Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    20. Siječanj 2019. 14:30

Cestitam Klikerice🎉🎉💙💙💙

url=https://lilypie.com]

Majana
    20. Siječanj 2019. 14:40

Klikerice cestitke 😘
    Super za brzi i lagani porod, psihicka spremnost je pola odradenog posla 💪😉☺️ a sad uzivajte u bebici ❤️

Majana
    20. Siječanj 2019. 14:45

Ajme ja sam vec toliko nervozna da je upoznam, navecer kad legnem me pocne sve nesto boluckat pa se ponadam sad cu lipo zaspat a probudit ce me trudovi😂al ujutro ko da nista nije bilo😒
    Ujutro mi pregled nadam se nekakvom pomaku... 

pepillu
    20. Siječanj 2019. 15:47

Klikerice, čestitam od srca. Porod za poželjeti. ❤️ Kad stignes, javi nam detalje ☺️
    Du, nadajmo se da do veceras Dora izlazi onda 😅
    Svima nama nestrpljivima zelim sto prije porode 😊

zadranka86
    20. Siječanj 2019. 16:28

Klikericeee cestitam ti od srca na tvom malom klikeru….i bass je lipo procitat da si imala tako lip i lagan porod..svaka cast zeno i sretno vam..

url=https://lilypie.com]

• Senii
    20. Siječanj 2019. 19:14

Javljam samo da je i moja mrvica stigla,rodila se 12.01.iako je termin bio 30.1.
    Na ctg su se pokazali trudovi,koje ja nisam osjecala,nakon dva gela,busenja vodenjaka i dripa trudovi sibaju bolova nema..
    Na kraju zavrsila na carskom rezu,sad se oporavljamo i navikavamo jedna na drugu i na sisanje☺
    Sretno svima na pregledima😘😘

Emily1801
    20. Siječanj 2019. 20:33

Senii cestitam!!
    Sretno vam u prvim danima zivota.

Bulbi91
    20. Siječanj 2019. 20:48

Klikerice i Senii cestitam na zivim i zdravim bebicama!!!😘😘💕💕

• 4mommy
    20. Siječanj 2019. 22:58

Klikerice i Seni od ♥️ čestitam 😘

• Senii
    20. Siječanj 2019. 23:35

Hvala Vam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.