Zadranka i Svjesna hvala na odgovorima😘
Ma nemam pojma, valjda od silnog iscekivanja svasta se mota po glavi🙄Bice kako je najbolje. Inace sam ok, bolove nemam osim ovih pripremnih kontrakcija, grlic postojan, otvoren 1 prst😘
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Du, znaci ovde ko nas je 41+3 inducirana? Hmm dobro znati...
Ja evo zadnja dva dana u nekim bolovima konstantno, al ne dam se jos, jucer cili dan u nekim diru, racunam da cu lakse roditi, bar tako kazu 😄
Noćas opet neke bolove iz leđa pa krene pa stane pa ne znam bili isla u bolnicu ili ne, tako da ne kraju nisam 😂
A ja sad imam osjećaj da mi se beba okrenula glavom prema gore, imam žgaravicu i s desna ili lijeva kuglicu mogu napipati a ne virujem da je to guza. 🤷🏻♀️
Kome se prvoj pokrene nesto nek odma javlja!!
Inace jeste svi dobro, mame, cekalice? 🤗🤗
Du, znaci ovde ko nas je 41+3 inducirana? Hmm dobro znati…
Ja evo zadnja dva dana u nekim bolovima konstantno, al ne dam se jos, jucer cili dan u nekim diru, racunam da cu lakse roditi, bar tako kazu 😄
Noćas opet neke bolove iz leđa pa krene pa stane pa ne znam bili isla u bolnicu ili ne, tako da ne kraju nisam 😂
A ja sad imam osjećaj da mi se beba okrenula glavom prema gore, imam žgaravicu i s desna ili lijeva kuglicu mogu napipati a ne virujem da je to guza. 🤷🏻♀️
Inace jeste svi dobro, mame, cekalice? 🤗🤗
Pepillu, ja sam neki dan isto zabrijala da se okrenula kako ne treba, ali nakon duljeg proučavanja sam skužila da ipak nije, jednostavno je već velika i izbacila je guzu na desno od pupka a nogama mlatarala jako lijevo od pupka 😄 na prvu mi je to izgledalo da je opet legla bočno ali nije, samo ima duge noge, ko mama 😂
Du, znaci ovde ko nas je 41+3 inducirana? Hmm dobro znati…
Inace jeste svi dobro, mame, cekalice? 🤗🤗Pepillu, ja sam neki dan isto zabrijala da se okrenula kako ne treba, ali nakon duljeg proučavanja sam skužila da ipak nije, jednostavno je već velika i izbacila je guzu na desno od pupka a nogama mlatarala jako lijevo od pupka 😄 na prvu mi je to izgledalo da je opet legla bočno ali nije, samo ima duge noge, ko mama 😂
Meni isto tako desno ispod rebara valjda guza a lijevo valjda noge 😅 i po mjehuru onda čačka i jajnicima i svašta nesto.
Bas me rastura nekad, sve je snažniji i počelo je lagano i boljeti 😅
pepillu, bas sam pitala ta indukciju jer imam feeling da ce ova moja kampirati do tada...bas sam stalno u pokretu i jucer sam se malo razocarala kad sam cula da sam i dalke zatvorena. Ali eto...nek je sve u redu, docekat cemo ju vec 😊
url=https://lilypie.com]
pepillu, bas sam pitala ta indukciju jer imam feeling da ce ova moja kampirati do tada…bas sam stalno u pokretu i jucer sam se malo razocarala kad sam cula da sam i dalke zatvorena. Ali eto…nek je sve u redu, docekat cemo ju vec 😊
Mogu misliti 😂 ja vec ludim..
Pa da, tako je. Bitno da je sve uredu 😊
Uostalom, tko kaže da moramo biti uopće otvorene prije D dana, bitno je da kad krene, krene kak spada... Samo eto, vidim da i vi kao i ja imate te neke lažne trudove koji nas zbunjuju i čine nestrpljivima. Meni su jednom trajali doslovno cijeli dan a sad prije dva dana skoro cijelu noć. U glavi sam se već spakirala za bolnicu i onda sve stalo... I isto, dođem na pregled očekujući da je ta bol rezultirala nečim, kad ono šipak 😂 neka njih, taman dok se oporavimo od poroda doći će nam proljeće pa ćemo u beskrajne šetnje 😊
MareiKate , tako i meni bilo nedavno, skoro cilu noc i na kraju nista ipak 😄
Joj cekalice drage uopce vam ne zavidim🙈🙈 iskreno evo tj dana od poroda osjecam kao da sam bila trudna prije 150godina i mogla bi ooet😱😱 uzivajte dok je baba samo vasa❤❤ posebno je to razdoblje, a jednom kada dode na ovaj svijet vrijeme krece jurit ko ludo, doslovno kao da dan ima 4 sata, ne 24.. vec znam da se okrenut necu oko sebe, slavit cemo prvi rockas :/ tako da uzivajte, stvarno uzivajte jos malo u ovom najposebnijem razdoblju u zivotu, makar znam kako ste nestrpljive😂
pepillu, bas sam pitala ta indukciju jer imam feeling da ce ova moja kampirati do tada…bas sam stalno u pokretu i jucer sam se malo razocarala kad sam cula da sam i dalke zatvorena. Ali eto…nek je sve u redu, docekat cemo ju vec 😊
Slusajj ja san u petak bila na kont zatvorena full u pon pukla plodna i dosla 4prsta otvorena..na stranu to da dalje nije islo dalje ta 4prsta ali ti hocu rec to zatvorena nista ne znaci...ono moze krenit za pola sata ne moj da te to bedira...
Sortiraj odgovore
Najstariji