sam na kucu do daljnjeg.

Moji pije moje mlijeko na čašu bez neda, probaj

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    16. Kolovoz 2019. 08:20

Casa bez neda? Jesi pogrijesila u tipkanju ili ima neka casa za koju ne znam? 🙂

• Enna010
    16. Kolovoz 2019. 08:28

Bez beda 👍🏼 Kada cu se naspavati i zasto nikad😄 koliko je kod vas trajalo izbijanje gornjih zubica ja sve mislim evo ih kad ono samo se meso jace zabijeli

Ana89
    16. Kolovoz 2019. 08:56

I moje dijete je jako nervozno ovih dana i proizvodi animalne zvukove. Opet. Tako je samo prije prvog zuba. Mislim da izbijaju i drugi. Sinoć nije do 02 ujutro htio spavati, red vriskanja, red smijeha, red plača, red skakanja gore dolje uz ogradicu. Doslovno je pao u nesvijest. I ja s njim.

url=https://daisypath.com]

mmama2
    16. Kolovoz 2019. 09:03

Enna010

Bez beda 👍🏼 Kada cu se naspavati i zasto nikad😄 koliko je kod vas trajalo izbijanje gornjih zubica ja sve mislim evo ih kad ono samo se meso jace zabijeli

Bez beda tak je🙈😅 a gle, prohodavanje, pa luda 2, jos gora 3, pa oko 5 mini pubertet, pa skola, a kada krenu izlasci rekla bi da cemo plakat za ovim danima kada smo se budile zbog prdenja i zubica🤣

_svjesna
    16. Kolovoz 2019. 09:14

Hahahahaha placem od smijeha 😂
    Svi su dakle nervozni, nek nam je sa srecom, moj od jutros place otkako je oci otvorio. 

cvijetic12
    16. Kolovoz 2019. 09:41

Moja susjeda moju bebu zove 'baby the voice' 😂😏

ancikaM
    16. Kolovoz 2019. 10:36

Prikljucujem se, takoder plakanje od jutra, bijelo nam je meso na donjim dvojkicama i gornjim jedinicama, ali jos nista od zubica 😑 poceo je grickat kad dojim  pa me sve strah na sto ce to liciti kad mu izbije ostatak zubica 🤣 jel koristite kakav gel ili nesto drugo za zubice? Meni se cini da nam Gengigel uopce ne pomaze, on to polize sa desni i nastavi plakat 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.