Ej samo da ti javim da sam sad iz bolnice jutros mi je nes iscurilo onako niz nogu pa smo se prepali da je plodna voda, sve u svemu izgleda da nije ili je malo iscurilo.
Bebac je ok , ali mi je skroz omeksalo i sve i taj cervix mi je 1.5 i moram strogo lezat jos tjedan i pol do 37og tjedna jer je samo pitanje dana .
Hvala vam svima na cestitkama i lijepim željama. ❤
Mi se mazimo, Mirna cicka kolostrum, puni pelene kao velika i spava. Bas je dobra, sve me strah da je to samo gluma. Cim dodemo doma sve maske ce pasti. 😂😂😂
Cure imam pitanje ako se koja SLUCAJNO srela s tim..naime od klavocina kojeg san pila za mastitis dobila san naravno doli gljivicno infekciju jakoo me to ceskalo i osjecaj suhoce ginic mi je pustio rojazol vaginalete i kremu i smirilo se...sad opet osjecaj duhoce unutra me izludi toliko da mi smeta i dok hodam..nezz dali to moze biti i od Bromergona kojeg pijem jos uvik..ovo je bass uzasan osjecaj jer mackam i dalje s kremom ali nista..a bass je ruzan osjecaj i iritantan...jaooo zene moje sto se ovo sve okomilo na mene....jedno prode dr dode..ovo je uzasss....ugl ako imate neka saznanja jel moguce od bromergona ili to moze biti i od poroda..jer ne bi trebalo vise biti od klavocina barr mislim..😥😥😥😥
url=https://lilypie.com]
Nisam se dugo javila, ali evo samo da cestitam svim novim mamama, uzivajte i mazite se i pazite, nama je ovo definitivno najljepsi period u zivotu ❤
Svim cekalicama sretno, samo hrabro i da sto lakse, brze i bezbolnije docekate svoje mrvice! 😘
Luka ❤
Zadranka, probaj guglati koje su sve nuspojave Bromergona, ali cini mi se da je moguce takvo nesto. Bas te svasta snaslo ☹ Nadam se ce sve brzo biti bolje. Drzi se.
Luka ❤
Bravo za dobre preglede. Najbitnije da su bebe dobro i da rastu. 😊
Pozdrav mamama i cekalicama!
Pticice, moje iskustvo s tim mjerama je da doktori stalno fulavaju.
Sad su mi 2 prijateljice rodile, obje su prema njima trebale imati ogromne bebe, jedna je imala 3300, druga 3200...
Tezinu procijeni uzv prema mjerama, a u tim mjerama milimetri odredjuju tjedne trudnoce i sve ovisi kako doktor oznaci dio tijela.
Moja dr je super i ima stvarno vrhunski uzv je jednom na moje inzistiranje 2 put mjerila glavu i u 2 mjerenja je ispala razlika 9 dana.
Bebice se micu u trbuhu (pogotovo zadnjih dana dok je juzina) i tesko ih je dobro izmjeriti, pa nemas razloga za brigu :)
Pozdrav cure,mame i čekalice.
I mi smo jucer bili na kontroli, konacno mali pomak,prst otvorena,beba se spustila,ali i dalje nista. Sinoc sam imala bolove,danas se sve smirilo,kontrola u ponedjeljak,pa cemo vidjet na cemu smo(ako ne krene ranije) a ja se nadam,jer mi se neda svaki dan hodočastit na pregled.
Puse svima,posebno našim bebicama
E i što se tiče tih mjera,na pregledu sam bila u ponedjeljak,srijedu i petak,svaki put mi je radio i uzv,i razlike u mjerama su i do 500 grama.
Jednostavno se ne potrude izmjerit kako treba,dok klikne da zamrzne onu sliku beba se migne,i nece da ponovi vec tako otprilike izmjeri. Uopće se ne treba sekirat zbog tog,osim naravno ako nije bas preveliko odstupanje.
A oni pođu paničit zbog 10 dana,i kad idući put ponovno izmjeri bude ok..
Meni je doktorica prije odlaska u boks radila uzv i procjenila ga na cca 3300 sa sa time da je naglasila do 10% moguce odstupanje.. roden je sa 3380 ;) mogu fulat, apsolutno, al uzmite si uvijek neku srednju vrijednost
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji