Vecer mame i cekalice
Seni cestitke 😘🤗
Miranda i 4mommy svaka cast na snalazenju sa bebicama i ostalom druzinom 💪😉
Sve mame uzivajte sa svojim bebacima, tako brzo odrastu 👶❤️😔
Ja danas na pregledu i dalje zatvorena 😶narucena u ponediljak za plodnu vodu samo neznam ako se ne otvorim nece mi ni gledat nadam se da necemo ni docekat taj pregled, i da meni se drob objesia i ona je glavom nisko vec ima 3 tj al nista... 🤷🏻♀️
Drzim 🤞da sve docekamo svoja zlata sta prije ❤️
Cestitam na novim bebicama svim mamama
Drago mi je da su se stare curke javile i da sve super napreduje s bebicama
Ja u bolnici od veceras, ujutro dogovoreni carski
Mamica2 sretno sutra! 💪
Hvalaaaaa!!!
Kod mene je vidio jer sam otvorena, bas sam sad gledala, kazu da je dovoljno biti pola cm otvoren. Sad ce to ici svaki drugi dan izgleda, bas cu vidjeti sutra hoce li opet provjeravati. Ajde drzim fige da rodis prije termina 😁
Ma ja sam se sad nekako pomirila s tim da kad dođe dođe, umirila sam malo to nestrpljenje, nek se ona buca unutra kolko želi 🤗 shvatila sam da me najviše poremetilo to što mi je dr pomaknuo taj termin pa sam sad kao 40+1 pa mi je odmah u glavi druga slika. Ali odlučila sam se ja držati originalne računice i strpljivo čekam. Još da me ne rastura zdjelica da mogu više hodat okolo, bilo bi mi skroz svejedno kad će doći, ovako mi ipak sporo prolaze dani jer što god radim ne mogu dugo, i ako odem negdje prošetati, to izgleda kao da sam iz cirkusa izašla koliko se gegam 😂
Sretno sutra!
Ja sam stvarno super i mogla bi jos tjednima biti trudna, nista me ne smeta, ima vec par tjedana prosli bolovi u kukovima, ma milina.....
Mmama2 😂😂😂 kraljice, ma da sto muž mora znati da si ti ka nova. Ima dana kad ces ti morati pa uživaj dok mozes 😄 lipo za cuti da vam je tako divno. 😍
Mamica, sretno sutra i javi se kad dodes sebi 😊
Sto se tice obješenog droba, ja se danima vec gledam u ogledalo i pokušavam skuzit jel se spustio ili ne, pa uspoređujem slike i tješim se da je al mislim da zapravo nije 🤣
I jedno pitanje za sve... dali koristite ili ste koristili ili ce te koristiti široko povijanje? I koliko dugo ako da?
Cestitam na novim bebicama svim mamama
Drago mi je da su se stare curke javile i da sve super napreduje s bebicama
Ja u bolnici od veceras, ujutro dogovoreni carski
Sretno😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
mamica, sretno sutra! Ti si bar izbjegla agoniju iscekivanja 😊 pepillu, ja cu cuti sto ce mi u bolnici reci za siroko povijanje. Neki kazu do prvog pregleda kod pedijatra, a neki kazu da ne treba dok ne obave prvi pregled kukova.
url=https://lilypie.com]
Mmama2 😂😂😂 kraljice, ma da sto muž mora znati da si ti ka nova. Ima dana kad ces ti morati pa uživaj dok mozes 😄 lipo za cuti da vam je tako divno. 😍
Mamica, sretno sutra i javi se kad dodes sebi 😊
Sto se tice obješenog droba, ja se danima vec gledam u ogledalo i pokušavam skuzit jel se spustio ili ne, pa uspoređujem slike i tješim se da je al mislim da zapravo nije 🤣
Tako sam ja prvo prije tjedan dana umišljala da je ali nije. Sad je baš vidno, i muž je primijetio, a ja i bez gledanja u ogledalo vidim po tome što si ne vidim pupak više 😅
Mamica blago ti se 😁 ja sam jutros otišla na kavu i nabacila malo dužu šetnju, i nakon toga više nisam smjela sjesti od bolova nego samo horizontala ostatak dana. Isto mi je kad odem na pregled, od sjedenja u čekaonici i raznih poza ležanja na tim pregledima i ctg-u mogu se samo zaputiti doma i u krevet. I to samo krevet, kauč u boravku mi je također problem 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji