Martina cestitam od srca! Dobrodošla Lana.❤ Zelim vam brz oporavak od poroda i puno mazenja.
Cure Bok svima , ja sam 6+5 ,zanima me kada ste culi bebine otkucaje , kako citam nekome u 6.tjednu a nekome i u 8 kuca srce . Zelim svima skolske trudnoce ,sve najbolje od srca
Sa tocno 6 tjedana, 2 dana prije toga moj ginekolog nije vidio nista na svom uzv-u pa sam isla na hitnu zbog krvarenja i ondje su se vidjeli otkucaji. Sretno. 🙂
I posteljica 3 stupanja pa sam se malo zabrinula al kaze moja doktorica dok god osjecam bebine pokrete ka i inace da nemam potrebe ta brigu.
Martina čestitam!
Čekalice još malo, sad će to svaki dan, mora! 😊 Sjetite se mene, na kraju je po porodu utvrđena starost točno 40 tjedana 😃 beba zna kad je vrijeme...
Mi doma od jučer, umorni smo i neispavani ali lijepo mi papa i dobro je sve 😊
Pozdrav svima!
Čestitke svim novim mamicama, jedva čekamo da se pridružimo 😊
Mi smo danas bili na pregledu, pa baš je poslalo u bolnicu na UZV i CTG. Posteljica je 3 stupanj zrelosti, plodne vode ima manje i malena je mirnija. Doktorici se učinilo da želudac ima nekakvu pregradu da bi u bolnici utvrdili da je samo zrak u crijevima ispod zeluca, i da je sve ok. Posteljica i plodna voda jesu pri kraju, a proroci su ok kao i CTG. Sad smo svaka 2 dana na kontroli u bolnici. odahnut ću tek kad rodim. 😒
Eto, sretno svima curama do kraja, a mamama dobre i mirne bebe 😊
Cure Bok svima , ja sam 6+5 ,zanima me kada ste culi bebine otkucaje , kako citam nekome u 6.tjednu a nekome i u 8 kuca srce . Zelim svima skolske trudnoce ,sve najbolje od srca
Sa tocno 6 tjedana, 2 dana prije toga moj ginekolog nije vidio nista na svom uzv-u pa sam isla na hitnu zbog krvarenja i ondje su se vidjeli otkucaji. Sretno. 🙂
Hvala Emily kod mene isto u prvoj trudnoci sa 6+3 sve se culo i vidjelo ali tada sam isla kod privatnika koji je među boljima u Zg ( bila sam u boljem financijskom stanju ) a sada idem u domu zdravlja (svarcova) pa ne vjerujem da su tak dobro opremljeni kao na primjer jedna privatna ordinacija .Sve u svemu nek je dragi Bog sa nama i sve ce biti kako treba biti ❤
Meni se vidilo u 7 tt al izgleda da je bila i par dana ranija trudnoca kad mi je sad termin prosa tako da se nekome i posli vidi 😉
A sad meni dok za posteljicu kaze da je jos uredna nije spominja zrelost niti sta pisa🤷🏻♀️
Pticice u sigurnim si tjednima tako da se i Antonela sad odluci sve ce bit ok, drzim 🤞da imas porod za pozelit a i svim ostalim cekalicama nadam se da ce nas krenit prirodno i brzo 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji