Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    09. Ožujak 2019. 09:35

E da, i moja u zadnje vrijeme doji uglavnom po 10 mi i i danas sam ju vagala prije i poslije podoja i navukla je 75 ml u 10 minuta, što je super, pogotovo jer je i malo pasivnije vukla nego što zna inače...

• Petra05
    09. Ožujak 2019. 13:11

Koliko su vase bebe narasle u prvi mjesec
    Vidim da si napisala 6.5cm, a moj je dobio samo 2cm pa me zanima ostatak bebica koliko su narasle

pepillu
    09. Ožujak 2019. 14:08

Moj je dobio 2,5 cm. Mislim da je to individualno.. 🤷🏻‍♀️

• 4mommy
    10. Ožujak 2019. 00:02

_svjesna

I da dodam, uglavnom doji maksimalno 10min, i pitam se da li mu nesto zaista smeta, jer bi mozda dojio i duze? Da li se uopce najede jer nekad mi zna traziti i kroz sat vremena? A doji inace svaka dva sata.

Ne znam jel kod tebe možda isti slučaj ali jednoj od mojih blizanki je baš taj jaki let down problem. Plače i okreće glavu i onda skužim da mljeko baš šprica i to joj valjda smeta. 

• Petra05
    10. Ožujak 2019. 09:07

Pepillu evo javljam se da smo probali imati seks i prva 2 pokusaja su zavrsila sa uzasnom boli izvanka, ali ne ta puknuta strana vec druga koja je malo izritirana, nakraju smo ipak uspjeli nije bilo super, ali mislim da ce s vremenom nadoci... uglavnom meni to puknuto nije smetalo i ono najvaznije nije se nista pomaklo tijekom seksa

pepillu
    10. Ožujak 2019. 13:25

Odlicno.. bitno da nije toliko lose bilo i da se nije nista raspalo 😂
    Nego jel i vašim bebama kosica otpada? 

• Petra05
    10. Ožujak 2019. 13:30

Sad cekam ginekoloski u utorak 😂
    Da, mome isto otpada

pepillu
    10. Ožujak 2019. 15:00

Svakako javi.. 
    ajme mom sve iznad čela otpalo al dobro ocito je to normalno.. vec sam se prepala bila 😅

• Petra05
    12. Ožujak 2019. 10:47

pepillu

Svakako javi..

Evo me sa pregleda, nista me nije bolio vaginalni pregled niti neka spravica metalna koju je stavljala
    Kaze da mi je puknut jedan sav, ali da je tu koza ocvrsnila i zaraslo tako i da se ne moram brinuti za to. isto tako kaze da ce seks biti neugodan barem jos 2 mjeseca dok se oziljak i to puknuto ne omeksaju malo i da koristimo puno lubrikanta
    Nadam se da sam ti pomogla oko toga

pepillu
    12. Ožujak 2019. 19:39

Odlicno. Hvala na izvještaju. Ja cu jos neko vrime izbjegavati i jedno i drugo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.