Pozdrav svima, malo upadam nepozvana jer cu tek bit ljetna mama, ali samo bi pitala vas iskusne nesto vezano za kolica ako mi neka moze pomoc. Dali neka ima bebetto Luca ili Holand kolica? Moje pitanje je dal vam je ikako prakticna ta torba doljnja umjesto kosare?
Izgleda mi to bas bezveze napravljeno pa se bojim da ne pozalim, a Luca mi se najvise svidjaju. Ili da idem na neka meni manje ljepsa ali da imaju kosaru dole.. Hvala unaprijed :)
Evo i nas da se javimo sa 3.plodne 💆🏻♀️
Pepillu ako te sta tjesi ni moja se ne da vanka 😒
Ja cu poludit vise od ove voznje u st i nazad svaki put u nadi da se nesto pokrenilo a ono nista 😶odustajem od iscekivanja i pokusavam rjesit sama sa sobom da mi je vise sasvim svejedno, glavno da je sa bebicom sve ok pa kad bude bit ce... Iako mi okolina u tome bas i ne pomaze, dotukli su me psihicki...
Jel ti dok sta spominja indukciju?moj kaze da cemo ako do pon nista ne bude razgovarat o tome... Ne znam koliko dugo u st pustaju nakon termina...
Joj Majana bas mi je žao sto te maltretiraju. Znam kako ti je, svaki dan sto poruka sa istim pitanjem. Ne razumijem cemu ta potreba, nije da imaju nesto od toga rodila ti sada ili za tjedan dana.
Ja sam pod zadnje prestala odgovarati na poruke, nije jednostavno vise bilo smisla. Onda bi zvali decka da ga pitaju jesam li u radaoni kad ne odgovaram na poruke. Proci ce. Kad rodis svi ce te ispitivati dojis li i kako ti ide i zasto ne ako ne dojis. Ljudima je doskrecija stran pojam. Mene su pred kraj neki pitali koliko sam otvorena. 🙄
Pepillu drzi se, sve se to promjeni jako brzo. Druzite se s muzevima ako ikako smijete i mozete. 😂
Jutros u 8:10 nam je stigla Lana, 3020g teška, a 49 cm dugačka 😍😍😍
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Majana, tocno je i meni tako. Za poludit, svi svaki dan zovu, imali sto novo, pa ljudi javila bi da ima 😭 a ja nervozna cila. Vise mi je pun kufer gledanje plodne vode i cackanja doli.. Ja isto pokušavam se skulirati jer ipak najbitnije da je s bebom sve dobro.
Kakva je kod tebe situacija?
A za inducirani porod sam danas pitala svoju doktoricu kaze da nema potrebe do 42 tjedna. Al sutra idem u bolnicu na ctg posto je subota pa cu njih pitati.
Hvala Emily na podsrci, nema sta nisam probala setnje skale druzenje s muzem i nista😅ocito je ovulacija bila kasnije jer mi inace ciklusi nisu nikad duzi od 28 dana, prvo san rodila dan posli drugo dan prije termina pa se sad svi cude a njoj bice ova juzina ne pase 😂jedva se cekam pridruzit vama koje se vec mazite sa svojim bebicama, uh onaj miris bebe..uzivajte ❤️
Martina, čestitam ti od srca na malenoj 😍😍
Emily, grozna kako neki ljudi zabadaju nos🙄 pokušala sam se druzit s mužem jucer, bilo je koma, jer se nisam mogla opustiti nikako 😂😂
Martina cestitke od ❤️
Pepillu otvorena sam jedva prst kaze dok taman da moze pogledat vodu koja je mlijecna protoci su uredni plodne vode ima dovoljno i on kaze da po svemu ispada da nije prenesena trudnoca jos, kako je kod tebe?
Martina cestitam od srca...pozdrav svim novim mamicama i sretno cekalicama i da se sto orije nesto pokrene...pozdrav za sve od mene i Bruna...
url=https://lilypie.com]
Cure Bok svima , ja sam 6+5 ,zanima me kada ste culi bebine otkucaje , kako citam nekome u 6.tjednu a nekome i u 8 kuca srce . Zelim svima skolske trudnoce ,sve najbolje od srca
Sortiraj odgovore
Najstariji