Moj se bebac danas cijeli dan nacicava, ja ne znam sta je ovo, jede jede, i prekinem mu podoj jer sve izbljucka, nekad cak povrati u mlazu jer je previse pojeo, a on i dalje trazi cicu i trpa rukice u usta. Nekad dam cicu on odbija i place, ponovo trazi pa odbije, i onda dudu cucla kao lud. Boze...
Moj se bebac danas cijeli dan nacicava, ja ne znam sta je ovo, jede jede, i prekinem mu podoj jer sve izbljucka, nekad cak povrati u mlazu jer je previse pojeo, a on i dalje trazi cicu i trpa rukice u usta. Nekad dam cicu on odbija i place, ponovo trazi pa odbije, i onda dudu cucla kao lud. Boze…
Skok u razvoju s 9 tjedana?
Moguce!! Budem vidjela koliko ce trajati, inace su mi cice prepune i teske, a sada su kao ispuhani baloni, totalno ih je izvukao 😁
Pozdrav mame i bebe!
Well moje iskustvo sa porastom u težini jest da je prva dva mjeseca bio 1500 plus minus, kasnije 1200, pa sad 1000. Uglavnom svaka beba ima svoj tempo i to nije nešto što se može uspoređivati. Mikael je rođen sa 1900, sad ima 7 kila sa 4 mj.
Mi uskoro počinjemo dohranu. Saznali smo što i kako i krećemo. Počinjemo sa rižolinom mali obrok ujutro, a već ga neko vrijeme stavljam u mlijeko da ga zgusne. Voće tek sa 5 mj.
Vezano uz skokove u razvoju- izdržite! Brzo prođu, kasnije ih više ni ne kužite.
I kolike prođu! Samo strpljenja.
Počinju nam zubi. Slini, stavlja sve usta već neko vrijeme i nervozan je nekad pri jelu nevezano uz probavu, grčevi su gotovi. I donja čeljust se ful bijeli, više nego gornja.
Grudi- još se izdajam, ali one se smanjuju. I čvrste su opet kao prije. Valjda zato što nažalost nisam imala čast da ih dijete navlači.
Seks nakon poroda? Osjećam se još uvijek kao djevica kako sam bila 7 mj na strogom čuvanju i svim mogućim zabranama😅😅😅.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav mame i bebe!
Well moje iskustvo sa porastom u težini jest da je prva dva mjeseca bio 1500 plus minus, kasnije 1200, pa sad 1000. Uglavnom svaka beba ima svoj tempo i to nije nešto što se može uspoređivati. Mikael je rođen sa 1900, sad ima 7 kila sa 4 mj.
Mi uskoro počinjemo dohranu. Saznali smo što i kako i krećemo. Počinjemo sa rižolinom mali obrok ujutro, a već ga neko vrijeme stavljam u mlijeko da ga zgusne. Voće tek sa 5 mj.
Vezano uz skokove u razvoju- izdržite! Brzo prođu, kasnije ih više ni ne kužite.
Počinju nam zubi. Slini, stavlja sve usta već neko vrijeme i nervozan je nekad pri jelu nevezano uz probavu, grčevi su gotovi. I donja čeljust se ful bijeli, više nego gornja.
Grudi- još se izdajam, ali one se smanjuju. I čvrste su opet kao prije. Valjda zato što nažalost nisam imala čast da ih dijete navlači.
Seks nakon poroda? Osjećam se još uvijek kao djevica kako sam bila 7 mj na strogom čuvanju i svim mogućim zabranama😅😅😅.
Bokic mamice sa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks
Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗...
Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme...mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕...u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍...rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄...
Pozdrav mame i bebe!
Bokic mamicesa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks
Sa 1850 g u 34+5, savršeno zdrava beba 😀 bez brige
Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗…
Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme…mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕…u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍…rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄…
Izdržati ćete vi do kraja 😄😄 pozdravljaju te naše bebe i cure 😍😍
Pozdrav mame i bebe!
Bokic mamicesa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks
Sa 1850 g u 34+5, savršeno zdrava beba 😀 bez brige
I ja cu oko ,34-35,pa me zanimalo,znaci sve OK bilo ,pluca OK? Najvise me I trta zbog pluca jer se one zadnje razvijaju..
Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗…
Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme…mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕…u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍…rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄…
Bokic I tebi rekli,ko I meni heh.. Bar Jo's 2 mj
Sortiraj odgovore
Najstariji