Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    21. Siječanj 2019. 18:56

4mommy

Miranda drago mi je šta si se javila, baš sam pitala kako se snalazite. Mi smo zasada dobro, muž mi je kući do kraja mjeseca pa je lakše, nisam još ostala s njih četri cijeli dan. Sigurno neće biti lako. U subotu su napunile mjesec dana, dobile su svaka po kilo, sad imaju skoro 4 kg, tako da sam baš sritna i zadovoljna obzirom da sam iskreno sumnjala u svoje dojenje kad su dvi bebe u pitanju. Ugl ih hranim odvojeno ako je baš kolaps onda na jastuku za dojenje istovremeno.

Svaka čast vama mamama sa blizancima, treba to i stići ☺️☺️ Lijepo za napredak🤗

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    21. Siječanj 2019. 19:14

I mi se javljamo malo, bebo je danas 11 dana,  ugl spava 20 sati cca na dan, pola kile je u plusu tako da dojenje funkcionira😂😂 noc spava sa budenjem ko vurica, svaku noc u 3, presvucemo se i spavamo dalje do 8,9 kako koji dan.. nekaj malo ga zeza pupak koji je u petak pao, ali jos ga curka, pa cistimo i saniramo al i to bude za koji dan proslo.. muz je do 30tog doma isto i sve radi makar sam ja kao da nisam rodila, al to on ne mora znat, pa neka radi😂😂😂 skroz je preuzeo decke i kucu ja ko kraljica🎉🎉  ugl jako, jako, jako uzivamo svi kaj nije tesko kada imas ovako dobru bebu❤  svim cekalicama, drzite se, jos malo i sve beba su tu.. novim mamama koje sam preskocila cestitke od srca

du1988
    21. Siječanj 2019. 19:20

seni, cestitam! 🎉❤️  miranda, 4mommy, bas mi je drago da ste se javili i da sve funkcionira! Cesto se vas se sjetim i saljem vam puse! Kod mene je sinoc soralo i bila sam sigurna da ce se nesto pokrenuti, a na kraju se pred jutro smirilo. Treba se jos strpiti...Danas sam opalila valjda trecu generalku u zadnjih deset dana i stvarno mi ponestaje povrsina ta ciscenje 😂 ujutro sam opet na ctg-u pa cemo vidjeti kakva je situacija. Jucer sam bila tijesno za prst prohodna, plodna voda lagano mliječna. Sutra se nadam napretku 🤞

MareiKate
    21. Siječanj 2019. 19:55

du1988

seni, cestitam! 🎉❤️ miranda, 4mommy, bas mi je drago da ste se javili i da sve funkcionira! Cesto se vas se sjetim i saljem vam puse! Kod mene je sinoc soralo i bila sam sigurna da ce se nesto pokrenuti, a na kraju se pred jutro smirilo. Treba se jos strpiti…Danas sam opalila valjda trecu generalku u zadnjih deset dana i stvarno mi ponestaje povrsina ta ciscenje 😂 ujutro sam opet na ctg-u pa cemo vidjeti kakva je situacija. Jucer sam bila tijesno za prst prohodna, plodna voda lagano mliječna. Sutra se nadam napretku 🤞

Lijepo je čitati kad mame uživaju sa svojim bebicama, drago mi je da vam je lijepo... A twins mame, svaka čast 💪
    Du, baš sam malo iz dosade danas čitala malo druge forume i pročitala na par mjesta gdje žene pišu da nisu otvorene i da im je plodna voda mliječna. Kako doktor to vidi ako nisi otvorena? Mislim, vidim ti si tijesno za prst, to je dovoljno da pregledaju plodnu?

du1988
    21. Siječanj 2019. 19:56

MareiKate

du1988

seni, cestitam! 🎉❤️ miranda, 4mommy, bas mi je drago da ste se javili i da sve funkcionira! Cesto se vas se sjetim i saljem vam puse! Kod mene je sinoc soralo i bila sam sigurna da ce se nesto pokrenuti, a na kraju se pred jutro smirilo. Treba se jos strpiti…Danas sam opalila valjda trecu generalku u zadnjih deset dana i stvarno mi ponestaje povrsina ta ciscenje 😂 ujutro sam opet na ctg-u pa cemo vidjeti kakva je situacija. Jucer sam bila tijesno za prst prohodna, plodna voda lagano mliječna. Sutra se nadam napretku 🤞

Lijepo je čitati kad mame uživaju sa svojim bebicama, drago mi je da vam je lijepo… A twins mame, svaka čast 💪
    Du, baš sam malo iz dosade danas čitala malo druge forume i pročitala na par mjesta gdje žene pišu da nisu otvorene i da im je plodna voda mliječna. Kako doktor to vidi ako nisi otvorena? Mislim, vidim ti si tijesno za prst, to je dovoljno da pregledaju plodnu?

pa nemam pojma, ja sam shvatila da se taj pregled moze obaviti tek kad si bar za prst otvoren 🤔 kako si ti? ima li novosti?

MareiKate
    21. Siječanj 2019. 20:03

du1988

MareiKate

du1988

Lijepo je čitati kad mame uživaju sa svojim bebicama, drago mi je da vam je lijepo… A twins mame, svaka čast 💪

pa nemam pojma, ja sam shvatila da se taj pregled moze obaviti tek kad si bar za prst otvoren 🤔 kako si ti? ima li novosti?

Pa da, zato pitam kako su tebi vidjeli da je lagano mliječna... 
    Kod mene ništa, osim što se prekjučer vidno objesio trbuh pa se nadam da ću preksutra na kontroli ako ništa drugo barem čuti da je beba jako nisko 😅

du1988
    21. Siječanj 2019. 20:16

Kod mene je vidio jer sam otvorena, bas sam sad gledala, kazu da je dovoljno biti pola cm otvoren.  Sad ce to ici svaki drugi dan izgleda, bas cu vidjeti sutra hoce li opet provjeravati. Ajde drzim fige da rodis prije termina 😁

Mamica2
    21. Siječanj 2019. 20:21

Cestitam na novim bebicama svim mamama
    Drago mi je da su se stare curke javile i da sve super napreduje s bebicama
    Ja u bolnici od veceras, ujutro dogovoreni carski

MareiKate
    21. Siječanj 2019. 20:28

du1988

Kod mene je vidio jer sam otvorena, bas sam sad gledala, kazu da je dovoljno biti pola cm otvoren. Sad ce to ici svaki drugi dan izgleda, bas cu vidjeti sutra hoce li opet provjeravati. Ajde drzim fige da rodis prije termina 😁

Ma ja sam se sad nekako pomirila s tim da kad dođe dođe, umirila sam malo to nestrpljenje, nek se ona buca unutra kolko želi 🤗 shvatila sam da me najviše poremetilo to što mi je dr pomaknuo taj termin pa sam sad kao 40+1 pa mi je odmah u glavi druga slika. Ali odlučila sam se ja držati originalne računice i strpljivo čekam. Još da me ne rastura zdjelica da mogu više hodat okolo, bilo bi mi skroz svejedno kad će doći, ovako mi ipak sporo prolaze dani jer što god radim ne mogu dugo, i ako odem negdje prošetati, to izgleda kao da sam iz cirkusa izašla koliko se gegam 😂
    Sretno sutra! 

MareiKate
    21. Siječanj 2019. 20:30

Mamica2

Cestitam na novim bebicama svim mamama
    Drago mi je da su se stare curke javile i da sve super napreduje s bebicama
    Ja u bolnici od veceras, ujutro dogovoreni carski

Mamica2 sretno sutra! 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.