Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    29. Prosinac 2018. 09:55

Ana89

pepillu

Čestitam novopečene mame na bebicama, bitno da je sve dobro proslo 🤗❤️
    Super za dobre preglede. Prvo su svi krenuli prije termina a sad, cini se svi ce prešišati 😂
    Du, dobro da si javila za bris, ja svoj jucer tribala dignut, skroz zaboravila na njega :///
    Valjda ce me cekati do sride.

Nema kod zimskih normalno 😆😆😆

Očigledno, al po tome smo posebni bar 😄

pepillu
    29. Prosinac 2018. 09:56

Du, hvala ti! Naravno, javim :) 

m.girl6
    29. Prosinac 2018. 15:36

Tinany, a koja košara? Misliš jaje ili AS ili? Košara ti se pretvara u sportski dio u tim kolicima, zato i jesu 2 u 1 i nemaš poslije brige upravo sa tom košarom jer je složiš u sportska kolica. 😉

Noa 💙

tinany
    29. Prosinac 2018. 16:58

m.girl6

Tinany, a koja košara? Misliš jaje ili AS ili? Košara ti se pretvara u sportski dio u tim kolicima, zato i jesu 2 u 1 i nemaš poslije brige upravo sa tom košarom jer je složiš u sportska kolica. 😉

Da, ma na to i mislim, ne znam je li to ok ili bi bila bolja baš ona prava košara... 🙃😩 Nekako mi se čini da je taj sportski dio dosta plitak na Maclarenu ili? A možda su me zapravo samo očarala Ocarro pa ovima tražim mane 🤦🏽‍♀️🤣🤣

Mamica2
    29. Prosinac 2018. 20:06

Ana89

pepillu

Super za dobre preglede. Prvo su svi krenuli prije termina a sad, cini se svi ce prešišati 😂
    Du, dobro da si javila za bris, ja svoj jucer tribala dignut, skroz zaboravila na njega :///

Ana kako tvoj tlak i jesi se skroz oporavila? 
    Barbie volila bih cuti kako je prosao tvoj porod....
    Salatice kakvo je stanje kod vas, je li se sveki smirila?
    Klikerice, Duda, Miranda, Kani i ostale curke javite se ponekad da cujemo kako ste i kako bebice

Ana89
    29. Prosinac 2018. 21:03

Mamica2

Ana89

pepillu

Barbie volila bih cuti kako je prosao tvoj porod….
    Klikerice, Duda, Miranda, Kani i ostale curke javite se ponekad da cujemo kako ste i kako bebice

Tlak je dobar, prosječno 110/70😃

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mamica2
    30. Prosinac 2018. 04:13

Ana89

Mamica2

Ana89

pepillu

Barbie volila bih cuti kako je prosao tvoj porod….

Tlak je dobar, prosječno 110/70😃

Ajde super, drago mi je da je sve to iza tebe

m.girl6
    30. Prosinac 2018. 07:17

Rodio se nas mali Noa. 💙

29.12. oko 22h, sve je išlo jako brzo 😍

Noa 💙

m.girl6
    30. Prosinac 2018. 07:19

Ta košara ti ionak treba samo prvih par mjeseci i poslije imas samo brigu na nju, nezz kak ti želiš, meni je Ivo super stvar da ju pretvorim u sportski dio koji će duže koristiti i da su ful jednostavna za sklopiti i otklopiti, a i lagana. 😉

Noa 💙

• Senii
    30. Prosinac 2018. 08:53

Cestitam svim mamama na njihovim bebicama,drago mi je da Vam porodi prolaze brzo i bez nekih komplikacija,sad se samo mazite i uzivajte jedni u drugima☺
      Ja sam jucer sam bila na kontroli,dolje imam pritisak,pa su se na ctg male kontrakcije pokazale,zaprta sam skroz😕
    Ali se ona slozila glavom dolje i ima prek 3kg,pa doktor pretpostavlja da za 3 tjedna ide ona van,  kad je velika,i vec sad nema mjesta😑
    Ja sutra ulazim u 36tt,i polako me hvata panika😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.