Blaža sretan rockas muzu, reci mu da ce dobit poklon sa zakašnjenjem 😄
Du isto mi je apsolutno, isto osjecam udarce dolje nisko i pritisak. Na kontroli u ponedjeljak receno mi je da je glavica jako nisko i da nosim pojas, nabavila sam ga ali kad ga stavim beba se jako pocne ritati i pocne me probadati tupo stomak, pa ne znam da li da ga nosim ili? 😏
Du isto mi je apsolutno, isto osjecam udarce dolje nisko i pritisak. Na kontroli u ponedjeljak receno mi je da je glavica jako nisko i da nosim pojas, nabavila sam ga ali kad ga stavim beba se jako pocne ritati i pocne me probadati tupo stomak, pa ne znam da li da ga nosim ili? 😏
Moj je nisko od 22.tjedna i sada sa 34tj je ful dolje, ali pojas mi nije spomenuo nitko od ginekologa, zatvorena, sa skracenim grlićem zbog njegovog položaja, ako ti je ginekolog savjetovao da ga nosis, mislim da nemas brige ili da mu rečeš da te beba tada jako lupa
Joj Svjesna meni je malena doslovno kopala dolje izmedu 32 i 34 tjedna. I onda je odjednom prestalo,nekako je promijenila polozaj i smanjio se pritisak. Al bolovi su tada bas bili izrazeni,niti sjest,niti lec ne mozes normalno. Sad se gura pod rebra,sad ne disem
Hvala na cestitkama za muza slozio je se i on da kad prode Bozic i nova,vrijeme darivanja,da ce onda dobit poklon
svjesna, nemam ti pojma to za pojas, znam kad su mi radili ctg u sklopu profila secera, mala je tad bas lupala, kao da joj smeta taj pojas oko trbuha. Ja nemam pritisak dolje, isto kao Blazi mi je vise pod rebrima i tesko disem, pogotovo u lezecem polozaju. Izdrzat cemo sve jos malo 🤗
url=https://lilypie.com]
svjesna, nemam ti pojma to za pojas, znam kad su mi radili ctg u sklopu profila secera, mala je tad bas lupala, kao da joj smeta taj pojas oko trbuha. Ja nemam pritisak dolje, isto kao Blazi mi je vise pod rebrima i tesko disem, pogotovo u lezecem polozaju. Izdrzat cemo sve jos malo 🤗
Ja ni nmg lezat na ledjima.. Odmah mi zraka ponestane, onda na bok, rotacija s jednog na drugi 😪
Mi samo da se javimo...usli smo u bezbednu zonu ali za sada bez promena...ctg dobar,beba zivahna,bez kontri 😊
To get the code: Tap and
Pony cestitam od srca 😘🎉❤ kaj se tice kozica,mislim da ih je vecina preboljela u djetinstvu tako da smo sigurni, osim ako bas imas peh😕😕 ja sam usla u termin, nema sanse da ne idem nigdje jer imam dva vrticarca i hrpu obaveza oko njih i osjecam se generalno ok pa mogu :)
Pepe misa mu malog vise❤💙❤💙❤💙
Kako si ti ušla u termin ? S obzirom da smo jednako u dan trudne još nam fali tjedan i 1 dan za punih 37. Da se gleda po uzv bi ja već bila u terminu,ali bolnica gleda striktno po zadnjoj mjesečnici
Strudlice vjerojatno misli punih 36tj.usla u 37tj.puno njih tako racuna....ja racunam tocno u dan sto bi se reklo i u pon san puni 38tj.ali netko bi na to reka ulazim u 39tj....mislimmm da je tako mozda mama2 racunala....ubiti s punih 36tj ulazite u 9mj.
url=https://lilypie.com]
Strudlice vjerojatno misli punih 36tj.usla u 37tj.puno njih tako racuna….ja racunam tocno u dan sto bi se reklo i u pon san puni 38tj.ali netko bi na to reka ulazim u 39tj….mislimmm da je tako mozda mama2 racunala….ubiti s punih 36tj ulazite u 9mj.
Ma ona je rekla da je i terminu,a i terminu si tek sa punih 37
Sortiraj odgovore
Najstariji