Kristina ne znam zbog cega su tebi rekli da ces ranije, no i meni su govorili da cu roditi oko 35tj, pa nakraju dosla do 39+6
Kristina ne znam zbog cega su tebi rekli da ces ranije, no i meni su govorili da cu roditi oko 35tj, pa nakraju dosla do 39+6
Moramo,iz prezrostroznosti.. Od pocetka znam.. Zbog 1 bezuspjesno odrzane trudnoce,, pogorsalo mi se BA's u Tim tjednjma,pa da izbjegnu da se opet ne ponovi.. Mala kilaza tolko me I ne muci,kolko pluca.. Dal se budu razvila do kraja,iako daju one inekcije za ubrzani rast
Pozdrav mame i bebe!
Well moje iskustvo sa porastom u težini jest da je prva dva mjeseca bio 1500 plus minus, kasnije 1200, pa sad 1000. Uglavnom svaka beba ima svoj tempo i to nije nešto što se može uspoređivati. Mikael je rođen sa 1900, sad ima 7 kila sa 4 mj.
Mi uskoro počinjemo dohranu. Saznali smo što i kako i krećemo. Počinjemo sa rižolinom mali obrok ujutro, a već ga neko vrijeme stavljam u mlijeko da ga zgusne. Voće tek sa 5 mj.
Vezano uz skokove u razvoju- izdržite! Brzo prođu, kasnije ih više ni ne kužite.
I kolike prođu! Samo strpljenja.
Počinju nam zubi. Slini, stavlja sve usta već neko vrijeme i nervozan je nekad pri jelu nevezano uz probavu, grčevi su gotovi. I donja čeljust se ful bijeli, više nego gornja.
Grudi- još se izdajam, ali one se smanjuju. I čvrste su opet kao prije. Valjda zato što nažalost nisam imala čast da ih dijete navlači.
Seks nakon poroda? Osjećam se još uvijek kao djevica kako sam bila 7 mj na strogom čuvanju i svim mogućim zabranama😅😅😅.
Bokic mamicesa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks
Sa 1850 g u 34+5, savršeno zdrava beba 😀 bez brige
I ja cu oko ,34-35,pa me zanimalo,znaci sve OK bilo ,pluca OK? Najvise me I trta zbog pluca jer se one zadnje razvijaju..
Imaju one injekcije za razvoj pluća. To sam dobivala zadnja 3 dana trudnoće
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pozdrav mame i bebe!
Well moje iskustvo sa porastom u težini jest da je prva dva mjeseca bio 1500 plus minus, kasnije 1200, pa sad 1000. Uglavnom svaka beba ima svoj tempo i to nije nešto što se može uspoređivati. Mikael je rođen sa 1900, sad ima 7 kila sa 4 mj.
Mi uskoro počinjemo dohranu. Saznali smo što i kako i krećemo. Počinjemo sa rižolinom mali obrok ujutro, a već ga neko vrijeme stavljam u mlijeko da ga zgusne. Voće tek sa 5 mj.
Vezano uz skokove u razvoju- izdržite! Brzo prođu, kasnije ih više ni ne kužite.
Počinju nam zubi. Slini, stavlja sve usta već neko vrijeme i nervozan je nekad pri jelu nevezano uz probavu, grčevi su gotovi. I donja čeljust se ful bijeli, više nego gornja.
Grudi- još se izdajam, ali one se smanjuju. I čvrste su opet kao prije. Valjda zato što nažalost nisam imala čast da ih dijete navlači.
Seks nakon poroda? Osjećam se još uvijek kao djevica kako sam bila 7 mj na strogom čuvanju i svim mogućim zabranama😅😅😅.
Bokic mamicesa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks
I ja cu oko ,34-35,pa me zanimalo,znaci sve OK bilo ,pluca OK? Najvise me I trta zbog pluca jer se one zadnje razvijaju..
Apgar 9/9, sam disao, izbjegao inkubator, nije ni žuticu imao. Na sondicu jeo par dana, ostalo boca 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗…
Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme…mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕…u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍…rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄…
Izdržati ćete vi do kraja 😄😄 pozdravljaju te naše bebe i cure 😍😍
Pozdravi puno sve cure i bebice naravno😍😘😘....i mi smo se maknuli na fejs☺...
I ja vjerujem da hocemo🙏💕...
Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗…
Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme…mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕…u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍…rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄…
BokicI tebi rekli,ko I meni heh.. Bar Jo's 2 mj
😊...Da,to je rekao dr.da je neki minimum koji trebamo ìzdrzati u komadu,ali ja se nekako nadam da cemo mi doci i do termina🙏💕☺...sretno nam i nek samo nase bebice dodu zive i zdrave🙏💕...
Bulbiiiii pa nisam bila ovdje ne pamtim otkad. Al kad sam vidjela tvoje postove morala sam te doći pozdraviti!! Toliko si mi uljepsala dan 🤗🤗 Pozdravljamo imenjakinja i ja ❤ i daj ako ti nije problem, pošalji mi svoju mail adresu, voljela bi ti nešto poslati 😊😊
Pozdrav mame i bebe!
Apgar 9/9, sam disao, izbjegao inkubator, nije ni žuticu imao. Na sondicu jeo par dana, ostalo boca 😀
Supeeer BA's mi dragooo da sve lijepo zavrsilo sa maleckim..
Bulbiiiiipa nisam bila ovdje ne pamtim otkad. Al kad sam vidjela tvoje postove morala sam te doći pozdraviti!! Toliko si mi uljepsala dan 🤗🤗 Pozdravljamo imenjakinja i ja ❤ i daj ako ti nije problem, pošalji mi svoju mail adresu, voljela bi ti nešto poslati 😊😊
Pticice bas lijepo😍😍😍😍😍...pozdrav i tebi i malenoj imenjakinji😘😘😘😘😘...nadam se da ste obje dobro😊...
Moze,samo salji nella_aaa@hotmail.com
Mame, na koji nacin vam zaspu bebice?
Mi smo znali nakon hranjenja staviti bebu na prsa da podrigne , tako bi i zaspala te bi ju samo preselili u krevetic kamo bi spavala do prvog podoja . U zadnje je vrijeme frajerica odlucila da to vise nebu tako, i ta selidba zavrsi budenjem i plakanjem 😶. Radi se o nocnom spavanju, te kad ju nebi selila u krevetic se nebi ni budila, ali radi drugog djeteta sigurnije je da je beba u kreveticu.
Sortiraj odgovore
Najstariji