Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    13. Ožujak 2019. 14:38

Kristina ne znam zbog cega su tebi rekli da ces ranije, no i meni su govorili da cu roditi oko 35tj, pa nakraju dosla do 39+6

Kristina-39.Zg
    13. Ožujak 2019. 14:49

Petra05

Kristina ne znam zbog cega su tebi rekli da ces ranije, no i meni su govorili da cu roditi oko 35tj, pa nakraju dosla do 39+6

Moramo,iz prezrostroznosti.. Od pocetka znam.. Zbog 1 bezuspjesno odrzane trudnoce,, pogorsalo mi se BA's u Tim tjednjma,pa da izbjegnu da se opet ne ponovi.. Mala kilaza tolko me I ne muci,kolko pluca.. Dal se budu razvila do kraja,iako daju one inekcije za ubrzani  rast

Ana89
    13. Ožujak 2019. 15:04

Kristina-39.Zg

Ana89

Kristina-39.Zg

Ana89

Pozdrav mame i bebe!
    Well moje iskustvo sa porastom u težini jest da je prva dva mjeseca bio 1500 plus minus, kasnije 1200, pa sad 1000. Uglavnom svaka beba ima svoj tempo i to nije nešto što se može uspoređivati. Mikael je rođen sa 1900, sad ima 7 kila sa 4 mj.
    Mi uskoro počinjemo dohranu. Saznali smo što i kako i krećemo. Počinjemo sa rižolinom mali obrok ujutro, a već ga neko vrijeme stavljam u mlijeko da ga zgusne. Voće tek sa 5 mj.
    Vezano uz skokove u razvoju- izdržite! Brzo prođu, kasnije ih više ni ne kužite.
    I kolike prođu! Samo strpljenja.
    Počinju nam zubi. Slini, stavlja sve usta već neko vrijeme i nervozan je nekad pri jelu nevezano uz probavu, grčevi su gotovi. I donja čeljust se ful bijeli, više nego gornja.
    Grudi- još se izdajam, ali one se smanjuju. I čvrste su opet kao prije. Valjda zato što nažalost nisam imala čast da ih dijete navlači.
    Seks nakon poroda? Osjećam se još uvijek kao djevica kako sam bila 7 mj na strogom čuvanju i svim mogućim zabranama😅😅😅.

Bokic mamicesa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks

Sa 1850 g u 34+5, savršeno zdrava beba 😀 bez brige

I ja cu oko ,34-35,pa me zanimalo,znaci sve OK bilo ,pluca OK? Najvise me I trta zbog pluca jer se one zadnje razvijaju..

Imaju one injekcije za razvoj pluća. To sam dobivala zadnja 3 dana trudnoće

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    13. Ožujak 2019. 15:09

Kristina-39.Zg

Ana89

Kristina-39.Zg

Ana89

Pozdrav mame i bebe!
    Well moje iskustvo sa porastom u težini jest da je prva dva mjeseca bio 1500 plus minus, kasnije 1200, pa sad 1000. Uglavnom svaka beba ima svoj tempo i to nije nešto što se može uspoređivati. Mikael je rođen sa 1900, sad ima 7 kila sa 4 mj.
    Mi uskoro počinjemo dohranu. Saznali smo što i kako i krećemo. Počinjemo sa rižolinom mali obrok ujutro, a već ga neko vrijeme stavljam u mlijeko da ga zgusne. Voće tek sa 5 mj.
    Vezano uz skokove u razvoju- izdržite! Brzo prođu, kasnije ih više ni ne kužite.
    Počinju nam zubi. Slini, stavlja sve usta već neko vrijeme i nervozan je nekad pri jelu nevezano uz probavu, grčevi su gotovi. I donja čeljust se ful bijeli, više nego gornja.
    Grudi- još se izdajam, ali one se smanjuju. I čvrste su opet kao prije. Valjda zato što nažalost nisam imala čast da ih dijete navlači.
    Seks nakon poroda? Osjećam se još uvijek kao djevica kako sam bila 7 mj na strogom čuvanju i svim mogućim zabranama😅😅😅.

Bokic mamicesa kolko tj. Roden mikael? Bilo sve OK? Ja cu isto ranije pa me zanima.. Thanks

I ja cu oko ,34-35,pa me zanimalo,znaci sve OK bilo ,pluca OK? Najvise me I trta zbog pluca jer se one zadnje razvijaju..

Apgar 9/9, sam disao, izbjegao inkubator, nije ni žuticu imao. Na sondicu jeo par dana, ostalo boca 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    13. Ožujak 2019. 17:09

Ana89

Bulbi91

Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗…
    Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme…mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕…u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍…rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄…

Izdržati ćete vi do kraja 😄😄 pozdravljaju te naše bebe i cure 😍😍

Pozdravi puno sve cure i bebice naravno😍😘😘....i mi smo se maknuli na fejs☺...
    I ja vjerujem da hocemo🙏💕...

Bulbi91
    13. Ožujak 2019. 17:11

Kristina-39.Zg

Bulbi91

Evo cure da vas nas 2 malo pozdravimo🤗…
    Lijepo je citati vas, bebice su vam vec velike😍,bas leti to vrijeme…mi isto rastemo i hvala Bogu sve je ok🙏💕…u pon smo bili na kontroli 920g imamo😍…rekao je dr.samo daj Boze da izdrzimo bar jos 2.mj i na konju smo🙏💕😄…

BokicI tebi rekli,ko I meni heh.. Bar Jo's 2 mj

😊...Da,to je rekao dr.da je neki minimum koji trebamo ìzdrzati u komadu,ali ja se nekako nadam da cemo mi doci i do termina🙏💕☺...sretno nam i nek samo nase bebice dodu zive i zdrave🙏💕...

Ptičica
    13. Ožujak 2019. 17:21

Bulbiiiii pa nisam bila ovdje ne pamtim otkad. Al kad sam vidjela tvoje postove morala sam te doći pozdraviti!! Toliko si mi uljepsala dan 🤗🤗 Pozdravljamo imenjakinja i ja ❤ i daj ako ti nije problem, pošalji mi svoju mail adresu, voljela bi ti nešto poslati 😊😊

Kristina-39.Zg
    13. Ožujak 2019. 17:46

Ana89

Kristina-39.Zg

Ana89

Kristina-39.Zg

Ana89

Pozdrav mame i bebe!

Apgar 9/9, sam disao, izbjegao inkubator, nije ni žuticu imao. Na sondicu jeo par dana, ostalo boca 😀

Supeeer BA's mi dragooo da sve lijepo zavrsilo sa maleckim..

Bulbi91
    13. Ožujak 2019. 18:06

Ptičica

Bulbiiiiipa nisam bila ovdje ne pamtim otkad. Al kad sam vidjela tvoje postove morala sam te doći pozdraviti!! Toliko si mi uljepsala dan 🤗🤗 Pozdravljamo imenjakinja i ja ❤ i daj ako ti nije problem, pošalji mi svoju mail adresu, voljela bi ti nešto poslati 😊😊

Pticice bas lijepo😍😍😍😍😍...pozdrav i tebi i malenoj imenjakinji😘😘😘😘😘...nadam se da ste obje dobro😊...
    Moze,samo salji nella_aaa@hotmail.com

cvijetic12
    13. Ožujak 2019. 20:37

Mame, na koji nacin vam zaspu bebice?
    Mi smo znali nakon hranjenja staviti bebu na prsa da podrigne , tako bi i zaspala te bi ju samo preselili u krevetic kamo bi spavala do prvog podoja . U zadnje je vrijeme frajerica odlucila da to vise nebu tako, i ta selidba zavrsi budenjem i plakanjem 😶. Radi se o nocnom spavanju, te kad ju nebi selila u krevetic se nebi ni budila, ali radi drugog djeteta sigurnije je da je beba u kreveticu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.