Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    05. Veljača 2019. 00:28

Nema mi draze nego kad nam se Bulbi javi❤️ Drago mi je da ste dobro. Javi nam se na tjednoj bazi.
    Mi smo u petak bili ma pregledu kod pedijatra. 5460g i 58 cm. Obavili i ultrazvuk kukova. Sve u najbolje redu.  Mazimo se,papamo puno i puni pelene redovito. Nekoliko puta na dan. Danas smo se prvi puta zajedno u kadu ubacili. Malo je rec da je uzivao i mlatario nogicama. U nocnoj smjeni imamo do dva budenja. 
    Cestitke novim mama ❤️

Ana89
    05. Veljača 2019. 00:30

Bulbi91

Cure,evo da vas malo i nas dvoje pozdravimo🤗🤗…
    Cestitam novopecenima mamama!😍Lijepo je citati vasa iskustva s bebicama😊…one koje su jos 2 u 1 zelim svu srecu 🙏💕….
    Mi evo papamo,rastemo i ritamo se🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕….iscekujemo iduci tj.pregled i anomaly scan😊…

Pa ti si na pola 😍😍😍 Još malo, još malo i dolazi mali 👼😊.
    Ja i Mikael ti želimo svu sreću svijeta. Da imaš idealan ostatak trudnoće i porod.
    Mikael već guguće neko vrijeme, a nekidan je počeo i dvoglasne gugute - gu, gi, ga. Igra se u baby gymu i pokazuje naznake intencionalnog ponašanja. Smije se stalno. Pojede i po litru mlijeka na dan.
    Nosimo se u ergobabyiju 😊😊
    Sutra u pedijatrice, pregled i bockica.
    Čestitam svim novim mamama😊😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Emily1801
    05. Veljača 2019. 00:56

Bulbi bas sam sretna da ste dobro! Zelim ti miran ostatak trudnoce. Javljaj nam kako ste. Uvijek mi je drago kad se javis. ❤❤

Emily1801
    05. Veljača 2019. 01:01

Pepillu cestitam od srca, a bezimenoj bebici zelim dobrodoslicu! ❤
    Ja nisam imala problem s mokrenjem, ali mozda bi ti bilo lakse pod tusem to obaviti cim budes malo bolje. Ne zvuci super higijenski, ali cula sam od vise zena da im je tako bilo najlakse.

Bulbi91
    05. Veljača 2019. 06:42

Cure moje hvala vam😍😍😍😍😍...i ja vas rado citam iz prikrajka i veselim se svakoj bebici koja stigne😊...
    Pepillu cestitam !!!😍

Blaza26
    05. Veljača 2019. 07:02

Majana i Pepilu čestitam,neka su živi i zdravi,a vama brz oporavak
    Pepilu meni sestra rekla da se pomokrim pod tusem,al ja nisam mogla prvi put. I iduci put sam ja opet pod tus i uspjela,i da ne kazem bar prva 3puta sam pod tusom,uzasavalo me sjest uopce. 
    Bulbi saljemo puse 

Maggie85
    05. Veljača 2019. 10:45

Dobro jutro mamama i čekalicama!
    Jučer sam pročitala 80+ stranica zaostataka... nisam se ni okrenula, a prošlo je već mjesec i pol od zadnjeg javljanja. Naš mali miš - Leo, ima 2 mjeseca i 20 dana. Vjerovala sam da brzo rastu, ali ne da baš tako brzo rastu. Neku robicu nije ni stigao nositi, a nešto je možda 2-3x nosio. Prije 2 tjedna je imao 6.2 kg i 58 cm.
    Drago mi je da imamo puno novih bebica i da se mame, usprkos početnim problemima, snalaze. 

du1988
    05. Veljača 2019. 10:49

pepillu, cestitam ti od srca! Dobro nam dosao, mali bezimeni! Nama je bila patronazna, Dora je na 3190 grama, iz bolnice smo izasle s 2790. Patronazna kaze da se slobodno opustim i pustim ju da duze odspava. Rekla sam joj da po noci duze spava, tesko se razbudi i ne zeli sisati, samo se raspali ako forsiram. a skuzila sam da po danu vise nasisava, tako da ocito zeli duze odrapiti po noci. Pupak nam je suh tako da cemo ju veceras okupati ♥️

du1988
    05. Veljača 2019. 10:50

bulbi, eto vas na pola puta, saljemo vam puno pusa i nek ti ostatak proleti u sretnom iscekivanju! ❤️❤️❤️🌟

Bulbi91
    05. Veljača 2019. 12:57

Cure da vas pitam ,ipak ste vi iskusnije😀...
    Jeste isle na tecaj za trudnice ?I kad je to najbolje obavit ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.