Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 4mommy
    22. Siječanj 2019. 09:48

Mamice sretno ti danas 
    Ptičice moždaa i bolje da je tako, prirodno je ipak prirodno, nekako ne sumnjam da ćete uspjeti
    Nama su isto u rodilištu rekli široko do prve kontrole, pa stavljamo one na čičak, iako ni meni to ne izgleda da ima nekog učinka ali obzirom da je zima ne smeta.

Mamica2
    22. Siječanj 2019. 10:10

4200 i 54 cm, sve ok proslo

Majana
    22. Siječanj 2019. 10:26

Mamica2

Cestitke na velikoj bebici i sto brzi oporavak 😘👶❤️

MareiKate
    22. Siječanj 2019. 10:48

Mamica2

Čestitke i brz oporavak! 🤗 Prava bebica bome za 38i tjedan! 🥰

• 4mommy
    22. Siječanj 2019. 11:13

Mamica2

Čestitam 😍

pepillu
    22. Siječanj 2019. 11:38

Fala cure na savjetima i mišljenjima, vidit cu na kraju krajeva sto cu al mislim da cu povijati cisto da bude stabilnija kad dođu ljudi u posjetu i budu je tili nosit 🙄
    Mamica, čestitam ti od srca na velikoj bebici 😄😍

zadranka86
    22. Siječanj 2019. 12:17

Mamica 2 cestitam na velikom paketicu od srca...cestitam svim novim mamicama ako sam nekog preskocila jer nemam vremena ici u nazad sa postovima zato od srca cesttam svima ako sam koga preskocila...sretno mamice i sretno nasim cekalicama..DU tebe pratim bass oce Dora skoro??

url=https://lilypie.com]

du1988
    22. Siječanj 2019. 12:29

mamica2, cestitam, super da je dobro proslo! Ja sam prala navlaku s ljuljacke i madrac iz kolica, a i gnijezdo na 40 stupnjeva, nikakvih problema nije bilo. E sad.. ja bila jutros na ctg-u i pregledu, nije bio moj doktor nego neki od malo rijeci koji je samo rekao da je sve ok, al nek se ja vratim jos jednom oko 17-18h, po potrebi ranije. Na nalazu pise da je ctg uredan, nema kontrakcija (a ima nekih skokova, pogotovo na kraju) i plodna voda je mlijecna. Mozda zato...javim se s vijestima. Imam lagane menga bolove, mozda se pokrenulo

url=https://lilypie.com]

pepillu
    22. Siječanj 2019. 12:53

Ajde DU nadam se da se pokrenulo, mada ja vec danima imam manga bolove al ctg ne bilježi trudove 😅 
    Jel piješ čaj od lista maline? 

pepillu
    22. Siječanj 2019. 12:54

Ja sam isto oprala sve sto sam mogla oprati od te opreme al sve na 30 vise manje.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.