Joj cekalice drage uopce vam ne zavidim🙈🙈 iskreno evo tj dana od poroda osjecam kao da sam bila trudna prije 150godina i mogla bi ooet😱😱 uzivajte dok je baba samo vasa❤❤ posebno je to razdoblje, a jednom kada dode na ovaj svijet vrijeme krece jurit ko ludo, doslovno kao da dan ima 4 sata, ne 24.. vec znam da se okrenut necu oko sebe, slavit cemo prvi rockas :/ tako da uzivajte, stvarno uzivajte jos malo u ovom najposebnijem razdoblju u zivotu, makar znam kako ste nestrpljive😂
Ti sad odma na četvrto 😂
Jooj da znas kako ti zavidim sto nisi ni sivana ni nista, mogu misliti da je to ka da nisi ni rodila. 😊
Ja iskreno vise ne mogu u trudnoći uživati jer mi je postalo preteško nosit ovog malog praščića, imam osjećaj ka da ima 5 kg i samo me zanosi 😂
Joj cekalice drage uopce vam ne zavidim🙈🙈 iskreno evo tj dana od poroda osjecam kao da sam bila trudna prije 150godina i mogla bi ooet😱😱 uzivajte dok je baba samo vasa❤❤ posebno je to razdoblje, a jednom kada dode na ovaj svijet vrijeme krece jurit ko ludo, doslovno kao da dan ima 4 sata, ne 24.. vec znam da se okrenut necu oko sebe, slavit cemo prvi rockas :/ tako da uzivajte, stvarno uzivajte jos malo u ovom najposebnijem razdoblju u zivotu, makar znam kako ste nestrpljive😂
Ti sad odma na četvrto 😂
Jooj da znas kako ti zavidim sto nisi ni sivana ni nista, mogu misliti da je to ka da nisi ni rodila. 😊
Ja iskreno vise ne mogu u trudnoći uživati jer mi je postalo preteško nosit ovog malog praščića, imam osjećaj ka da ima 5 kg i samo me zanosi 😂
Tak sam i ja, samo sam se zalit pocela vec zadnje dane, ono nemrem vise, dosta mi je, on prehiper nabijao stalno, pisanja, zatezanja🙄🙄 pa i sama nestrpljivost ona da ga vise vidim😍😍😍😍😍😍 al sada mi je kamen na plucima jer je 7 dana prosao vec, ma kakooo, mjenja se jako iz dana u dan, samo se deblja ko prase i to vrijeme kada su tako mali tako proleti😩😩
url=https://lilypie.com]
pepillu, bas sam pitala ta indukciju jer imam feeling da ce ova moja kampirati do tada…bas sam stalno u pokretu i jucer sam se malo razocarala kad sam cula da sam i dalke zatvorena. Ali eto…nek je sve u redu, docekat cemo ju vec 😊
Slusajj ja san u petak bila na kont zatvorena full u pon pukla plodna i dosla 4prsta otvorena..na stranu to da dalje nije islo dalje ta 4prsta ali ti hocu rec to zatvorena nista ne znaci…ono moze krenit za pola sata ne moj da te to bedira…
joj rijeci ti se pozlatile 😊😊 kako je beba? Je li ti prestalo nadolaziti mlijeko?
Mare joj super je dr. A.
Ja sam preodusevljena!
Ona mi je rekla da dodem u radaonu pa su me zato tamo pogledali. Ma joj jos ces ti prije mene, ova moja je tvrdoglava na mene. 😂
A o porukama svaki dan necu, ako pocnem nazivcirat cu se. Ne razumijem kako nekim ljudima nije glupo svaki dan me pitati isto, onda kad im ne odgovorim zovu mm-a da provjere jesam li u radaoni pa se zato ne javljam. 🙄
Mmama2, ajmeee znam, vrijeme leti a tebi pogotovo sa njih troje 😍😍😍 btw posto si iskusna sa pisulincina kako to sve ide sa higijenom? Znam da je tema vec bila ali nisam zapamtila. 😅
Zanima me prvenstveno jel triba tu kožicu njima navlaciti i ako da, kada i kako i molim detaljan opis jer stvarno ne znam nista oko toga, i sori sto gnjavim 😊
Evo da javim i ovdje.
U 4:52 stigla nam je Mirna, 3710 teska i 49 cm duga.
Porod je bio stvarno brz i bolan jer su kontrakcije bile jako ceste i nisam se stigla odmoriti izmedu, a nisam spavala od prosle noci.
Oko 00:30 su poceli bolovi, taman kad si u onoj fazi da tones u san. Bila sam uvjerena da su lazne kontrakcije i da idem bezveze u rodiliste, ali me dosta boljelo pa sam ipak otisla. I dobro da jesam jer bila sam 7 cm otvorena. Klizmu sam odradila do pola kada mi je puknuo vodenjak i istina je - tocno se cuje onaj zvuk pucanja. Odmah nakon toga pocinju jaci trudovi od kojih sam i povratila i odlazim u boks.
Decko je bio s nama cijelo vrijeme i puno mi je to znacilo.
Nisam stigla dobiti nista protiv bolova. Ponudili su mi Dolantin, ali sam ga odbila. Malo sam popucala gore iznutra kako je rucica prolazila pa je malo zapela, ali dobro je proci ce i to.
Probali smo cickati, ide to njoj i kuzi sto i kako, ali je povukla samo par puta jer je i ona umorna pa sam je pustila da spava.
Evo da javim i ovdje.
Porod je bio stvarno brz i bolan jer su kontrakcije bile jako ceste i nisam se stigla odmoriti izmedu, a nisam spavala od prosle noci.
Oko 00:30 su poceli bolovi, taman kad si u onoj fazi da tones u san. Bila sam uvjerena da su lazne kontrakcije i da idem bezveze u rodiliste, ali me dosta boljelo pa sam ipak otisla. I dobro da jesam jer bila sam 7 cm otvorena. Klizmu sam odradila do pola kada mi je puknuo vodenjak i istina je - tocno se cuje onaj zvuk pucanja. Odmah nakon toga pocinju jaci trudovi od kojih sam i povratila i odlazim u boks.
Nisam stigla dobiti nista protiv bolova. Ponudili su mi Dolantin, ali sam ga odbila. Malo sam popucala gore iznutra kako je rucica prolazila pa je malo zapela, ali dobro je proci ce i to.
Probali smo cickati, ide to njoj i kuzi sto i kako, ali je povukla samo par puta jer je i ona umorna pa sam je pustila da spava.
Emily to je super brzo za prvorotku, od ♥️ ti čestitam, sad uživaj u toj najposebnijoj ljubavi 😘
Emily čestitam!!! Ček, pa je to ipak došla na tvoj roćkas? 🥰 Drago mi je da je sve tako brzo prošlo! Mazite se i uživajte i ako nisam pobrkala dane, sretan ročkas!! 😘😘🤗
Emily cestitam od srca na prinovi....sad uzivaj u svojoj bebici...cureeee hvala na savjetima za grcice..virujte zaboravila san spomenut udem ode i znam da sam tila jos nesto ali jednostavno mi izvitri sve iz glave...tako da ne moj te mi uzet to jer san postala i zaboravna jakooo....ali muku mucimo s tim i to je uzas kad uhvati...ugl idu navecer i u isto vrime..ali se nadam da ce i to brzo proc....eto pozz za sve cure
..
Evo da javim i ovdje.
Cestitam, bravo🎉🎉 odradili ste to majstorski❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji