Evo da i mi ažurirani podatke za tablicu, naše blizanke su rođene 19.12., 37+4, vaginalnim porodom s 8 minuta razlike, jedna 2990 a druga 2900 g. Sve skupa je trajalo 3-4 sata, oko 13.30 dobila malo dripa rodila okpo14.30, bez pucanja i rezanja. Obzirom da se smatra rizičnim porodom i više nego zadovoljna.
Svim curama lagane porode i sretan Božić 😘
Bravo mama,pa ovo su prekrasne vijesti!!!😍❤ čestitam od srca na našim velikim djevojčica i brz oporavam želim❤❤ Javi kada se odlučite za imena,da i to upišemo 😉
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo da i mi ažurirani podatke za tablicu, naše blizanke su rođene 19.12., 37+4, vaginalnim porodom s 8 minuta razlike, jedna 2990 a druga 2900 g. Sve skupa je trajalo 3-4 sata, oko 13.30 dobila malo dripa rodila okpo14.30, bez pucanja i rezanja. Obzirom da se smatra rizičnim porodom i više nego zadovoljna.
Svim curama lagane porode i sretan Božić 😘
Wow! Svaka cast, cestitam od ❤, divno je procitati ovakvo iskustvo. Nek se nastavi u istom tonu i dalje!
Luka ❤
4mommy cestitke od srca.😍😘 lijepo je cuti takk pozitivno iskustvo sa poroda, svaka cast 😊 uzivajte, mazite se i pazite 😘
Cestitke 4mommy:) predivno..sad se samo mazite:) hvala curke na podrsci i mi se nadamo uci u Novu jos u komadu,taman nam je na Novu tocno 37 tt.tako da onda moze sigurnije ipak mami,tati,seki i bracekima:) iako vec su svi nestrpljivi,pogotovo seka:)
Cure hvala na čestitkamaKlikerice zovu se Vita i Nika
Čestitam od srca. Nek su zive i zdrave.
Ja sam bas neki dan pitala za tebe. Znam da se nisi javljala od ljeta. Neka je sve proslo najbolje sto je moglo. Sad uzivajte svi skupa.
Javi nam se cesce
Čestitke 4mommy, bas lijepo sto je porod prošao tako brzo i glatko. 💝💝
Najljepši mogući pokloncici za Bozic su ti stigli. Brz oporavak želim 😘
Noa 💙
4mommy, čestitke na princezama! Velike djevojčice, blizanke, u terminu, rođene prirodno. Svaka čast! Brz oporavak želim ❤
Sretan Badnji dan mame i cekalice. 😘
4mommy cestitam vam od srca!
Nama ostalima zelim slicne porode.
I svima sve najbolje za Božić i Novu godinu. Zelim nam puno zdravih beba rodenih u terminu i sretnih mama i tata. ❤
Cestitke 4mommy 💗💗 odlicne vijesti!
Drage klokanice sretan Badnji dan i nadolazeći Božić😘
Mi smo se odlucili za ime😍 Čekamo nasu Klaru💞
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji