Čestitam novopečene mame na bebicama, bitno da je sve dobro proslo 🤗❤️
Super za dobre preglede. Prvo su svi krenuli prije termina a sad, cini se svi ce prešišati 😂
Du, dobro da si javila za bris, ja svoj jucer tribala dignut, skroz zaboravila na njega :///
Valjda ce me cekati do sride.
Nema kod zimskih normalno 😆😆😆
Očigledno, al po tome smo posebni bar 😄
Tinany, a koja košara? Misliš jaje ili AS ili? Košara ti se pretvara u sportski dio u tim kolicima, zato i jesu 2 u 1 i nemaš poslije brige upravo sa tom košarom jer je složiš u sportska kolica. 😉
Noa 💙
Tinany, a koja košara? Misliš jaje ili AS ili? Košara ti se pretvara u sportski dio u tim kolicima, zato i jesu 2 u 1 i nemaš poslije brige upravo sa tom košarom jer je složiš u sportska kolica. 😉
Da, ma na to i mislim, ne znam je li to ok ili bi bila bolja baš ona prava košara... 🙃😩 Nekako mi se čini da je taj sportski dio dosta plitak na Maclarenu ili? A možda su me zapravo samo očarala Ocarro pa ovima tražim mane 🤦🏽♀️🤣🤣
Super za dobre preglede. Prvo su svi krenuli prije termina a sad, cini se svi ce prešišati 😂
Du, dobro da si javila za bris, ja svoj jucer tribala dignut, skroz zaboravila na njega :///
Ana kako tvoj tlak i jesi se skroz oporavila?
Barbie volila bih cuti kako je prosao tvoj porod....
Salatice kakvo je stanje kod vas, je li se sveki smirila?
Klikerice, Duda, Miranda, Kani i ostale curke javite se ponekad da cujemo kako ste i kako bebice
Barbie volila bih cuti kako je prosao tvoj porod….
Klikerice, Duda, Miranda, Kani i ostale curke javite se ponekad da cujemo kako ste i kako bebice
Tlak je dobar, prosječno 110/70😃
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Barbie volila bih cuti kako je prosao tvoj porod….
Tlak je dobar, prosječno 110/70😃
Ajde super, drago mi je da je sve to iza tebe
Rodio se nas mali Noa. 💙
29.12. oko 22h, sve je išlo jako brzo 😍
Noa 💙
Ta košara ti ionak treba samo prvih par mjeseci i poslije imas samo brigu na nju, nezz kak ti želiš, meni je Ivo super stvar da ju pretvorim u sportski dio koji će duže koristiti i da su ful jednostavna za sklopiti i otklopiti, a i lagana. 😉
Noa 💙
Cestitam svim mamama na njihovim bebicama,drago mi je da Vam porodi prolaze brzo i bez nekih komplikacija,sad se samo mazite i uzivajte jedni u drugima☺
Ja sam jucer sam bila na kontroli,dolje imam pritisak,pa su se na ctg male kontrakcije pokazale,zaprta sam skroz😕
Ali se ona slozila glavom dolje i ima prek 3kg,pa doktor pretpostavlja da za 3 tjedna ide ona van, kad je velika,i vec sad nema mjesta😑
Ja sutra ulazim u 36tt,i polako me hvata panika😨
Sortiraj odgovore
Najstariji