Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    21. Siječanj 2019. 21:36

pepillu

I jedno pitanje za sve… dali koristite ili ste koristili ili ce te koristiti široko povijanje? I koliko dugo ako da?

Ne koristimo, po meni nema smisla, ako nesto ne stima sa kukovima nece pelena to popravit.. remencici, ab gacice, vjezbice da, ali pelena bojim se nista :/ 

url=https://lilypie.com]

Sunflower! 🌻
    21. Siječanj 2019. 22:20

Pozdrav curke i od nas! 🙋🏼‍♀️
    Vidim da je ovdje iscekivanje na vrhuncu pa samo da vam svima pozelim jos jednom sto brze i lakse porode 🥰 
    Novim mamama cestitke 😍
    A mamama s blizancima fakat kapa dolje, pogotovo ako jos imate i starije dijete/djecu! Svaka vam cast, ja ovak sa dvoje od 2 i pol god razlike nekad mislim da vise ne mogu izdrzat, a kamoli da su dva takva malisana u igri 🙈🙈

• 4mommy
    21. Siječanj 2019. 23:46

Mateja kad vratim film unatrag najviše sam to puta pomislila s prvom curom. Valjda jer mi je sve bilo novo i jer se trebalo odreći sebe. S drugom je već bilo lakše a sad s četiri je realno užasno teško samo šta ja to više ne percipiram tako, nego ono duboko udahni i ajmo preživit dan. Ne moram naglašavati da sam drastično smanjila kriterije 😂🎉

Ptičica
    22. Siječanj 2019. 03:06

Neslaganje pred kraj uzima maha 😅
    Miranda baš mi je drago pročitati tvoj post! Sama kući s blizancima i B., pa svaka ti čast! Čovječe, ne vjerujem da već imaju 2 mjeseca. 2 mjeseca!! Pa gdje vrijeme ode.. 😅 
    4mommy a ti s četvero. Ma kapu vam skidam. I naklon do poda.
    Mamica2 sretno ujutro! 
    Du mi vjerujemo u akrobatkinju, da će ona spakirat kofercice kroz ....2 dana! 😉
    Novim mamama- čestitke!!
    Mi smo okej. Čekamo. S obzirom da nam neurokirurg u St nije htio napisati carski rez jer je operacija trebala biti u Zg i on smatra da za carski ima vremena bude li me jako zabolilo i/ili ukocilo, odlučila sam pokusati prirodno 🤷‍♀️ Muz ide sa mnom na porod, i nek nam Bog bude u pomoci 😅 tjesim se da mi nije prvo pa da će ići lakše. Samo se tjesim 🙈 

Mamica2
    22. Siječanj 2019. 06:47

du1988

mamica, sretno sutra! Ti si bar izbjegla agoniju iscekivanja 😊 pepillu, ja cu cuti sto ce mi u bolnici reci za siroko povijanje. Neki kazu do prvog pregleda kod pedijatra, a neki kazu da ne treba dok ne obave prvi pregled kukova.

Je, je, to je puno lakse. Kad se sjetim prvi put prenjela 8 dana i luda vise od cekanja.
    Nocas sam se probudila u 2:30 da ne zakasnim carski iako sam u bolnici
    Dobila sam klizmu, tocno milina kad se sjetim koliko sam se mucila s odlascima na wc zadnjih mjeseci

busybee
    22. Siječanj 2019. 08:13

Mamice, sretno danas :))

Cure, jeste li vi dezinficirale stvari za bebace ili prale?
    Nekako mi je zao u masinu bacati novu navlaku za babybjorn, ne znam sto bih s baby gymom.
    Kolica i as su stari pa sam ih mirne duse rastavila i ubacila u masinu

MareiKate
    22. Siječanj 2019. 09:12

Busybee ja sam ti sve prala, pa makar na ruke. Čak i neki ruksak za bebine stvari koji se ne preporučuje prati sam na ruke dobro oprala...
    A babybjorn navlake su perive, zar ne? Ne bi im smjelo biti ništa na 30... 

Majana
    22. Siječanj 2019. 09:27

pepillu

I jedno pitanje za sve… dali koristite ili ste koristili ili ce te koristiti široko povijanje? I koliko dugo ako da?

Ja sam oboje povijala do prvog pregleda kukova,kad sam rodila prvo to se preporucalo svima sad vise ne odluka je na tebi osim ako ti u rodilistu ne preporuce, ali ja cu i sad nju povijat, odmoc ne moze, ionako je zima a i muz je u panici kako ce on nju nosit tako malu i njeznu pa eto zbog toga al sad da bas pomaze ako ima neki problem s kukicima mislim da ne

Majana
    22. Siječanj 2019. 09:34

busybee

Mamice, sretno danas :))

Cure, jeste li vi dezinficirale stvari za bebace ili prale?
    Nekako mi je zao u masinu bacati novu navlaku za babybjorn, ne znam sto bih s baby gymom.
    Kolica i as su stari pa sam ih mirne duse rastavila i ubacila u masinu

Da i ja sam prala te navlake i baby gym sve na 30 

busybee
    22. Siječanj 2019. 09:38

Hvala cure na savjetu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.