majana cestitam! pepillu, cekamo te s vijestima! Mame, ima li tko iskustva s popodnevnom nervozom kod beba? Mi evo vec treci dan okvirno oko 16h vodimo borbu...sreca ostatak dan i noc je stvarno nezahtjevna beba...broj pelena i podoja stima...tako da ju to popodne ostavim da duze odspava jer nista drugo ne pomaze.
url=https://lilypie.com]
Du, tako mi je svaki dan, od popodne pa do pred vecer, nikako ne uspijeva da zaspi, i ako zaspi bude kratko, nervozan je, kratko doji i buni se na dojci, pola dana ne uspijeva fino da podoji nego sve isprekidano. To su grcevi, nase epizode su preko dana. Navecer je sve mirno, srecom fino spava. Ja dajem Colief kapi, preporodili smo se, dosta mu pomognu, nema vise histericnog placa gdje ostaje bez daha. I dalje se muci vidno, ali gasove lakse ispusta i manje se pati. Nisam vjerovala da ista pomaze, ali eto bar malo mu olaksaju.
Du moj mali deff ima izrazenu vecernju nervozu, na meni je od cca 16,17 do 20, 21 spava al ne smijem se cm odmaknut od njega ( blazena maramaaaaa ) kenjkav je, razdrazljiv, nekada se pristeka milijon puta ka sisu, nekada ju nece uopce.. al ok mi je to, toleriram da tak kazem jer je preko dan i noci beba iz snova :) raste puno, dobiva puno pa ima.pravo i biti eto malo kenjkaviji zbog toga 👼
Du moj mali deff ima izrazenu vecernju nervozu, na meni je od cca 16,17 do 20, 21 spava al ne smijem se cm odmaknut od njega ( blazena maramaaaaa ) kenjkav je, razdrazljiv, nekada se pristeka milijon puta ka sisu, nekada ju nece uopce.. al ok mi je to, toleriram da tak kazem jer je preko dan i noci beba iz snova :) raste puno, dobiva puno pa ima.pravo i biti eto malo kenjkaviji zbog toga 👼
i mi prezivimo, skuzili smo da joj pase muzu na ramenu ili kad joj ja pjevam...onda zaspe nakon sat i po urlanja i kad se probudi...drugo dijete-pristeka se na sisu od prve i mir do sutradan popodne 🙈 sutra nam dolazi patronazna, valjda ce ju vagati da vidim, ali bas je otezala na rukama. a sto se tice nervoze...valjda moraju ispucati visak energije kad su nam vec ostatak vremena dobri 😊 inace. koliko bi trebao trajati podoj da se racuna kao obrok? Znam da je individualno jer ovisi o puno faktora, ali ono...prosjek?
Majana cestitam od srca! Dobrodosla mala Lučia!
Pepillu sretno! Nadam se da se sada vec mazis sa svojom bebom..
i mi prezivimo, skuzili smo da joj pase muzu na ramenu ili kad joj ja pjevam…onda zaspe nakon sat i po urlanja i kad se probudi…drugo dijete-pristeka se na sisu od prve i mir do sutradan popodne 🙈 sutra nam dolazi patronazna, valjda ce ju vagati da vidim, ali bas je otezala na rukama. a sto se tice nervoze…valjda moraju ispucati visak energije kad su nam vec ostatak vremena dobri 😊 inace. koliko bi trebao trajati podoj da se racuna kao obrok? Znam da je individualno jer ovisi o puno faktora, ali ono…prosjek?
Ako sisa aktivno i cujes ju cijelo vrijme da guta i vuce moze i za 10ak min biti sita.. Sven npr ne sisa ni toliko, al cice su bas pune i kada jednom povuce jadnik ni ne dise koliko guta samo jer mu curi ko luda, pa je pusta za 5 min i dosta mu je.. bitno je da dojis na zahtjev, pa ako sisa 10 min, a trazi opet za 15, daj ;)
i mi prezivimo, skuzili smo da joj pase muzu na ramenu ili kad joj ja pjevam…onda zaspe nakon sat i po urlanja i kad se probudi…drugo dijete-pristeka se na sisu od prve i mir do sutradan popodne 🙈 sutra nam dolazi patronazna, valjda ce ju vagati da vidim, ali bas je otezala na rukama. a sto se tice nervoze…valjda moraju ispucati visak energije kad su nam vec ostatak vremena dobri 😊 inace. koliko bi trebao trajati podoj da se racuna kao obrok? Znam da je individualno jer ovisi o puno faktora, ali ono…prosjek?
Ako sisa aktivno i cujes ju cijelo vrijme da guta i vuce moze i za 10ak min biti sita.. Sven npr ne sisa ni toliko, al cice su bas pune i kada jednom povuce jadnik ni ne dise koliko guta samo jer mu curi ko luda, pa je pusta za 5 min i dosta mu je.. bitno je da dojis na zahtjev, pa ako sisa 10 min, a trazi opet za 15, daj ;)
Mama2 koju maramu imas..daj savjet bass danima mislim si uzet neku a nemam pojma nista o tome...pisi o svom iskustvu daj neku preporuku.😉
Ako sam koga zaboravila Cestitam novim mamama od srca...dobrodosle nove zimske bebice..
Cure,evo da vas malo i nas dvoje pozdravimo🤗🤗...
Cestitam novopecenima mamama!😍Lijepo je citati vasa iskustva s bebicama😊...one koje su jos 2 u 1 zelim svu srecu 🙏💕....
Mi evo papamo,rastemo i ritamo se🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕....iscekujemo iduci tj.pregled i anomaly scan😊...
Stigla nam jos jedna beba klokanica. Danas u 19:57 se rodio jos bezimeni 😅 dug 54cm i težak 3900g. Cilu noc i cili dan sam u bolnici od 6 jutros, a trudovi počeli oko 2 al preslabi pa sam morala na indukciju 😓 sad sam preiscrpljena, jedva do wc a dodem...
jedno pitanje... jel se vama dogodilo da niste mogle piškiti poslije poroda? Mene su vec dva put dizali al ne mogu jednostavno iako mi se piški... 🤨
Čestitam majana na bebolinu 😍😍😍
Meni je bio ujutro neki jako mladi i jako zgodni doktor a popodne mi je bila hotica.. puno sam cula o njoj da je ovakva onakva al mogu reci da je direktna i pravedna. Par puta su mi njene rijeci došle kao samar da me osvjeste i dobro mi je doslo...
bulbi vec si napola puta svoje sreće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji