Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    02. Veljača 2019. 23:05

du1988

svjesna, ona je strasno halapljiva kad jede tako da joj je sigurno dosta i u 10 min, ali bude to nekad i vise. po noci recimo puno ljepse jede i ne bude zagrcavanja. jedva cekam da zarastem do kraja pa da mogu mijenjati polozaj dojenja da joj bude sporiji protok, sad dojim samo bocno u lezecem polozaju. Sto se sesirica tice, nismo jos uspjeli izbaciti jer se uvuku bradavice cim skinem, a ona ne moze uhvatiti bez njih. Za sad mi je vaznije da dobiva na kilazi. A upravo sav uz stidnu usnu je kod mene popustio, zato sporije i zarasta.. otidji na pregled ako ti je bilo sta sumnjivo

Jel izdojis prije podoja, mrvu samo da se ona ne zagrcava kada jede.. 

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    02. Veljača 2019. 23:06

Du, vidjet ces, jednog ce dana samo uhvatiti bez sesirica, ista mi je situacija bila, prvih dana je plakao on sebi, ja sebi, jer nije mogao uhvatiti. Onda sam uvela sesirice koji su, ma koliko da su zlo, ipak nas spasili da dobije na kilazi i zbog blage zutice koju je imao. Onda sam mu jednom tek tako ponudila golu dojku i samo ju je prihvatio bez problema. Budemo vidjeli dalje ☺️

du1988
    03. Veljača 2019. 01:38

mmama, uvijek probam stisnuti i izađe samo par kapi. Ona u pocetku navlaci i kad krene i ona osjeti mlijeko...show. Ali kazem, ne uvijek...po noci je druga prica, halapljivost ide ruku pod ruku kad se grci i kad bude nervozna. svjesna, super da ste se tako lijepo snasli, drzim ti fige da i savovi zacijele i onda cete jos ljepse uzivati 😊

_svjesna
    03. Veljača 2019. 11:08

Mame, kad ste presle na pampers velicinu 2? 
    Na kecu smo, ali mi se cine nekako malima, jedva mu stavim, da li ce mu 2 biti prevelik? Ima sigurno vise od 4,5kg. Mislim se da uzmemo vece.

Blaza26
    03. Veljača 2019. 16:06

Pozdrav cure drage.
    Evo da se javimo, 31.01. u 13:50 nam je stigla Mihaela, 3700 teska, i 55 cm duga.
    Ujutro je bila zakazana indukcija,medutim u 1 ponoci mene uhvate trudovi,lagani,ali svako 7-8 minuta. Tako cijelu noc do ujutro, bila sam 4 cm otvorena,do 11 sati sve jaci trudovi, i dalje 4 cm. Onda sam dobila nesto za omeksavanje grlica,i do 13 sati se potpuno otvorila.  Sreca nije dugo trajalo,jer trudovi su bili luđacki. I u 13:50 je stigla moja princeza.
    Puno sam i popucala,i zarezana, imam i unutarnjih i vanjskih savova preko 15. 
    Ali koliko god bolno bilo vrijedilo je svakog truda.
    Čestitam svim novim mamama i čekalicama da brzo prode sve do poroda,i sto laksi porod :*

mmama2
    03. Veljača 2019. 16:23

Blaza26

Pozdrav cure drage.
    Evo da se javimo, 31.01. u 13:50 nam je stigla Mihaela, 3700 teska, i 55 cm duga.
    Ujutro je bila zakazana indukcija,medutim u 1 ponoci mene uhvate trudovi,lagani,ali svako 7-8 minuta. Tako cijelu noc do ujutro, bila sam 4 cm otvorena,do 11 sati sve jaci trudovi, i dalje 4 cm. Onda sam dobila nesto za omeksavanje grlica,i do 13 sati se potpuno otvorila. Sreca nije dugo trajalo,jer trudovi su bili luđacki. I u 13:50 je stigla moja princeza.
    Puno sam i popucala,i zarezana, imam i unutarnjih i vanjskih savova preko 15.
    Ali koliko god bolno bilo vrijedilo je svakog truda.
    Čestitam svim novim mamama i čekalicama da brzo prode sve do poroda,i sto laksi porod :*

Cestitam na duguljici maloj❤❤ zao mi je da su te rezali i da si pucala :( 

AllieH
    03. Veljača 2019. 16:56

_svjesna

Mame, kad ste presle na pampers velicinu 2?
    Na kecu smo, ali mi se cine nekako malima, jedva mu stavim, da li ce mu 2 biti prevelik? Ima sigurno vise od 4,5kg. Mislim se da uzmemo vece.

Mi smo presli na dvojku kad smo imali cca 3.700g. Pampers Premium koristimo, on je 3-6kg tako da ako ste sad 4.5kg, svakako bi vam trebao biti ok. 

Cestitam od srca svim novim mamama, a preostalim cekalicama zelim da sve prodje sto je lakse i brze moguce 😊

Luka ❤

• 4mommy
    03. Veljača 2019. 21:19

I mi smo s oko 4 kg prešli na pampers 2.
    Blaza od ♥️ti čestitam, sad uživajte, vjerujem da kad je pogledaš i pomirišeš zaboraviš svu bol 😘

pepillu
    03. Veljača 2019. 23:52

Čestitam blaza 😍😍 i zelim ti brz oporavak 😘

Mamica2
    04. Veljača 2019. 03:06

Blaza cestitam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.